[quote='ALRS' pid='1330876' dateline='1533977212']
[quote='torreador' pid='1330869' dateline='1533973958']
Wszyscy wiedzą kto to jest Modric ale naprawdę prawie nikt nie wie kto to jest Covilo.I tutaj jest cały problem. Dla mnie przykład chybiony.
[/quote]
I analogicznie każdy wie co to jest Real, z rozpoznawaniem Pasów jest troszkę gorzej, także zachowując proporcję klubu i zawodnika przykład bardzo trafiony.
[/quote]
Może i tak. Ale przykład choćby Lewandowskiego pokazuje, że to klub rządzi a nie piłkarz.
-
-
Miroslav Čovilo - Witamy w Cracovii !
Tylko żeby to było porządne rządzenie, a nie takie kiepskie...
Przykład z Modricem chybiony ponieważ tam nikt go nie oszuka i podwyżkę otrzyma.
No i tu jest sedno sprawy!
Może mu chociaż podwyżkę w innej walucie wpiszą.
[quote='piotrek67' pid='1330912' dateline='1533983321']
[/quote]
Jako ze jesteś stałym bywałem korytarzy klubowych najwyższy czas abyś wreszcie wyjawił nam wszystkim jak został oszukany? Ale konkretnie kawa na ławę. Wtedy będziemy mogli poruszać się w sferze faktów i dokonać prawdziwej oceny.Na razie to jest wszystko wytworzona i.in przez ciebie sfera domysłu na poziomie imienin u cioci.
[quote='Rock' pid='1330938' dateline='1533990488']
Może mu chociaż podwyżkę w innej walucie wpiszą.
[/quote]
Peruwianskie pesos ;)
[quote='torreador' pid='1330946' dateline='1533996770']
[/quote]
Jako ze jesteś stałym bywałem korytarzy klubowych najwyższy czas abyś wreszcie wyjawił nam wszystkim jak został oszukany? Ale konkretnie kawa na ławę. Wtedy będziemy mogli poruszać się w sferze faktów i dokonać prawdziwej oceny.Na razie to jest wszystko wytworzona i.in przez ciebie sfera domysłu na poziomie imienin u cioci.
[/quote]
Wybacz ale takie rzeczy to można powiedzieć osobom które zna się od lat i ma się do nich zaufanie i tak też przekazałem.
Na tej samej zasadzie ja zdobyłem takie informacje od zaufanych osób.
Mnie nie obchodzi, czy i kto kogo wydymał, na obecnym etapie chciałbym, żeby ta gangrena skończyła się jak najszybciej. Jeżeli Lugano dalej chce Czovilo, puścić go choćby za darmo, bo demoralizacja dla drużyny jest kolosalna.
Widzę, że niektórzy mają bardzo krótką pamięć. Swego czasu w klubie grał najbogatszy człowiek w Burundi. Zanim przeszedł do Cracovii grał w krainie tulipanów i tam jego żona zawaliła z kwestiami paszportowymi, przez co miała zakaz wjazdu do UE. Ale kiedy zaczął grać u nas udało się sprawę załatwić. Tak to, panie eredinie, z tym restrykcyjnym prawem dało się powalczyć.
Za sprawy pobytowe piłkarzy (m. in. załatwianie pozwoleń na pracę) odpowiadał nie kierownik drużyny, a pracownik pionu sportowego o imieniu Tomasz. Nie wiem, dlaczego niektórzy umieszczają go obecnie w zarządzie, skoro go tam nie ma.
Bo to jest członek "in pectore"
[quote='sterby' pid='1331045' dateline='1534012109']
Bo to jest członek "in pectore"
[/quote]
Z tego całego pięknego określenia zgadza się chyba tylko "członek".
[quote='piotrek67' pid='1330972' dateline='1534003364']
[quote='torreador' pid='1330946' dateline='1533996770']
[/quote]
[/quote]
Wybacz ale takie rzeczy to można powiedzieć osobom które zna się od lat i ma się do nich zaufanie i tak też przekazałem.
Na tej samej zasadzie ja zdobyłem takie informacje od zaufanych osób.
[/quote]
Jezeli z jakis powodow nie mozna powiedziec calej prrawdy to minimum kultury nakazuje unikania pisania polprawd oraz roznego rodzaju nibyfaktow, ktorych autor z jemu tylko wiadomych powodow nie moze udowodnic.
Czyli p.........e kotka za pomoca mlotka.
To już nic nigdzie nie piszmy ...bo ogrom postów na forum to domysły bądź zaslyszane informacje
[quote='KruszynaKSC' pid='1331070' dateline='1534016297']
To już nic nigdzie nie piszmy ...bo ogrom postów na forum to domysły bądź zaslyszane informacje
[/quote]
Ale oni skoro interesują się tym tematem to zapewne słyszeli że to co kiedyś delikatnie napisałem w poście potwierdził sam Filipiak podczas wywiadu z pismakami na Wielickiej i mogą sobie to odszukać w każdej chwili.
Sam Filipiak potwierdził że był dogadany z Miro co do podwyżki dla niego tylko potem......nastąpił splot niespotykanych okoliczności:
1 wyjazd na obóz
2 urlop Tabisza
3 "jakieś niespodziewane opóźnienia" wynikające nie wiadomo z czego :)
Jedyne czego nie dodał to to że osobą która miała ostatecznie "załatwić" sprawę z Miro był słynny już Bałdys którego w trybie natychmiastowym wysłał na urlop żeby nie doszło do konfrontacji z kibicami wtedy na Wielickiej.
[quote='piotrek67' pid='1331079' dateline='1534016962']
[quote='KruszynaKSC' pid='1331070' dateline='1534016297']
[/quote]
Ale oni skoro interesują się tym tematem to zapewne słyszeli że to co kiedyś delikatnie napisałem w poście potwierdził sam Filipiak podczas wywiadu z pismakami na Wielickiej i mogą sobie to odszukać w każdej chwili.
Sam Filipiak potwierdził że był dogadany z Miro co do podwyżki dla niego tylko potem......nastąpił splot niespotykanych okoliczności:
1 wyjazd na obóz
2 urlop Tabisza
3 "jakieś niespodziewane opóźnienia" wynikające nie wiadomo z czego :)
Jedyne czego nie dodał to to że osobą która miała ostatecznie "załatwić" sprawę z Miro był słynny już Bałdys którego w trybie natychmiastowym wysłał na urlop żeby nie doszło do konfrontacji z kibicami wtedy na Wielickiej.
[/quote]
a czy ten fi(l)ut juz wrocil z urlopu?
Miroslavie idź tam gdzie masz najstarszy, polski klub i tam gdzie ma ciebie Lugano z tego co widać....
Załóż szkółkę karate kyokushin, bonarkashin, galeria kazimierzshyn lub cokolwiek byleby sprawić aby już nikt o tobie nie mówił i nie psuł krwi prawdziwym kibicom CRACOVII. Legendo, pójdź stąd w pierony.
P. S. Da się kurturalalnie?
[quote='piotrek67' pid='1331079' dateline='1534016962']
Ale oni skoro interesują się tym tematem to zapewne słyszeli ...
[/quote]
Powinni, ale czy zrozumieli skoro jedyne co wymyślili to.
[quote='ander' pid='1331067' dateline='1534016106']
Czyli p.........e kotka za pomoca mlotka.
[/quote]
Tam wyżej ktoś napisał puścic Covilo choćby za darmo. Co to będzie za przykład dla innych? Bez żartów, albo ktoś daje kasę za Covilo, albo Daniel Kokosinski/Kulig Club wita.
Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)