[quote='3lvis' pid='1329846' dateline='1533586817']
Stowarzyszenie ponoć wsparło Miro w konflikcie z klubem. Ponoć. Jakiś transparent na meczu? Jakieś słowa wsparcia? To może chociaż skandowanie nazwiska w podziękowaniu za te kilka lat? Nie? Kubuś nie pozwolił?
[/quote]
Zdaje się że wyskoczyło coś ważniejszego. Cracovia poczeka.
-
-
Miroslav Čovilo - Witamy w Cracovii !
Stowarzyszenie ponoć wsparło Miro w konflikcie z klubem. Ponoć. Jakiś transparent na meczu? Jakieś słowa wsparcia? To może chociaż skandowanie nazwiska w podziękowaniu za te kilka lat? Nie? Kubuś nie pozwolił?
[/quote]
Ja nie pozwoliłem
Kilka podwyżek, a gość się wypina na klub
Mam nadzieje, że zgnije w klubie kokosa
Tak jeszcze dla tych świętojebliwych co krytykowali że rozmawiał wczesniej z innym klubem o czym Filipiak doskonale wiedział -będziecie grali tymi ogórami co są.
Walka o transfer na całego. Courtois sabotuje Chelsea
Kiedy rozmowy i prośby nie działają, trzeba skorzystać z innych środków – przekonuje o tym Thibaut Courtois, który nie zamierza więcej prosić działaczy Chelsea o transfer. Według "The Telegraph", Belg postanowił wziąć sprawy w swoje ręce, odcinając się od londyńskiej drużyny.
http://sport.tvp.pl/38401167/walka-o-transfer-na-calego-courtois-sabotuje-chelsea
Mateo Kovacić robi wszystko by otrzymać zgodę od Realu na odejście. Ostatnio zaczął strajkować i nie trenuje.
https://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-hiszpanska/mateo-kovacic-strajkuje-w-realu-madryt/b5g963m?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=sport
Luka Modrić itd.
Ile warci byli Miro i Piątek to wszyscy widzimy .Pozbywanie się Piatka mogę zrozumieć 5 mln euro to kwota nie do odrzucenia .Ale sprawę z Miro ?Trzeba być kompletnymi kretynami by pozbyć się kluczowego piłkarza w taki sposób by pokazać swoje ja .
Rakels ?Też się dziwię bo Denis 100 razy lepszy od Culiny ,Zenjova i Wdówki .Zorili nie oceniam bo nie przygotowany do sezonu .
Probież narzekał na liczby czyli asysty i gole Denisa .A jakie liczby ma Culina ?Ma jakąś ?
Rakels potrafił się uwolnić od rywala i wszystko fajnie wyglądało do momentu strzału .Tu był totalnie bez fartu ,zblokowany .Jak by nie kopnął lekko ,mocno ,w górę nie trafiał .Całkowite przeciwieństwo tego sezonu co tyle bramek strzelił .Wtedy wiele było źle trafionych nie czysto i wchodziło wszystko .
To był strzał w stopę Probierza -uważam że Denis by odpalił .
Co do Miro w interesie Cracovii jest dogadać się z piłkarzem chowając swoje racje do szafy .Jest nam niezbędny co było widać -drużyna bardzo go potrzebuje ,a szczególnie Dimun .On takie postępy zrobił ucząc się od swojego profesora .
Jak się stanie cud i się dogadają to będzie to nasz najlepszy transfer .
- Edytowany
Bo już mam dość tego pierdoleni* !!!
[color=#1d2129][size=small][font=Helvetica, Arial, sans-serif][font=Helvetica, Arial, sans-serif]Po meczu z Arką ... Jednym słowem DRAMAT!! ... na boisku i na trybunach. Totalny laik osoba, która tylko czyta forum z ciekawości mogła by sobie pomyśleć, po tych wszystkich wpisach, które tutaj się znajdują, że w pierwszym meczu sezonu u siebie młyn (cz[/font][/font][/size][/color][color=#1d2129][size=small][font=Helvetica, Arial, sans-serif][font=Helvetica, Arial, sans-serif]ytaj Stowarzyszenie) rozniesie dopingiem i różnego rodzaju transparentami tabisza oraz bałdysa. Będąc na wielickiej kiedy była sprawa z Covilo usłyszałem jak ktoś ze Stowarzyszenia mówi : "Jedyny sposób by zwrócić uwagę na problemy bo innego wyjścia nie ma to ciupanie CAŁY MECZ bez ustanku do porzygania w kierunku zarządu naszej Cracovii ", a tutaj co mamy na pierwszym meczu TOTALNE NIC !!! Jakby zamiecione wszystko pod dywan ,jakiś śmieszny transparent do kierownika drużyny Arki Bednarczyka. U siebie posprzątać nie umiemy, a wpieprzamy się z butami do kogoś ? Myślałem, że będzie rzucanie jadem w kierunku tych kuta*ów którzy nam klub od środka rozsadzają, a tu wielki cHU* ... a domysł jest taki, że Stowarzyszenie nie opłaca sklepiku na stadionie mając pomieszczenie udostępnione za darmo, może sprzedawać swoje produkty więc będzie cisza, bo gdyby poszedł hejt na zarząd, zaraz by sklepik się ukrucił, więc lepiej cisza ... tak ? Zbieranie na oprawę to już chwyt poniżej pasa z zachęcającym tekstem i tutaj cytat: " kto nie daje ten za wiśłą" ... zacznę dawać kiedy ta kasa będzie szła na to co potrzeba więc na totalną jazdę po zarządzie w obronie CRACOVII !![/font][/font][/size][/color]
[quote='squier strat' pid='1329862' dateline='1533587715']
[/quote]
Ja nie pozwoliłem
Kilka podwyżek, a gość się wypina na klub
Mam nadzieje, że zgnije w klubie kokosa
[/quote]
Właśnie zapisał się Pan do grupy tych uważających, że niejaki Bednarkiewicz z Arki jest głównym problemem Cracovii.
Szkoda, bo intelektualnie oceniałem Pana znacznie wyżej, ale czasem emocje biorą górę, nawet u dojrzałych ludzi.
Szkoda.
- Edytowany
[quote='potter' pid='1329870' dateline='1533588410']
Ile warci byli Miro i Piątek to wszyscy widzimy .
[/quote]
Prawie wszyscy.
Znasz kawał o lwie i zajączku?
To było mniej więcej tak: idzie lew z zajączkiem przez las, wszystkie zwierzęta uciekają, żeby nie być zjedzonym, a zajączek mówi do lwa, widzisz jak się mnie wszyscy boją?
Nie rób z zajączka lwa potterze
Panie rioletto, mnie zależy tylko i wyłącznie na Cracovii
[quote='potter' pid='1329870' dateline='1533588410']
.
Co do Miro w interesie Cracovii jest dogadać się z piłkarzem chowając swoje racje do szafy .Jest nam niezbędny co było widać -drużyna bardzo go potrzebuje ,a szczególnie Dimun .On takie postępy zrobił ucząc się od swojego profesora .
Jak się stanie cud i się dogadają to będzie to nasz najlepszy transfer .
[/quote]
Do tego potrzeba ducha pokory. A w ulubionym klubie Jana Pawła II paradoksalnie jej nie ma.
Jeżeli nie dogadają się z Miro to średnio to widzę. Mimo ogarniętych graczy środek pola u nas nie istnieje - skrzydła wiadomo, że dramat bo nie mamy skrzydłowych (szansę daje jakąś Zorilla jak będzie dobrze przygotowany). Napad to chyba też nie ta półka, której nam potrzeba. Pewne punkty mamy jedynie w obronie i na bramce.
"Wielkie brawa" dla sektora D za skandowanie przez cały mecz odnośnie odejścia Szkodnika i Pomagiera - zal.pl
Dla mnie to co wczoraj na trybunach było nawet zabawne. Nie dość, że w młynie garstka ludzi, a rozumiem, że to na wniosek Stowarzyszenia rozszerzyli sektor D, tak jakby miały tam być teraz co mecz tłumy, to tyle było napinania się na Bałdysa, Tabisza, tyle było o Covilo legendzie, a tutaj cicho sza :) Naprawdę człowiek może się pogubić w tym wszystkim. Na boisku dno, na trybunach nie wiadomo o co chodzi.
Mimo że o Covilo pisałem, że według mnie jakaś tam jego wina jest, to uważam go za zawodnika, który przez te 4lata zasłużył sobie na szacunek, więc spodziewałem się dzisiaj jakieś transparentu, jakiegoś skandowania - Miro Covilo, a tu nic. Czytając forum myślałem tez, że nieźle dostanie się Bałdysowi i Tabiszowi, a tutaj nic. Po prostu kabaret :)
[quote='squier strat' pid='1329894' dateline='1533590900']
Panie rioletto, mnie zależy tylko i wyłącznie na Cracovii
[/quote]
Nie wątpię w Pana czyste intencje, ale w tej sprawie gra Pan w jednej drużynie z korporacją. Głosi Pan dokładnie to, co chce usłyszeć Pan Janusz Filipiak (kryptonim "Prezes").
No i co z tym Mirkiem. Wrócił z urlopu?
A urlop płatny czy nie?????? :)
Ojejujeju, znowu się forumowicze obudzili.
Znowu stowarzyszenie be, bo nie było haseł na korpo? A gdzie byliście przez ostatni rok? Nie było korpo, stowarszyszenia czy co się działo innego?
A no tak, wierzyliście w projekt MP, że większość nawet popieprzyło bojkot, bo przecież musieliście zobaczyć wyczyny drużyny, a po za tym przecież nikt Wam nie będzie mówił kiedy macie coś robić.
Nie było pozdrowień dla Covilo? A skąd STCM ma wiedzieć jakie jest zdanie Was w sprawie? Na treningu ile się Was tam pojawiało? Było 90 osób z czego, połowa to młodzież z osiedli z sektora D, który tak wyśmiewacie. Teraz wielce 20 osób oburzonych "lubi" post że nie było pozdrowień. Choć połowa z Was była?
A pojawiły by się pozdrowienia dla Covilo to ilu ekspertów forumowych byłoby dziś zbulwersowanych że coś takiego miało miejsce?
Były pozdrowienia dla Tomka Siemieńca i co? Gdzie tam sektory B, F itp. skandowały? Skandował ktokolwiek?, bo po za paroma podniesionymi rękami za pierwszymi to wielkiej petardy to nie daliście.
Ale pewnie znowu Wam coś przeszkodziło, seniorzy kazali siedzieć, albo coś i się nie dało.
Już nie piszę żeby ktoś sam coś przygotował czy zaskandował o Covilo, przecież się nie da...
Na razie trwa mobilizacja na karnety, było pożegnanie Tomka Siemieńca, jak poczekacie to się może doczekacie.
Ale przecież obudziliście się co poniektórzy to trzeba na już, na wczoraj, bo Wy wiecie wszystko najlepiej.
Czy ktos moze mi wytlumaczyc dlaczego Covilo nie zostal jeszcze sprzedany? Nie przeszdl badan lekarskich czy o co chodzi?
Liczba postów 5 -komu najbardziej zależy na pozbyciu się Mirka (nie trudno się domyślić ).
Probierz siedzi na minie jak potraktuje Miro tak jak Siemiona to mu kibice wcześniej czy poźniej wypomną .Tym bardziej że rzuca się w oczy jak BARDZO COVILO BRAKUJE W SKŁADZIE .Gra drużyny ,skład personalny ,taktyka której nie ma ,przygotowanie motoryczne słabiutkie ,brak atmosfery -za to odpowiada Probierz .
Ja bardzo żałuje że pozbyto się Zielińskiego .Nie było by sprawy z Miro ,Siemion do tej pory by pracował i lepsi zawodnicy by do nas trafiali .Tacy jak Kądzior .
Jak widzę te wynalazki jak Culina ,Zenjov to chce się czymś cisnąć na boisko.
- Edytowany
kinkkong w pajacowaniu faktycznie szczebel niżej Zieliński od Probierza .W tworzeniu atmosfery ,ludzkim podejściu do zawodników ,trenerów ,działaczy czy KULTURZE OSOBISTEJ Zieliński bije gbura na głowę .Same dokonania trenerskie ?Tu patrząc na kariery trenerskie też bym postawił znak zapytania i skłaniał bym się ku Zielińskiemu .Nigdy Cracovia nie grała tak dobrze jak za trenera Zielińskiego .To był football na tak ofensywny wszystko wyuczone szedłeś na mecz i ładowali po 3 ,4,5 goli .Było co oglądaćTeraz chce się rzygać .Piłka rodem z dawnego DDR siłowa bezładna kopanina .
Jest jeszcze jedna ważna rzecz Zieliński o takich warunkach jak ma Probierz mógł co najwyżej pomażyć .Czyli pełnia władzy w transferach i bierze kogo chce .Tego Zieliński nie miał .Trafił do rozbitej Termaliki i na wiosnę w Niecieczy Cracovia bez sztycha .U nas bardzo szczęśliwa wygrana było 1-2 i mieli 2 piłki na dobicie nas w tym słupek .
Jeszcze jedno co jest niezmiernie ważne dla każdego kibica Cracovii -derby za Zielińskiego 2 wygrane i 2 remisy .Te X też bardzo fartowne dla gts bo byliśmy o klase lepsi .Bilans bufona 2 mecze 2 porażki w tym haniebne 1-4 u siebie .Szykuje się trzecia bo nie ma namiastki drużyny .Brakuje 2-3 zawodników ,brakuje Miro ,Siemiona i atmosfery .Nie ma nic żadna formacja po roku ,,pracy ''nie istnieje .
Co do Miro zobaczymy jak Probierz wyjdzie z tej sytuacji .Pozbywając się Covilo strzela sobie w stopę i przy okazji Cracovii.
[quote='potter' pid='1330157' dateline='1533667784']
Co do Miro zobaczymy jak Probierz wyjdzie z tej sytuacji .Pozbywając się Covilo strzela sobie w stopę i przy okazji Cracovii.
[/quote]
To Probierz się go pozbywa? Jakaś nowa teoria? Wyjmuje sobie jeden z ważniejszych klocków układanki jaka szykował? Bajkopisarstwo.
[quote='Bucky Nome' pid='1330162' dateline='1533668368']
[quote='potter' pid='1330157' dateline='1533667784']
[/quote]
To Probierz się go pozbywa? Jakaś nowa teoria? Wyjmuje sobie jeden z ważniejszych klocków układanki jaka szykował? Bajkopisarstwo.
[/quote]
Nie szanowny Panie, pozbywa (a raczej pozbyła) się go nasza miłościwie panująca korporacja.
Ta sama, z którą trener Probierz posiada stosunek pracy z sześciocyfrową kwotą wypłacaną regularnie co miesiąc i w której strukturach zdążył się usadowić na tyle pewnie, że aprobuje wszelkie jej decyzje i kupuje filozofię zarządzania w całej rozciągłości.
Uczciwie przyznaję, że na jego miejscu robiłbym zapewne to samo, aczkolwiek być może rozważyłbym rezygnację z przeróżnych [i]performance[/i] na konferencjach prasowych i wywiadach, mających na celu odgrywanie roli tzw. [i]kozaka[/i], tudzież [i]faceta z jajami,[/i] gdyż w konfrontacji z sumienną, by nie powiedzieć karną, realizacją korpokontraktu wygląda to groteskowo.
Bucky Nome a kto zapytam wysyła najlepszego zawodnika na ,,urlop ''w trakcie sezonu .Czyja to była decyzja ?mieta ,czerwiński ją podjął czy Probierz ?.
Jak z tą teorią zatem jest ?Wyszedł przed szereg wchodząc tabiszom w tyłek pokazał że nie na jaj i jest uległy czy pokazał charakter mówięc potrzebuje piłkarza dogajcie się .To samo zrobił z Siemionem był nie na rękę tabiszom to tak obrzydził mu robotę że Tomek zrezygnował .Miał zwyczajnie dość tego bagna tabisz,bałdys i na dodatek ,,trener''fantasta ..
Zalajkował się widzę espert konserwa .Jak tam Serafin daje radę zastąpić Miro ?Dalej będziesz bredził że bilans przyjścia i odejścia na pozycji defensywnego pomocnika jest 0 (czyli nie straciliśmy sportowo ).Jak tam konserwo ?.
Wkrótce pryśnie mit o tym że Probierz gra tu o wynik i przekonacie się jaką ekipę stworzył po roku ,,pracy ''.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)