Tutaj płaczemy nad czarnymi psimi kutasikami, zaburzacie wizję całości jojcząc w meczowym.
Mam na telefonie obie ręki, filmiki 4sek. Dla mnie inne przypadki, obie ręki oczywiście, ale ta Górnika zupełnie inna, gdyby jej tam nie było piłka uderzyła by gościa w plecy/dupe, ma ja przyklejoną do pleców wręcz. Gustaw ma wystawioną, jakby ją schował to piłka przeleciała by dalej.
Może jak się uszczypne mocno to wydusze z siebie że nam się karny należał a Górnikowi też, ale nie sądzę, sory cycory.
Czarny kutas wqrwił mnie już w pierwszej połowie kiedy był ślepy na seryjne łapanie, trzymanie Nordasa.
-
-
Żałośni Polscy sędziowie ...
- Edytowany
Ktoryś kolejny raz to liczenie czasu na rozpoczęcie akcji to jakiś kurewski żart. W 85 minucie bramkarz Górnika stoi co najmniej 10 sekund, a ta szczecińska końcówka biegnie nerwowo poprawiając słuchawkę w uchu tyłem do akcji. Jak się zatrzymał w końcu mijają kolejne 2 i zaczyna liczyć. I tak w wielu innych przypadkach podobnie.
Trzymanie za koszulkę przez Nordasa w polu karnym buc widział, trzymania wielokrotnego samego Nordasa już nie.
Ten jego asystent na linii przy E ślepy totalnie. W pierwszej połowie nic nie widział, nie wierzę, że nie było ani jednego faulu na naszym.
Niby pozwalał na twardą grę, ale kilka odebrań piłki i to wyłącznie przez Cracovię, odgwizdał jako faul, mimo, iż nie widać tam było żadnego przewinienia.
Itd.
Diable, Gustaw nie miał wystawionej ręki. Miał ją przyklejoną do korpusu. Co on miał z nią zrobić? Jest jakiś wymóg, by przykleił ją do boku? Przecież on wślizg wykonywał. Oglądałem ta sytuację kilkanaście razy. Na X powtórki byly tuż po meczu. Dalej twierdzę, że to była skandaliczna decyzja.
- Edytowany
Jebac arysa ta kurwe szczecinska..chciałbym temu hujowi napluc w ryj.. trza mu coś napisać bo człowieka aż nosi . Jak można takie rzeczy robić w czasach Varu gdy wszystko widać na powtórkach a najgorsze że te kurwy są nietykalne ..żadnej odpowiedzialności nie mają...pzpn to największe kurestwo jakie moze być... zabierają kibicom emocje , pasję, czas , pieniądze.. Co mecz to jakieś źle dyzycje wobec nas..no niech ktoś znajdzie taka druga drużynę.. jak tu czekać na derby jak będzie jakiś huj kwiatkowski sędziował i nas wyjebie jak zawsze... Zero emocji ...
[quote]#post1745216 jak tu czekać na derby jak będzie jakiś huj kwiatkowski sędziował i nas wyjebie jak zawsze... Zero emocji ...[/quote]
dlaczego zero emocji? wielkie emocje, bo w oczekiwaniu jakim sposobem nas przekręcą... Tfu, na psa urok...
Hm obejrzałem to ponownie kilkanaście razy hehe hmmmmm nie jest to już tak ewidentne im więcej razy to oglądam 😃 ale ciągle jednak ta ręka odstaje , jakby jego tułów nie był skręcony w prawo a w lewo to by nie wystawała hehe, a ta żabola to nie ma o czym mówić. Mi się marzy żebyśmy wreszcie grali tak , żebyśmy nie musieli tutaj dyskutować, chyba że dla formalności, ot podyskutowania sobie o różnych dziwnych kwiatkach, a nie co mecz czarni jako sprawcy naszej niedoli, nie rozumieć tego że usprawiedliwiam tego złamasa
[quote]#post1745211 ... Ten jego asystent na linii przy E ślepy totalnie. W pierwszej połowie nic nie widział, nie wierzę, że nie było ani jednego faulu na naszym....[/quote]
Wiesz Darek jak to wyglądało z D ?
Ta pizda z patykiem w tej sytuacji nic nie zrobiła, ale jak ten pedał w jej kierunku biegł to nagle jeb, chorągiewka na wapno.
Masz rację, w 1szej połowie po jego stronie, Nordasa szarpali jak chcieli bez konsekwencji, ale padolino każdego żabola to już kij w górę.
- Edytowany
No dobra,ale Henriksson wykonuje wślizg,żeby zablokować akcje rywala i wynikające z tego ułożenie ciała ma wzorcowo naturalne.I obie ręce też ,co miał zrobić z prawą ręką w tym czasie ? Przycisnął do klaty i wiooo .. I dlaczego pedał nie poszedł do monitora skoro był 20 metrów za akcją i hooya widział ?
[quote]#post1745224 Hm obejrzałem to ponownie kilkanaście razy hehe hmmmmm nie jest to już tak ewidentne im więcej razy to oglądam 😃 ale ciągle jednak ta ręka odstaje , jakby jego tułów nie był skręcony w prawo a w lewo to by nie wystawała hehe, a ta żabola to nie ma o czym mówić. Mi się marzy żebyśmy wreszcie grali tak , żebyśmy nie musieli tutaj dyskutować, chyba że dla formalności, ot podyskutowania sobie o różnych dziwnych kwiatkach, a nie co mecz czarni jako sprawcy naszej niedoli, nie rozumieć tego że usprawiedliwiam tego złamasa[/quote]
Ale idąc Twoim tokiem rozumowania ręka zawsze będzie odstawać, ta żabola też odstawała, przykleił ją do boku i się poszerzył. Gustaw przykleił rękę do brzucha i klaty. Nic więcej nie mógł zrobić. Nie wiem co Arys sobie uroił, ale brak reakcji Varu to megaskandal.
Wkurwiony strasznie i na naszych, że nie skasowali akcji z karnym jak było do tego pierdyliard szans. To trefne decyzje tego byca z gwizdkiem aż mi się mieszają. Było ich sporo. Zdecydowanie za dużo i zdecydowanie jednostronnie.
Co do karnych to uzasadnienie diabła jest słuszne. Z D od razu widziałem że karny dla żaboli.
Wkurwia fakt że w poprzednich meczach gwizdali karne przeciw nam, w sytuacji jak żabola.
- Edytowany
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-09/1788733375-069.png[/img]Lyczmański: karnego być nie powinno, przywołana też sytuacja z Lechem gdzie karnego nie dostaliśmy po interwencji Kozubala.
No i będziesz zdrowy ? Takie sytuacje nieraz powodują utratę posady trenerskiej przez taka kurwe jak arys.. będziemy mieć z tymi pedałami pod górkę w tym sezonie.. pisać pismo o tą sytuacje..
[quote]#post1745274 [img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-09/1788733375-069.png[/img]Lyczmański: karnego być nie powinno, przywołana też sytuacja z Lechem gdzie karnego nie dostaliśmy po interwencji Kozubala.[/quote]
Lyczmański jeszcze powiedział i to jest istotne, że sytuacja w polu karnym Górnika analogiczna. I to jest miarą kurestwa arysa. Bo to jest stosowanie różnych standardów w [b]jednym meczu[/b]. Nie może się tłumaczyć, że w międzyczasie przyszły inne wytyczne, doszkolił się czy inne chuje-muje. Wałek jak skurwysyn, a punktu nikt nam nie odda.
Sytuacje z rekami o ktorych piszecei tylko mnie utwierdzaja w tym ze bardzo dobrze zrobilem wyjebujac sie na ogladanie pilki i jeszcze placenie za to ... po co czyms ie interesowac ogladac i placic za to skoro sie przepisow nie zna... dla kazdej sytuacji nawet tocka w tocke takiej samej interpretacja jest inna... nosz kurwa.. w dobie wlasnie kamer,Varow , mozliwosci sprawdzenia wszystkiego dalej kibic i pilkarz jest dymany i robiony w chuja... sedziowie maja miliony tlumaczen dlaczego tak dlaczego srak dlaczeo inaczej niz 10 minut wczeniej... zwykle kamstwo i plucie kibicom w twarz smiejac sie przy tym...sedzia usmiechniety dostanie kare... odsunieciem od meczu ale na varze juz posiedzi... Kurestwo nic wiecej..
dziekuje postoje.. mi sie juz robienie w chuja znudzilo kilka dobrych lat temu...
W dzisiejszych czasach gdzie kazdy mecz to nie sa male pieniadze do zarobienia przez klub takimi decyzjami te kluby sa poprostu okradane z pieniedzy... jest to zwykle zlodziejstwo nic innego... wrecz skurwysynstwo...
- Edytowany
No budują podobno to Houston Var'ove. Już rok temu o tym było. Śledzi ktoś temat?
Dla mnie jest logiczne (zobaczymy czy czarna mafia na to pójdzie), że będzie system centralny i koniec rozmywania odpowiedzialności i bezkarności). Niech qrwa deliberują przez 10 minut ale niech decyzja będzie właściwa.
- Edytowany
Diable ale liczysz na to, że coś się zmieni bo będzie jedno centrum? Ja nie mam złudzeń, przecież ci sami ludzie tam będą i będą podejmować takie same decyzje.
kibic GTS Rostkowski uwaza, ze z Lechem loikiec nie byl odchylony i karnegop nei ma, co za szuja i menda!
- Edytowany
I dlatego nie ma co odwracać głowy od problemu i udawać,że mnie to nie dotyczy.Trzeba rozpętać wojnę,pisać do kogo się da ,dlaczego piłkarz po niesportowym zachowaniu staje przed samozwańczą komisją śledczą i dostaje kary z doopy,a taki /po weekendowym kursie sędziowskim na którym na srogiej bani, w środku nocy ,znaki drogowe przestawia/ ma być wyrocznią delficką i uważa,że jest nietykalnym pępkiem świata ?!!
A w pizdu..popełniłeś błąd/każdy popełnia/ale ty miałeś szansę na korektę,ale wiesz lepiej bo jesteś na murawie nietykalny..
Gdyby to ode mnie zależało,wytoczyłbym w imieniu klubu,prywatny proces sądowy o pozbawienie prawa do wykonywania zawodu za rażące błędy ,które powodują wymierne straty finansowe.
@Diabel#8393 mi się wydaje, że ten VAR już jest robiony do wszystkich meczów centralnie, w W-wie.
Tylko pewnie to nie działa. Nie śledzę wielu meczów w tv, ale nie przypominam sobie by ostatnio pokazywali jakieś powtórki z VAR. Albo po prostu kręcą w najlepsze i nikt im nic nie powie.
- Edytowany
Wydłuża się czarna lista - Stefański, Raczkowski, Sylwestrzak, Lasyk, Piszczelok , Kwiatkowski - dochodzi Arys . Jeśli o kimś zapomniałem, dopiszcie .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
Goście (5)