inaczej, odcinanie kuponów …
-
-
Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów, smakowite historyjki itp..
mnie śmieszy fragment z treningami, które wznowił 3 tygodnie temu :D a nie było chętnego klubu i zdziwiony :D wakacje, piwko, netflix i czekał na oferty :D to jednak dzban i mogę to napisać jak już nie jest nasz.
Czy to prawda, że Diego wraca?
[quote='gusto' pid='1506337' dateline='1633086463']
Czy to prawda, że Diego wraca?
[/quote]
A po co?
Diego Ferraresso został zawodnikiem bułgarskiego ekstraklasowego Botewa Wraca, z którym związał się kontraktem obowiązującym do końca sezonu.
Dobre :D
Kumam .
Diego do Botewa Wraca.
Ciekawe co to za jeden ten Botewa?
[quote='Kajak' pid='1506350' dateline='1633092126']
Kumam .
Diego do Botewa Wraca.
Ciekawe co to za jeden ten Botewa?
[/quote]
Chyba Botew.
Christo Botewa.
Chyba Botew , Christo Botewa -znani Bułgarscy Piłkarze......
Dobrzy piłkarze bo się dobrze deklinują :)
Botew do Botewa, a Botewa do Botewy i goooooool!!!!!!!!!!!!!11
- Edytowany
Wczoraj zginal na Zakopiance w Glogoczowie nasz byly bramkarz Jacek Felsch...mial 47 lat...
https://gazetakrakowska.pl/wypadek-na-zakopiance-smiertelne-potracenie-pieszego-w-glogoczowie/ar/c16-15833037
https://gazetakrakowska.pl/jacek-felsch-byly-bramkarz-cracovii-nie-zyje-zginal-w-wypadku-na-zakopiance-mial-47-lat/ar/c2-15833391?utm_source=facebook.com&utm_medium=gazeta-krakowska&utm_campaign=artykul&fbclid=IwAR2TV8S19fX0oKRjRNG67VbxvO4EDRFhGzbGhEquo945IuiY0wKzzWbPaOg
5 dni później
- Edytowany
Filip Majchrowicz w wyjsciowym składzie U21 na mecz z Wegrami. Probierz głupio Ci?
[quote='zejniov' pid='1507120' dateline='1633720033']
Filip Majchrowicz w wyjsciowym składzie U21 na mecz z Wegrami. Probierz głupio Ci?
[/quote]
Myślę, że cholernie mu głupio...a Tobie? ;)
[color=#222222][size=medium][font=OpenSans, Arial, sans-serif]"Wydawało się, że wynik nie ulegnie już zmianie, lecz w piątej minucie doliczonego czasu gry Majchrowicz popełnił fatalny błąd. Wyszedł do dośrodkowania, lecz minął się z piłką. Ta trafiła pod nogi Nemetha, który wpakował ją do siatki między dwoma naszymi obrońcami.[/font][/size][/color]
[color=#222222][size=medium][font=OpenSans, Arial, sans-serif]Czytaj więcej na https://sport.interia.pl/reprezentacja-polski/news-cztery-gole-w-meczu-polakow-wygrana-byla-na-wyciagniecie-rek,nId,5570104#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome "[/font][/size][/color]
”
- Edytowany
[quote='ian thorpe' pid='1507122' dateline='1633726700']
[quote='zejniov' pid='1507120' dateline='1633720033']
[/quote]
Myślę, że cholernie mu głupio...a Tobie? ;)
[color=#222222][size=medium][font=OpenSans, Arial, sans-serif]"Wydawało się, że wynik nie ulegnie już zmianie, lecz w piątej minucie doliczonego czasu gry Majchrowicz popełnił fatalny błąd. Wyszedł do dośrodkowania, lecz minął się z piłką. Ta trafiła pod nogi Nemetha, który wpakował ją do siatki między dwoma naszymi obrońcami.[/font][/size][/color]
[color=#222222][size=medium][font=OpenSans, Arial, sans-serif]Czytaj więcej na https://sport.interia.pl/reprezentacja-polski/news-cztery-gole-w-meczu-polakow-wygrana-byla-na-wyciagniecie-rek,nId,5570104#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome "[/font][/size][/color]
”
[/quote]
Wiedziałem, że się odezwiesz.
oj, głupio mi bo na niego liczyłem. Przynajmniej umiem sie przyznac. jak ktos ogladał cały mecz to przynajmnie 3 setki wybronił nasz były Majchrowicz ale jedną, jak powyżej, zjebał konkretnie.
Dokładnie, bronił bardzo dobrze cały mecz, ale najwyraźniej ktoś aż czekał na jego błąd żeby teraz sie z tego cieszyć.
Panowie pokażcie mi wątek w którym wszyscy płakali po Majchrowiczu jak odchodził
Bramkarz jest jak saper na polu minowym . Rozminował prawie całe pole - wszyscy go chwalą a on rozkojarzony na ostatniej minie wyleciał w powietrze . Tak jest i w przypadku bramkarza - będzie się pamiętać końcowego knota a nie cały, dobry mecz w jego wykonaniu . Cóż , zdarza się , teraz powinien się zmobilizować i pokazać, że trener słusznie na niego stawia .
Elady właśnie strzelił gola dla Tenerife w meczu z Amorebieta.
[quote='ALRS' pid='1507135' dateline='1633769719']
Panowie pokażcie mi wątek w którym wszyscy płakali po Majchrowiczu jak odchodził
[/quote]
Niewielu płakało, bo niewielu kibiców wiedziało jak gra. Pytanie, czy Probierz miał rozeznanie puszczając go. Nie zmienia to faktu, że kariera chłopaka nabrała rozpędu, czemu nikt nie zaprzeczy, a co poddaje w wątpliwość kompetencje sztabu w zakresie oceny potencjału. Oczywiście jeszcze różnie może być, bo to wciąż młodzian.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)