Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
    • Regulamin
    • Miroslav Čovilo - Witamy w Cracovii !

• Piłka nożna
    • Rozpoczęto 14.08.2014 o 10:39
      Ostatnia aktywność 31.08.2018 o 15:51
      322970 wyświetleń
    • ksc-fan

133
      59
    • 22.07.2018 o 20:17
      Post #1326545 22.07.2018 20:17
    • Edytowany
    Po prostu jest mi WSTYD za takie numer tych chamōw ze sławnego już pięterka. Szkoda, że napinka na forum i temat rozejdzie się po kościach. Jak kibice na meczach, pokrzyczeć zza płota, powyzywać się i tyle. Nie ma już w Naszej Cracovii nikogo z jajami kto pogoniłby tego buraka z Kañczugi.
    • krak 06, Miszczu2007 oraz squier strat lubią to.
    • torreador

3.6K
      1.3K
    • 22.07.2018 o 20:18
      Post #1326546 22.07.2018 20:18
    Co się dzieje.. muszę przyznać 100% racji Sterbemu.
    • farciarz2

4.6K
      10.3K
    • 22.07.2018 o 20:27
      Post #1326549 22.07.2018 20:27
    Jak ważny jest Covilo dla Cracovii przytoczmy dwa przykłady z poprzedniego sezonu. Gdy graliśmy derby na Reymonta w poprzednim sezonie to Covilo w nich zagrał na własną prośbę (z niewyleczoną kontuzją, ryzykując odnowienie urazu!) i do póki był na boisku dawał z siebie wszystko a gwardziści nie istnieli na boisku przegrywając 0-1 i nie stwarzając żadnej okazji. Gdy Covilo zszedł z boiska bo zastąpił go Deja w 72 minucie to wszystko w Cracovii "się posypało" - gts ruszył niespodziewanie do ataku i najpierw Carlitos ograł m.in. wspomnianego Deję wyrównując, a potem strzelił drugą bramkę wygrywając niezasłużenie mecz. W ogóle od czasu gdy Covilo w 2014 roku przyszedł do Cracovii derby z gts-em przegraliśmy tylko raz mając w składzie Covilo (było to na wiosnę w 2015 roku). Ostania kompromitacja 1-4 z gts-em na własnym boisku odbyła się bez Covilo. Gdy rok temu graliśmy decydujący mecz sezonu zasadniczego w Niecieczy o awans do pierwszej ósemki to go przegraliśmy przerywając serię czterech zwycięstw pod rząd - i w tym meczu także zabrakło Covilo! [b]Czy to tylko przypadek, że na 6 derbowych meczów mając Covilo w składzie tylko raz przegraliśmy, a siódmego meczu najpewniej też nie przegralibyśmy gdyby Covilo był w pełni sił i nie opuścił boiska przedwcześnie?!   [/b] [b]COVILO TO WOJOWNIK JAKIEGO NIE MIAŁA CRACOVIA OD LAT!!![/b] I nawet gdy mniej strzela bramek to ma niesamowity wpływ na drużynę. [b]PROFESORZE POKAŻ KLASĘ I PODAJCIE SOBIE RĘKĘ Z COVILO, BO PRĘDKO TAKIEGO PIŁKARZA MIEĆ NIE BĘDZIEMY![/b] A po odejściu Piątka, strata drugiego czołowego zawodnika może bardzo poważnie osłabić drużynę. Lepiej już wypożyczyć albo pozbyć się jakiś innych zawodników drugiego planu, dla ewentualnego zbilansowania budżetu.
    • potter, K_tomas_S, napinacz- oraz 24 innych osób lubią to.
    • krak 06

1.7K
      424
    • 22.07.2018 o 20:54
      Post #1326550 22.07.2018 20:54
    Tabisz od lat, a teraz wspólnie z Bałdysem działa na szkode klubu i przyprawia mu "gębe"..niech nikogo nie zwiodą "słupki"..a może to robić bo ma "błogosławieństwo" Prezesa....za to,że Tabisz jest w klubie odpowiada Filipiak. Jak napisał ksc-fan.>>>>>>>.Po prostu jest mi WSTYD za takie numer tych chamōw ze sławnego już pięterka. Szkoda, że napinka na forum i temat rozejdzie się po kościach. Jak kibice na meczach, pokrzyczeć zza płota, powyzywać się i tyle. Nie ma już w Naszej Cracovii nikogo z jajami kto pogoniłby tego buraka z Kañczugi. [/quote]
    • Zibiland oraz potter lubią to.
    • Dorwas

1.3K
      975
    • 22.07.2018 o 21:08
      Post #1326552 22.07.2018 21:08
    Nawet mając to wszystko z tyłu głowy Miro nie zapomniał zmotywować Pestki zmieniającego Danka. Tak robi tylko prawdziwy KAPITAN.  LAPY PRECZ OD COVILO!!!
    • krak 06, macqoo1910, Jarek44 oraz 6 innych osób lubią to.
    • naki

1.2K
      1.9K
    • 22.07.2018 o 22:34
      Post #1326583 22.07.2018 22:34
    Tabisz i Bałdys to prymitywne istoty, które są narzędziem w rękach Profesora....i są jeszcze inni co Tabiszowi do dupy wchodzą, bo mają w tym swoje interesy...i dlatego jest tak od lat jak dziś, że nic się nie zmienia, bo wielu taki stan odpowiada...Dla mnie Tabisz i Bałdys to zwykłe chamy i mierne pasożyty, które należy wyeliminować-usunąć raz na zawsze!!!!!!!!!
    • ian thorpe

17.8K
      14.2K
    • 23.07.2018 o 00:16
      Post #1326611 23.07.2018 00:16
    poza krótkimi słowami od Piotrka67, nikt nie wie, z jakiego powodu doszło do konfliktu, natomiast opinii jest od .uja. To może trochę historii, bo cos mi w tym wszystkim nie pasuje. W lipcu 2016roku, Miro podpisał kontrakt do czerwca 2020 roku, na określonych warunkach. Po podpisaniu kontraktu powiedział : "- Bardzo się cieszę, że będę mógł występować w Cracovii przynajmniej do czerwca 2020 roku. Świetnie czuję się w klubie, w mieście, uwielbiam atmosferę na "Ziemi Świętej", dlatego też chciałem jak najdłużej zostać w Pasach i dalej reprezentować klub. Mieliśmy udany poprzedni sezon i mam nadzieję, że powtórzymy go w tym najbliższym oraz że z każdym rokiem będziemy coraz bardziej liczyć się w walce o najwyższe cele " W takim razie, ja się pytam, o jaki nowy kontrakt chodzi, gdy obowiązuje jeszcze stary PRZEZ DWA LATA. Sorki, ale Miro podpisał długi kontrakt ( aż na 4 lata !) w wieku 30 lat, by zapewnić sobie spokojne kopanie. Klub na to przystał, w pewien sposób tez ryzykując, chcąc też mieć zawodnika na lata. Ja nie rozumiem awantury o kontrakt, a w tle pojawia się nowy klub. Czy zarobki proponowane w nowym klubie tak zachęciły Covilo do odejścia ? Czy klub obiecał mu jak Piątkowi zgodę na odejście gdy pojawi się oferta ? Piotrek67 napisał, że zmieniono warunki nowego kontraktu - kłopot w zrozumieniu polega na tym, że przecież nie uwierzę, że chciano przedłużyć kontrakt graczowi z kontraktem do 2020r gdy wtedy będzie miał 34 lata. Coś mi tu w tej historii nie gra. Gdyby jednak chciano obniżyć waży kontrakt, to po co te nerwy, kontrakt obowiązuje i bez zgody zawodnika nie ma możliwości jego obniżenia. Zbyt dużo jest niewiadomych. Teraz słowo do zbulwersowanych kibiców - właściwie czego Wy chcecie ? Chcecie wymóc na klubie decyzję, by Tabisz pozwolił odejść Covilo do Lugano, czy chcecie by został w Cracovii ? A jak Covilo chce odejść, bo Lugano ze Szwajcarii więcej płaci, to za co jebać Tabisza ? Że chce by Miro strzelał gole dla Cracovii ? Tak na spokojnie się zastanówcie, bo nikt prawdy tak naprawdę nie zna, a mam wrażenie, że jebanie Tabisza wzięło górę nad refleksją.
    • Markus68 oraz STARA HUTA 82 lubią to.
    • potter

8.9K
      5.2K
    • 23.07.2018 o 00:43
      Post #1326614 23.07.2018 00:43
    Ian powoli stajesz się adwokatem szkodników .Dobrze wiesz że Miro jak by chciał odchodzić mógł to zrobić 2 lata temu .Miał znacznie lepsze propozycje niż Lugano .Teraz jak to w zwyczaju Tabiszowi nie wsmak wysoki kontrakt więc chce ścinać .Miro się nie zgadza więc robi się z niego wała podobnie jak wczęsniej robiono się z innych .Szkodnik przy bierności kibicow i Probierza(póki co )robi rozpiździej przed pierwszym meczem dając jasny przekaz każdego można zeszmacić -nie znasz kopaczu dnia i godziny kiedy pan i wladca cię kopnie w dupę .Morale pada bo kto będzie umierał za klub drużynę ,kibiców wiedząc że dziś jest tolerowany a jutro to jego może spotkać .Drużyna we Wrocławiu nie ma agresji myslami jest gdzie indziej . Te dni są dla nas kibiców próbą charakteru .Albo w końcu zareagujemy wspólnie przeciwko tabiszowi i bałdysowi albo już zawsze będzie syf czyli brak wyników ,brak atmosfery i wizerunek klubu zepsuty ,zeszmacony .Podobnie jest to próba dla Probierza -jak raz pozwoli na takie traktowanie piłkarzy będa to robić dalej .Straci też autorytet jako trener .Co to za trener co nie broni kapitana drużyny i pozwala na takie wolty ? Sezon się ledwo zaczął a już się rzygać chce widząc co pięterko odwala .A miało być tak pięknie ,miało być normalnie .
    • Aston1906, Miszczu2007, awaria oraz 8 innych osób lubią to.
    • zubereg

13.7K
      7.7K
    • 23.07.2018 o 00:53
      Post #1326615 23.07.2018 00:53
    IAN Nikt klubowi nie wierzy ponieważ już wiele razy zarząd ciał w ch.ja. Przypomnę tylko ostatni wyskok-zerwanie kontraktów z Radzikiem i Słaboniem. Miro mógł odejść wiele razy wcześniej. To co wyprawia zarząd to jest sabotaż na drużynie. Rozwala się ją.
    • Aston1906, gusto, awaria oraz 13 innych osób lubią to.
    • piotrek67

8.7K
      5.6K
    • 23.07.2018 o 07:23
      Post #1326618 23.07.2018 07:23
    [quote='ian thorpe' pid='1326611' dateline='1532297813'] poza krótkimi słowami od Piotrka67, nikt nie wie, z jakiego powodu doszło do konfliktu, natomiast opinii jest od .uja. To może trochę historii, bo cos mi w tym wszystkim nie pasuje. W lipcu 2016roku, Miro podpisał kontrakt do czerwca 2020 roku, na określonych warunkach. Po podpisaniu kontraktu powiedział : "- Bardzo się cieszę, że będę mógł występować w Cracovii przynajmniej do czerwca 2020 roku. Świetnie czuję się w klubie, w mieście, uwielbiam atmosferę na "Ziemi Świętej", dlatego też chciałem jak najdłużej zostać w Pasach i dalej reprezentować klub. Mieliśmy udany poprzedni sezon i mam nadzieję, że powtórzymy go w tym najbliższym oraz że z każdym rokiem będziemy coraz bardziej liczyć się w walce o najwyższe cele " W takim razie, ja się pytam, o jaki nowy kontrakt chodzi, gdy obowiązuje jeszcze stary PRZEZ DWA LATA. Sorki, ale Miro podpisał długi kontrakt ( aż na 4 lata !)  w wieku 30 lat, by zapewnić sobie spokojne kopanie. Klub na to przystał, w pewien sposób tez ryzykując, chcąc też mieć zawodnika na lata. Ja nie rozumiem awantury o kontrakt, a w tle pojawia się nowy klub. Czy zarobki proponowane w nowym klubie tak zachęciły Covilo do odejścia ? Czy klub obiecał mu jak Piątkowi zgodę na odejście gdy pojawi się oferta ? Piotrek67 napisał, że zmieniono warunki nowego kontraktu - kłopot w zrozumieniu polega na tym, że przecież nie uwierzę, że chciano przedłużyć kontrakt graczowi z kontraktem do 2020r gdy wtedy będzie miał 34 lata. Coś mi tu w tej historii nie gra. Gdyby jednak chciano obniżyć waży kontrakt, to po co te nerwy, kontrakt obowiązuje i bez zgody zawodnika nie ma możliwości jego obniżenia. Zbyt dużo jest niewiadomych. Teraz słowo do zbulwersowanych kibiców - właściwie czego Wy chcecie ? Chcecie wymóc na klubie decyzję, by Tabisz pozwolił odejść Covilo do Lugano, czy chcecie by został w Cracovii ? A jak Covilo chce odejść, bo Lugano ze Szwajcarii więcej płaci, to za co ***** Tabisza ? Że chce by Miro strzelał gole dla Cracovii ? Tak na spokojnie się zastanówcie, bo nikt prawdy tak naprawdę nie zna, a mam wrażenie, że jebanie Tabisza wzięło górę nad refleksją. [/quote] Drogi Ianie, nic nie pisałem o nowym ,dłuższym kontrakcie dla Miro tylko chodziło o tzw.aneks do obecnej umowy na lepszych warunkach dla Miro na które zgodził się sam Prezes. Skoro uzgodniono nowe warunki to znaczy że Miro chciał zostać w Pasach a nie odchodzić choć oferta oczywiście jest zarówno dla niego jak i dla Klubu. Co do samego Miro ,jest to Bałkaniec i samo to powinno dać komus do myślenia,miałem okazje go poznać i kilka razy porozmawiać.Jest to bardzo porządny i uczciwy człowiek,bardzo charakterny i nie pozwoli sobie na takie przygrywki ze strony jakichś korporacyjnych pajacyków. Liczyłem na to że zostanie w Klubie na lata ale niestety swoimi gierkami niektórzy zniszczyli ten plan. Ciekaw tylko jestem jak z tym wszystkim będzie czuł się Filipiak skoro faktycznie byli dogadani a jakieś pionki chciały zmienić warunki umowy,pytanie tylko czy we własnym zakresie ?! A może też o to chodzi że Janusz nie chce żadnych innych Legend w Klubie oprócz swojej i przytakuje na takie postępowanie ,szkoda bo innego kandydata na dzień dzisiejszy nie widzę a takich ludzi bardzo nam brakuje w Klubie. Szkoda że nie zadzwoniłeś wczoraj bo nie chciałem się rozpisywać na ten temat , liczę jeszcze że ktoś pójdzie po rozum do głowy i jakoś to wyprostują dzisiaj choć bardzo w to wątpie. Mógłby to zrobić jedynie Filipiak ,bo te pionki po tych wielu zdarzeniach są dla Miro nikim i dobrze się stało że wreszcie ktoś się im postawił i dał im to do zrozumienia . Dziwie się tylko że znając różne historie tak ich cały czas bronisz a zapewniam że to nie koniec i za chwile wyjdzie kolejna sprawa. Szkoda bo była przez pewien czas fajna atmosfera wokół Klubu choć trzeba przyznać że stworzona sztucznie przez MP a takie dwa palanty potrafiły ją zniweczyć.  Pozdro
    • Aston1906, Rock, alocha oraz 3 innych osób lubią to.
    • Sehtan

2.6K
      1.5K
    • 23.07.2018 o 07:41
      Post #1326620 23.07.2018 07:41
    Dokładnie tak jak napisał [url=http://cracovia.krakow.pl/member.php?action=profile&uid=385]@zubereg[/url] - mimo, że w Cracovii po przyjściu Probierza zaczęło wiele zmieniać się na dobre od strony sportowej to jednak nadal "na górze" mamy tych samych, nieudolnych ludzi, którzy nawet nie potrafią wyczuć odpowiedniego momentu na załatwianie określonych spraw. Nie wiem po czyjej stronie leży wina, ale intuicja podpowiada mi, że na pewno nie po stronie Miro bo jak sam dobrze wiesz Ian Thorpe zarząd nie od dzisiaj daje d...y i robi sobie z Cracovii prywatny folwark. Trener Probierz musi stanąć po stronie zawodnika bo inaczej rozwali sobie szatnie... no a czego chcemy? Przede wszystkim usunięcia z klubu Tabisza i Bałdysa.
    • Aston1906 lubi to.
    • ian thorpe

17.8K
      14.2K
    • 23.07.2018 o 07:45
      Post #1326623 23.07.2018 07:45
    czyli po dwóch latach kontraktu, miał Miro dostać podwyżkę. Tutaj dochodzimy do sytuacji, gdy Filipiak chodził po "korytarzach" i wyrażał średnią opinie na temat gry Mira w stosunku do zarobków. Jako kibic tez mogę mieć zastrzeżenie co do gry Mira PO KONTUZJI, czy jest aż tak wyróżniającym się graczem. Gdy na stole pojawiła się oferta z Lugano, z lepszymi zarobkami, Miro postanowił zmienić barwy, a niechęć do gry w Cracovii, pokazał zdejmując opaskę kapitana. Pamiętać należy, że on już ma 32 lata i jest to ostatni dzwonek , by cos odłożył na emeryturę. W każdym razie, gdybym miał ocenić konflikt, to każda ze stron ma swoje racje, a jestem przekonany, że nowa oferta była ZAAKCEPTOWANA przez sceptycznego Filipiaka. Nic, miejmy nadzieję że się dogadają, chociaz po tym wszystkim, średnio widzę możliwość jeszcze zobaczenia Miro w naszej koszulce. To, że Helik czy inny zawodnik lajkuje wpis, mnie nie dziwi. Zawodnicy w walce o kasę, zawsze sa po przeciwnych stronach niż pracodawcy. Tyle, czas do pracy ;)
    • STARA HUTA 82 oraz Markus68 lubią to.
    • 19091906

24
      20
    • 23.07.2018 o 08:18
      Post #1326628 23.07.2018 08:18
    jakkolwiek ta sprawa się skończy przysłowiowe mleko się rozlało. Ferment poszedł w eter- konflikt w Cracovii- niestety. a to nikomu nie służy no może oprócz skundlonych pseudodziennikarzy, którzy mogą w końcu coś napisać złego o Pasach.
    • piotrek67, krzys67Bytom, gimli oraz KruszynaKSC lubią to.
    • Rock

17.4K
      31.7K
    • 23.07.2018 o 08:20
      Post #1326629 23.07.2018 08:20
    • Edytowany
    Jedno jest pewne, z Tabiszem i Bałdysem (i FIlipiakiem?) nie potrzebujemy przeciwników żeby przegrywać tą ligę już w lipcu. PS: może by pożyczyć od Lecha transparent "Mamy Kurwa Dosyć" i wieszać go jako jedyną flagę na stadionie?
    • piotrek67, Orlean, ISR oraz 9 innych osób lubią to.
    • MakuKSC

6.1K
      11K
    • 23.07.2018 o 08:21
      Post #1326630 23.07.2018 08:21
    Ja sie tylko zastanawiam, czy przypadkiem znowu tabisz "zderzak" nie zbiera wszystkich ciegow od kibicow, a obecna sytuacja nie jest tak naprawde odgorna decyzja,pochodzaca od samego Dona, ktory zalatwia ja swoimi cynglami.
    • sterby, gustaw, audax oraz 2 innych osób lubią to.
    • STARA HUTA 82

610
      1.9K
    • 23.07.2018 o 08:42
      Post #1326633 23.07.2018 08:42
    Sprawa jest raczej oczywista. [b]POSZŁO O KASĘ! [/b]Otóż naprawdę super facetowi jakim jest Mirek albo obiecano podwyżkę i jej nie dostał albo chciano mu pensję uszczuplić. Facet się zdenerwował nie dotrzymywaniem obietnic i rzucił opaską kapitana, co klub skomentował niesportowym zachowaniem! Mirek zarabia dajmy na to 20000 miesięcznie, skoro ktoś obiecał, że da mu więcej a nie daje, albo chce uszczuplić tą kwotę jest niepoważny! Tak się biznesu nie prowadzi panie tabisz! Co sobie pomyślą inni zawodnicy? Kto będzie chciał grać w Cracovii z takim  traktowaniem? Przy okazji pojawiła się intratna oferta gdzie Mirek poczuł większą kasę i w związku z mniejszą proponowaną tutaj postanowił odejść. Gdybyśmy mieli do czynienia z poważnymi ludźmi, klub powinien zrobić mu piękne pożegnanie i dać nawet super premię na pożegnanie a on ładnie podziękować i odejść z klasą. Mała szpilka w Mirka - zarabiasz naprawdę dużo, a Twoja forma szczytowa nie jest. W np Szwajcarii pewnie byś zarobił jeszcze więcej ale już w lepszym od Nas klubie w Czechach niekoniecznie. Ale temat przepłacania piłkarzy w eklapie to zupełnie inna bajka. A to, że szczur korporacyjny tabisz się nie nadaje jest oczywistą oczywistością. Tabelki, słupki , przychody, rozchody,itp są niesamowicie ważne aby nie skończyć jak ruch czy gts ale najważniejszy jest honor i ludzkie odruchy.
    • quentin

8.9K
      4.5K
    • 23.07.2018 o 08:48
      Post #1326634 23.07.2018 08:48
    • Edytowany
    Ja to się zastanawiam czy działanie na szkodę klubu, przez sam klub to jest to dobro o którym wspomina Ian. Z punktu widzenia kibica ciężko czasami zaakceptować że wina leży tylko po stronie klubu. Trochę w temacie zalatuje patosem, ale nie zmienia to faktu że to z winy klubu szambo wylało, jak się okażę że również z winy klubu powstało to co wtedy? Przecieramy różowe okulary i lecimy dalej w kierunku mistrzostwa (bez Miro, ale to żadna strata dla mało rozgarniętego kibica). Panowie można pilnować słupków, tabelek, generalnie finansów, ale być przy tym uczciwym w stosunku do pracodawcy i pracowników. Mamy problem bo w Cracovii pracodawca pozwala na praktyki, które u normalnych ludzi wywołują odruchy wymiotne. Dobrał sobie do tego odpowiednich ludzi. Gdy już odejdzie to materiał ludzki, jaki zostanie w klubie będzie do wycięcia w całości.
    • potter

8.9K
      5.2K
    • 23.07.2018 o 08:57
      Post #1326635 23.07.2018 08:57
    Ja myśle że to nagdorliwość sługi Dona.Nadgorliwość i zwyczajna głupota połączona z chamskim ,prostackim zachowaniem .Mam nadzieje że dziś sięgną po rozum do głowy i jedynie co usłyszymy to że zostały wyjaśnione wszelkie spory a Miro zostaje w drużynie . Nawet nie chce sobie wyobrażić że trener nie staje w obronie zawodnika i pozwala na taki rozpiździej już na starcie ligi .Zawodnika nie byle jakiego tylko kluczowego . To też nasz kibicowski test czy pozostaniemy bierni i pozwolimy na takie zagrywki czy w końcu zareagujemy .Na teraz widze to tak trzeba iść na trening pogadać z trenerem naświetlić mu że to nie pierwszy taki numer tabisza i bałdysa i on jako trener jak do tego dopuści to tak jak poprzednicy straci autorytet =co się kończy brakiem wyników .Druga rzecz osoby mające dobry kontrakt z Filipiakiem powinny się z nim skontaktować i poprosić o szybkie zażegnanie sporu dla dobra klubu. Trzecia rzecz do grup decyzyjnych najwyższa pora by zrobić wszystko by pozbyć się z klubu tabisza i bałdysa .Nie ma innego wyjścia albo chcemy silnej Cracovii albo chcemy korpotabiszowji w której jedynie co dostajemy to wstyd .Nie wyobrażam sobie nawet braku reakcji trybun na meczu z Arką to by znaczyło że jesteśmy gorsi od tych zza miedzy BO PLUJĄ NAM W TWARZ A MY UDAJEMY ŻE DESZCZ PADA . 100 % POPARCIA DLA MIRO !!!!
    • cruxus oraz krak 06 lubią to.
    • Nesta

4.5K
      1.8K
    • 23.07.2018 o 09:02
      Post #1326637 23.07.2018 09:02
    NIgdy nawet nie bede rozwazal tego ze tabisz moze miec racje, dlatego ze po 1. tabisz to jest kawal ch.....a po 2. swoim zachowaniem juz udowodnil jakim jest czlowiekiem. po 3. kazdy kto nie spodoba sie tabiszowi ma poprostu przejebane. po 4. trzeba byc naprawde naiwnym zeby wierzyc w to ze Miro jest winny!!!! ze biedny tabisz broni naszego klubu hahahhaah nikt tak nas nie j....bal jak tabisz w bialy dzien!!! nikt! i powinni mu gdzies pomnik postawic zomowcy z tej okazji. niestety mozna sobie teraz zadac retoryczne pytanie - kto wygra Miro czy cham ? profesor stanie po stronie oczywiscie swojego przydupasa Probierz sie nie wychyli i rowniez zapewne nie stanie w obronie Pilkarza.! Z Miro zrobia klamce i goscia ktory porzuca opaske kapitanska! tak dziala ta szuja i ta szuja bedzie popierana przez swoich przydupasow byle tylko zachowali swoj dochod miesieczny swoje stanowiska i ratowali swoja dupe!! Smutne jest ze my mozemy tutaj wylewac swoje zale , zmartwienia i niepokoje jednak forum juz nie ma sily przebicia! Przydaloby sie zrobic akcje na social media. i tam zaczac komentowac sytuacje bo tutaj to sobie mozemy gadac w nieskonczonosc. Jest nas zamknieta grupa ludzi ktory zalezy na klubie ale ilu nas jest 100osob? nawet legendarnej 300 nie ma. dlatego taki smiec jakim jest tabisz nie robi sobie nic z tego ze 100 niezadowolonych kibicow wylewa swoje zale gdzies na tym '' szarym forum''
    • potter, K_tomas_S, Rock oraz 4 innych osób lubią to.
    • Sehtan

2.6K
      1.5K
    • 23.07.2018 o 09:15
      Post #1326642 23.07.2018 09:15
    Czekam na jakieś oświadczenie albo kolejny Tweet od decyzyjnych z klubu...

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)

Goście (1)
    • Główna
    • Działy i kategorie