[img]https://pbs.twimg.com/media/Dl80M0JWsAYsV7p.jpg[/img]
-
-
Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów, smakowite historyjki itp..
[quote='hank' pid='1335525' dateline='1535736418']
I co ciekawe Adamczyk od razu wypożyczony do GKS Tychy .
[/quote]
MP dobry trener , menadżer taki sobie moim zdaniem .
Po tym zdjęciu widać, że my jeszcze negocjowaliśmy a Bartek leciał podpisać z Belgami wypożyczenie :D.
My nie negocjowalismy -badz precyzyjny. Mysmy nie tracili nadziei ;-)
Snujcie dalej swoje teorie spiskowe pod swoje tezy bo takiej drugiej okazji już nie będzie ,Cracovia za pośrednictwem Probierza bardzo zabiegała o Bartka do ostatniej chwili,Michałowi bardzo zależało na Kapim z różnych względów ,on o tym doskonale wie i potrafił to na koniec docenić.Przyjdzie odpowiedni czas ,ostygną emocje to pewnie coś opowie w prasie.Mimo początkowych obaw on też chciał do nas przyjść rezygnując z Benevento i zwlekając z tą Belgią do ostatniej chwili.Miał też wcześniej oferte z Gent ale to było uzależnione od tego czy jeden z zawodników odejdzie do Niemiec.
Niestety ale Leicester postawiło go pod ścianą i zostawiło wybór albo ta drużyna belgijska/której właścicielem jest ten sam facet co Lisów,a trener wprowadził Lisy do Premier Ligue/ albo dalej U-23 nie chcąc słyszeć o Polsce.
Cracovia liczyła na to że w ostatniej chwili uda się ich przekonać ,Bartek też liczył na to bo nie chciał tam zostać i tracić kolejnego sezonu gry ale tam nie ma takiej improwizacji jak u nas .
Oni na niego nadal liczą w przyszłości i teraz będzie pod ścisłą obserwacją, w razie czego mogą go ściągnąć z powrotem a ci Belgowie będą walczyć o awans do 1 ligi.Najważniejsze że będzie miał okazje do systematycznej gry i będzie wreszcie gral na swojej pozycji czyki srodkowego pomocnika.
Przy tym transferze pomógł mu też Wasilewski mający dobre kontakty w Belgii znający śerodowisko i tego trenera z Lester .
po pierwsze, nie wiadomo, czy będzie grał
po drugie to Wasilewski nam zaszkodził
No z tym drugim to się wyjątkowo mogę zgodzić.
Dzięki Piotrek za te wszystkie informacje.
Wątki "Dziękujemy za grę " moglibyśmy sobie darować ! Taki H.Adamczyk nie zagrał pełnego meczu w naszych barwach a podziękowań kilkakrotnie więcej !
Od Bojarskiego mam już awersję do całowania herbu i opowiadania o świetnym klubie Cracovia !
Co innego gdy sprzedajemy za dużą kasę i jest korzyść dla klubu.
Odchodzący niech sobie grają gdzie chcą a idą tam gdzie im więcej zapłacą lub w ogóle chcą im płacić !
Walonki na nogi i w drogę !
Wasilewski to wyjątkowa szmata.
Panowie a nie zwrociliscie uwagi, że NOWA DRUŻYNA kapustki ma tego samego sponsora co Leicester? Myślę, że to była ostatnia deska ratunku wykorzystana w ostatniej chwili (może ogólnie ten sam właściciel).
Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
- Edytowany
BYlo na ten temat pisane ... ten sam wlasciciel co Lisow... do tego trenerem jest Nigel Pearson... czyli trener zwiazany z Lisami od dawien dawna...Ten belgijski klub jest satelickim ...takze wszystko zostalo w rodzinie.
A no właśnie, sorki nie doczytałem. Czyli został w Leicester ale przynajmniej będzie grał w zawodowej lidze o awans a nie o czapkę gruszek. Choć ogólnie Kapustka rozmienil się na drobne
Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
- Edytowany
Miro bramka w swoim debiucie w lidze a dopiero50 minuta gry
Vestenicky z hat trickiem w wygranym 4-1 meczu...
Brawo Miro - i jak tam panie Tabisz? Fajnie było roz...ać drużynę przed rozpoczęciem sezonu?
A tabisza ch.u.j. obchodzi Cracovia.
Widocznie z jakiegoś niepojętego dla Janusza powodu łatwiej się biega i skacze piłkarzom bez wora na plecach.
Miro pozdrawia z Szwajcarii.
Covilo oczywiści z głowy po rzucie rożnym. A tutaj Link: https://www.youtube.com/watch?v=vcmDgZJ5ftE
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
agent44, Goście (2)