Jeśli pechowiec, to świetnie pasuje do pilchowskiego etosu Pasów. Brać, niech się u nas odbuduje za rok! ;)
-
-
Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów, smakowite historyjki itp..
Cała akcja
https://twitter.com/sport_tvppl/status/1417930873027153922
generalnie nic specjalnego, to nie tak, że robił fikołki, przewrotki, salta i cholera wie co. podskoczył, wylądował, kolano poszło. cała sprawa rozbija się o to, że w czasie cieszynki. to kolano prawdopodobnie za chwilę i tak by się w czasie gry gdzieś pokazało, to nie jest tak że jakby nie był głupi to by nie doznał tej kontuzji. ona i tak nad nim prawdopodobnie wisiała. Nie jestem fizjoterapeutą ale poprawcie mnie jeśli się mylę.
Inna kwestia. Dzisiaj może zobaczymy Fiolica w meczu pucharowym z Pogonią. Poszedł do Osijeku do Bjelicy, jak do nas przychodził to Bjelica nie mógł się go nachwalić, że lepszy i bardziej mobilny od tego .. jak mu tam było .. taki żeluś z Lecha co miał być następcą Stilica? W każdym razie to było chyba chwilę po tym jak go miał w Dinamie i poszedł za dorbą kasę do Racingu. Bjelica go cenił a teraz gdy była okazja to go wziął. Ciekaw jestem jak będzie wyglądał. Dla mnie to był fajny grajek, któremu Probierz próbował zniszczyć karierę.
Ładna akcja Kapustki.
Mówisz o podskokach? ;)
- Edytowany
[quote='SaNtO' pid='1497421' dateline='1626942787']
generalnie nic specjalnego, to nie tak, że robił fikołki, przewrotki, salta i cholera wie co. podskoczył, wylądował, kolano poszło. cała sprawa rozbija się o to, że w czasie cieszynki. to kolano prawdopodobnie za chwilę i tak by się w czasie gry gdzieś pokazało, to nie jest tak że jakby nie był głupi to by nie doznał tej kontuzji. ona i tak nad nim prawdopodobnie wisiała. Nie jestem fizjoterapeutą ale poprawcie mnie jeśli się mylę.
[/quote]
Też mam takie wrażenie. Cały sezon gry, pewnie mocniejsze przygotowania teraz i organizm nie dał rady. Jak ktoś ma regularnie kontuzje to już nie jest pech. Niestety.
Co najwyżej pech, że ma taki a nie inny organizm.
[quote='pasiasty68' pid='1497378' dateline='1626900002']
[quote='Diabel' pid='1497377' dateline='1626899162']
Kalafior się kontuzjowal robiąc cieszynke, /facepalm
[/quote]
Tak ale zanim się kontuzjował to zrobił całkiem fajną akcyjkę zakończoną golem.Mamy teraz w składzie jakiegoś gracza który by coś takiego zrobił z takim samym skutkiem ? Hm .....
[/quote]
Ostatnim takim zawodnikiem był Mateusz Wdowiak. Obecnie mamy samych paralitykow, którzy by szukali rapy.
Piękna akcja, sprytny strzał i bramka . A pózniej dramat - cos takiego w pełni zdrowemu zawodnikowi nie powinno się przytrafić .
Jak można było Dąbro puścić do tej Pogoni ale się rozwinął Damian.. Trzeba bym jeba*nym idiotom..
Jego wypchnięto z Cracovii a nie puszczono
zrobił miejce Lusiuszowi /który i tak nie grał/
[quote='Mr.Crowley' pid='1497515' dateline='1626983603']
[/quote]
Możesz uzasadnić? Dlaczego wypchnięto? Myślałem, że nie chciał siedzieć na ławce więc trochę bezmyślnie pozwolono mu odejść ale żeby wypchnięto?
Dąbrowski w formie to zawodnik na reprezentację Polski i takie są fakty. Pisałem w lutym na twitterze, że moim zdaniem tak jest, to mnie une z gtsu wyśmiewały że wygaduję głupoty :D Dąbrowski został z klubu wypchnięty, a Probierz upatrzył sobie, że będzie w tym miejscu grał młodzieżowcem. Problem w tym, że Lusiusza za bardzo nie zbudował, bo sezon później Lucek mimo tego, że był dalej młodzieżowcem to do 25 kolejki zagrał niesamowite 0 MINUT. Tym sposobem oczywiście stworzyliśmy sobie wielką dziurę w środku pola. Do tego przez odejście Dąbka tak naprawdę straciliśmy kolejną osobę, która identyfikowała się z klubem. Strasznie mnie bolało jego pożegnanie ze łzami w oczach i mimo tego, że poszedł do Pogoni to naprawdę cieszę się, że dobrze wygląda fizycznie. Niech mu się wiedzie, świetny gość.
Dąbrowski dzisiaj najlepszym graczem paprykarzy.
- Edytowany
[quote='PrzemoWZG' pid='1497512' dateline='1626982751']
Jak można było Dąbro puścić do tej Pogoni ale się rozwinął Damian...
[/quote]
A jak można było puścić Covilo (faceta z charakterem, przywódcę w szatni z którym nigdy w składzie nie przegrywaliśmy derbów), który miał jeszcze dwuletni kontrakl?
A jak można było puścić świetnie technicznie wyszkolonego Hernandeza (który miał jeszcze roczny kontrakt?
A jak można było puścić Wdowiaka, który był u szczytu formy?
A jak można było puścić Gola, który był liderem drugiej linii? itd,. itp.
[b][u]WNIOSEK[/u][/b]:
[b]GDYBYŚMY MIELI INNE PIĘTERKO I PREZESA, KTÓREMU CHOĆ TROCHĘ ZALEŻY NA WYNIKACH SPORTOWYCH A NIE TYLKO NA KASIE TO CRACOVIA JUŻ DAWNO ZDOBYŁABY MISTRZOSTWO (A NAWET MISTRZOSTWA) POLSKI I PRZYNAJMNIEJ RAZ UDANIE ZAGRAŁABY W EUROPEJSKICH PUCHARACH.
[/b]
Im już nawet nie zależy na kasie. Po prostu są szmaciarzami nie znoszącymi sprzeciwu. Zatrudnią największe łajzy i beztalencia płacąc im znacznie ponad stan byle im właziły do tyłków.
[quote='Mr.Crowley' pid='1497515' dateline='1626983603']
[/quote]
Bardzo przepraszam, ale sytuacja była jednak inna. O żadnym wypchnięciu nie ma mowy.
Ściągnęliśmy Gola. I w efekcie Gol, który wtedy był trochę lepszy od Dąbrowskiego, miał miejsce na placu, a na ich dwóch nie bardzo było miejsca... No i Dąbrowski grzał ławę. A to dobry piłkarz i chciałby grać... I klub go puścił, i to akurat bardzo ładnie ze strony klubu - zachowali się z szacunkiem dla piłkarza, który masę zdrowia u nas zostawił...
A na marginesie, gdyby nie brutalny faul zawodnika Łęcznej, po którym Dąbrowski pół roku nie grał, i za który to faul - o ile pamiętam - Dąbrowski (!) dostał żółtą kartkę - to może żadnego Gola by ściągać nie trzeba było...
no bardzo pięknie ze strony klubu! miał dwóch super zawodników, ktorzy mogli grać razem to jednego oddał! pięknie się zachowali, łezka mi się zakręciła na samo wspomnienie
- Edytowany
Mieli dwóch bystrzaków więc jednego puścili za free a drugiego puścili za free.
A to tylko podtrzymanie tradycji bo wcześniej puścili megabystrzaka na tej pozycji (Covilo) też za Free.
Zarządzanie ludźmi poziom JanuszoMichołek.
Proste i logiczne. Poza tym Dąbro by się tak nie rozwinął przy taktyce Cygana.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)