[img]https://pbs.twimg.com/media/Dl80M0JWsAYsV7p.jpg[/img]
-
-
Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów, smakowite historyjki itp..
[quote='hank' pid='1335525' dateline='1535736418']
I co ciekawe Adamczyk od razu wypożyczony do GKS Tychy .
[/quote]
MP dobry trener , menadżer taki sobie moim zdaniem .
Po tym zdjęciu widać, że my jeszcze negocjowaliśmy a Bartek leciał podpisać z Belgami wypożyczenie :D.
My nie negocjowalismy -badz precyzyjny. Mysmy nie tracili nadziei ;-)
Snujcie dalej swoje teorie spiskowe pod swoje tezy bo takiej drugiej okazji już nie będzie ,Cracovia za pośrednictwem Probierza bardzo zabiegała o Bartka do ostatniej chwili,Michałowi bardzo zależało na Kapim z różnych względów ,on o tym doskonale wie i potrafił to na koniec docenić.Przyjdzie odpowiedni czas ,ostygną emocje to pewnie coś opowie w prasie.Mimo początkowych obaw on też chciał do nas przyjść rezygnując z Benevento i zwlekając z tą Belgią do ostatniej chwili.Miał też wcześniej oferte z Gent ale to było uzależnione od tego czy jeden z zawodników odejdzie do Niemiec.
Niestety ale Leicester postawiło go pod ścianą i zostawiło wybór albo ta drużyna belgijska/której właścicielem jest ten sam facet co Lisów,a trener wprowadził Lisy do Premier Ligue/ albo dalej U-23 nie chcąc słyszeć o Polsce.
Cracovia liczyła na to że w ostatniej chwili uda się ich przekonać ,Bartek też liczył na to bo nie chciał tam zostać i tracić kolejnego sezonu gry ale tam nie ma takiej improwizacji jak u nas .
Oni na niego nadal liczą w przyszłości i teraz będzie pod ścisłą obserwacją, w razie czego mogą go ściągnąć z powrotem a ci Belgowie będą walczyć o awans do 1 ligi.Najważniejsze że będzie miał okazje do systematycznej gry i będzie wreszcie gral na swojej pozycji czyki srodkowego pomocnika.
Przy tym transferze pomógł mu też Wasilewski mający dobre kontakty w Belgii znający śerodowisko i tego trenera z Lester .
po pierwsze, nie wiadomo, czy będzie grał
po drugie to Wasilewski nam zaszkodził
No z tym drugim to się wyjątkowo mogę zgodzić.
Dzięki Piotrek za te wszystkie informacje.
Wątki "Dziękujemy za grę " moglibyśmy sobie darować ! Taki H.Adamczyk nie zagrał pełnego meczu w naszych barwach a podziękowań kilkakrotnie więcej !
Od Bojarskiego mam już awersję do całowania herbu i opowiadania o świetnym klubie Cracovia !
Co innego gdy sprzedajemy za dużą kasę i jest korzyść dla klubu.
Odchodzący niech sobie grają gdzie chcą a idą tam gdzie im więcej zapłacą lub w ogóle chcą im płacić !
Walonki na nogi i w drogę !
Wasilewski to wyjątkowa szmata.
Panowie a nie zwrociliscie uwagi, że NOWA DRUŻYNA kapustki ma tego samego sponsora co Leicester? Myślę, że to była ostatnia deska ratunku wykorzystana w ostatniej chwili (może ogólnie ten sam właściciel).
Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
- Edytowany
BYlo na ten temat pisane ... ten sam wlasciciel co Lisow... do tego trenerem jest Nigel Pearson... czyli trener zwiazany z Lisami od dawien dawna...Ten belgijski klub jest satelickim ...takze wszystko zostalo w rodzinie.
A no właśnie, sorki nie doczytałem. Czyli został w Leicester ale przynajmniej będzie grał w zawodowej lidze o awans a nie o czapkę gruszek. Choć ogólnie Kapustka rozmienil się na drobne
Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
- Edytowany
Miro bramka w swoim debiucie w lidze a dopiero50 minuta gry
Vestenicky z hat trickiem w wygranym 4-1 meczu...
Brawo Miro - i jak tam panie Tabisz? Fajnie było roz...ać drużynę przed rozpoczęciem sezonu?
A tabisza ch.u.j. obchodzi Cracovia.
Widocznie z jakiegoś niepojętego dla Janusza powodu łatwiej się biega i skacze piłkarzom bez wora na plecach.
Miro pozdrawia z Szwajcarii.
Covilo oczywiści z głowy po rzucie rożnym. A tutaj Link: https://www.youtube.com/watch?v=vcmDgZJ5ftE
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)