[quote]#post1725112 Kapustka przedłużył o dwa sezony kontrakt z Legią.[/quote]
Dla mnie smutne, że wypowiedział się "i jestem dumny, że nadal będę reprezentował ten klub." - jako do naszego byłego piłkarza miałem do niego dużo sympatii i tymi słowami dużo u mnie stracił...
-
-
Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów, smakowite historyjki itp..
Przespałeś kilka lat? Jak w dresiku L się lansował?
Co wy ludzie macie z głową że do tego cwela potraficie jeszcze wzdychać.
Kallman i Ghita na ostatniej prostej tracą szanse na awans.
Zamienił Stojili... tfu stryjek, siekierke na ...
https://weszlo.com/stojilkovic-niewypalem-transferowym-pisy-po-przyjsciu-z-cracovii/
Dalej się nim weszło interesuje, matko z córką
Dziękować Stojilkovicovi za to, że miał te 2 miesiące najlepsze w swojej "karierze". Bez tego już bylibyśmy w 1. lidze, wcześniej niż Nieciecza 😋
4 dni później
Gol Sebastiana Stebleckiego zza połowy. 🫢
[url=TUTAJ_LINK]https://www.facebook.com/share/r/1AmQXZnaKg/[/url]
Wczoraj się u nas prosiła taka jak bramkarz Korony co chwile wychodził w pole. Ale że się umówil8 na 1-1 to nikt nie próbował bo jeszcze by dokopał i trafił co rzadko się normalnie im zdaża.
[quote]#post1727409 Wczoraj się u nas prosiła taka jak bramkarz Korony co chwile wychodził w pole. Ale że się umówil8 na 1-1 to nikt nie próbował bo jeszcze by dokopał i trafił co rzadko się normalnie im zdaża.[/quote]
Raz w drugiej połowie Hasić chyba kopnął, z grzeczności jakości wykonania nie ocenię 😀
Próba była na miarę naszych możliwości, umiejętności.
Miś 😅
5 dni później
- Edytowany
Dawid Kroczek trenerem Rakowa,
Gambal kandydatem do zastąpienia Masłowskiego w Jagielloni. Masłowski do Widzewa
Biedna Jagiellonia 😁
[quote]#post1728327 Gambal kandydatem do zastąpienia Masłowskiego w Jagielloni. Masłowski do Widzewa[/quote]
Będzie na promocji i transfery w ostatnim dniu okienka
W Jadze będzie się poruszał w całkiem innych realiach finansowych to raz, a dwa - Jaga to klub z ambicjami.
Bardzo się cieszę, że Gambal idzie na drugi koniec Polski. Nie mogę na niego patrzeć.
[quote]#post1728378 W Jadze będzie się poruszał w całkiem innych realiach finansowych to raz, a dwa - Jaga to klub z ambicjami.[/quote]
Może i będzie w innych realiach, ale z pewnością będzie im wmawiał że szybko nie znaczy dobrze, i że im tu poluje na super okazje do ostatniego dnia.... Idź pan w cholerę do Jagiellonia. Jak gadał, że sprowadził zawodników o dobrych profilach motorycznych to mi się niedobrze robiło. Lubinska mafia
Jak się ma pieniądze na transfery, to raczej nie poluje się na super okazje.
[quote]#post1728378 W Jadze będzie się poruszał w całkiem innych realiach finansowych to raz, a dwa - Jaga to klub z ambicjami.[/quote]
A to czasem, nie było tak, że Jaga to akurat za transfery płacić nie chciała i biedowali co okno transferowe i używali zakrzywionego haka do szukania po śmietniku?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)