ten temat powstał w marcu 2015r
"To jakie mamy opcje Panowie ?
Urban, Smuda, Michniewicz, Zieliński ?
A może Kulawik ?
Znając profa to chyba możemy oczekiwać wielkiego powrotu Rumcajsa. "
To pokazuje bezsens kolejnych kroków w tym kierunku, życzeniowego myślenia, że przy innym trenerze to będzie "to i owo" . Ale zawsze można próbować jak Syzyf wtoczyć głaz ….
-
-
Giełda trenerów - odsłona kolejna.
Bartoszek,Urban,Ojrzyński i z każdym z tych trenerów zrobimy więcej pkt.niż z "trenerem stulecia" i na bank nie przepier.olimy trzech derbów z rzędu!!!
Ja powiem tak. Najładniejszą i najbardziej efektywną piłkę grała Cracovia za kadencji Wojciecha Stawowego. Niestety wtedy posiadaliśmy można powiedzieć - ciekawych piłkarzy, którzy przy wymienionych trenerach odgrywali kluczowe role i się rozwinęli. A potem, nawet przy Jacku Zielińskim odpalił Kapi i Rakels.
naki, ale brednie wypisujesz, dzizus
Sorry, ale ja już nie chcę więcej sraki-taki :)
Fabio Capello, tylko Janusz musi sie szarpnac.
Niech się szarpnie z liny.
Bartoszek już odpada .Maciej Bartoszek został zaprezentowany jako nowy trener Chojniczanki Chojnice - poinformował na Twitterze dziennikarz Michał Sagrol. Umowa będzie obowiązywać do czerwca 2019 roku.
41-letni szkoleniowiec, który pracował już w pierwszoligowcu od kwietnia do listopada 2016 roku, zastąpił na tym stanowisku Przemysława Cecherza.
Drugim trenerem Chojniczanki został Piotr Tworek, a asystentem Kamil Kuzera.
za http://www.90minut.pl/news/290/news2906934-Maciej-Bartoszek-trenerem-Chojniczanki.html
Poważnie ktoś jeszcze się emocjonuje tematem zmiany trenera? Mam dość Probierza i nie chcę go widzieć dłużej w Cracovii ale co za różnica kto przyjdzie za niego? Na początku będzie lepiej, za rok znowu gorzej i kolejna zmiana. Nazwisko kolejnego trenera naprawdę nie ma znaczenia.
[quote='3lvis' pid='1342664' dateline='1539185142']
Poważnie ktoś jeszcze się emocjonuje tematem zmiany trenera? Mam dość Probierza i nie chcę go widzieć dłużej w Cracovii ale co za różnica kto przyjdzie za niego? Na początku będzie lepiej, za rok znowu gorzej i kolejna zmiana. Nazwisko kolejnego trenera naprawdę nie ma znaczenia.
[/quote]
Nie zmienia to faktu, że fajnie by było nie spaść z ligi.
Racją jest, że odejście Probierza nie zmieni zasadniczo sposobu funkcjonowania klubu, jednak widać, że Cracovia nie jest wstanie "unieść" w tym samym czasie aż dwóch egocentrycznych bufonów. Dlatego przynajmniej na dzisiaj jednego trzeba się pozbyć i to w miarę szybko...
842 dni później
Mamrot, Zieliński, Brede, Kurdziel, Hajdo,Urban,Skorża
A co tam u Pasieki i Majewskiego słychać?
Majewski jako wiceprezes i trener - mokry sen Filipiaka.
Majewski polecał nawet Probierza wieloktronie, ta sama szkoła widać xd
Magiera
Zieliński
Ale jakie to ma znaczenie kto do nas przyjdzie? Albo się wpasuje w sprawnie działający mechanizm, albo szybko wyleci. Dla wyniku sportowego nie ma to znaczenia.
A tak btw, to w walce o utrzymanie, nie ma lepszego strażaka niż Jacek Zieliński.
Ja chcę Zielińskiego.
w tym układzie właścicielskim nie ma znaczenia kto będzie prowadził drużynę.
proponuję Pana Władka z Kaszowianki
Oby nie Wuja.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)