Tutaj płaczemy nad czarnymi psimi kutasikami, zaburzacie wizję całości jojcząc w meczowym.
Mam na telefonie obie ręki, filmiki 4sek. Dla mnie inne przypadki, obie ręki oczywiście, ale ta Górnika zupełnie inna, gdyby jej tam nie było piłka uderzyła by gościa w plecy/dupe, ma ja przyklejoną do pleców wręcz. Gustaw ma wystawioną, jakby ją schował to piłka przeleciała by dalej.
Może jak się uszczypne mocno to wydusze z siebie że nam się karny należał a Górnikowi też, ale nie sądzę, sory cycory.
Czarny kutas wqrwił mnie już w pierwszej połowie kiedy był ślepy na seryjne łapanie, trzymanie Nordasa.
-
-
Żałośni Polscy sędziowie ...
- Edytowany
Ktoryś kolejny raz to liczenie czasu na rozpoczęcie akcji to jakiś kurewski żart. W 85 minucie bramkarz Górnika stoi co najmniej 10 sekund, a ta szczecińska końcówka biegnie nerwowo poprawiając słuchawkę w uchu tyłem do akcji. Jak się zatrzymał w końcu mijają kolejne 2 i zaczyna liczyć. I tak w wielu innych przypadkach podobnie.
Trzymanie za koszulkę przez Nordasa w polu karnym buc widział, trzymania wielokrotnego samego Nordasa już nie.
Ten jego asystent na linii przy E ślepy totalnie. W pierwszej połowie nic nie widział, nie wierzę, że nie było ani jednego faulu na naszym.
Niby pozwalał na twardą grę, ale kilka odebrań piłki i to wyłącznie przez Cracovię, odgwizdał jako faul, mimo, iż nie widać tam było żadnego przewinienia.
Itd.
Diable, Gustaw nie miał wystawionej ręki. Miał ją przyklejoną do korpusu. Co on miał z nią zrobić? Jest jakiś wymóg, by przykleił ją do boku? Przecież on wślizg wykonywał. Oglądałem ta sytuację kilkanaście razy. Na X powtórki byly tuż po meczu. Dalej twierdzę, że to była skandaliczna decyzja.
- Edytowany
Jebac arysa ta kurwe szczecinska..chciałbym temu hujowi napluc w ryj.. trza mu coś napisać bo człowieka aż nosi . Jak można takie rzeczy robić w czasach Varu gdy wszystko widać na powtórkach a najgorsze że te kurwy są nietykalne ..żadnej odpowiedzialności nie mają...pzpn to największe kurestwo jakie moze być... zabierają kibicom emocje , pasję, czas , pieniądze.. Co mecz to jakieś źle dyzycje wobec nas..no niech ktoś znajdzie taka druga drużynę.. jak tu czekać na derby jak będzie jakiś huj kwiatkowski sędziował i nas wyjebie jak zawsze... Zero emocji ...
[quote]#post1745216 jak tu czekać na derby jak będzie jakiś huj kwiatkowski sędziował i nas wyjebie jak zawsze... Zero emocji ...[/quote]
dlaczego zero emocji? wielkie emocje, bo w oczekiwaniu jakim sposobem nas przekręcą... Tfu, na psa urok...
Hm obejrzałem to ponownie kilkanaście razy hehe hmmmmm nie jest to już tak ewidentne im więcej razy to oglądam 😃 ale ciągle jednak ta ręka odstaje , jakby jego tułów nie był skręcony w prawo a w lewo to by nie wystawała hehe, a ta żabola to nie ma o czym mówić. Mi się marzy żebyśmy wreszcie grali tak , żebyśmy nie musieli tutaj dyskutować, chyba że dla formalności, ot podyskutowania sobie o różnych dziwnych kwiatkach, a nie co mecz czarni jako sprawcy naszej niedoli, nie rozumieć tego że usprawiedliwiam tego złamasa
[quote]#post1745211 ... Ten jego asystent na linii przy E ślepy totalnie. W pierwszej połowie nic nie widział, nie wierzę, że nie było ani jednego faulu na naszym....[/quote]
Wiesz Darek jak to wyglądało z D ?
Ta pizda z patykiem w tej sytuacji nic nie zrobiła, ale jak ten pedał w jej kierunku biegł to nagle jeb, chorągiewka na wapno.
Masz rację, w 1szej połowie po jego stronie, Nordasa szarpali jak chcieli bez konsekwencji, ale padolino każdego żabola to już kij w górę.
- Edytowany
No dobra,ale Henriksson wykonuje wślizg,żeby zablokować akcje rywala i wynikające z tego ułożenie ciała ma wzorcowo naturalne.I obie ręce też ,co miał zrobić z prawą ręką w tym czasie ? Przycisnął do klaty i wiooo .. I dlaczego pedał nie poszedł do monitora skoro był 20 metrów za akcją i hooya widział ?
[quote]#post1745224 Hm obejrzałem to ponownie kilkanaście razy hehe hmmmmm nie jest to już tak ewidentne im więcej razy to oglądam 😃 ale ciągle jednak ta ręka odstaje , jakby jego tułów nie był skręcony w prawo a w lewo to by nie wystawała hehe, a ta żabola to nie ma o czym mówić. Mi się marzy żebyśmy wreszcie grali tak , żebyśmy nie musieli tutaj dyskutować, chyba że dla formalności, ot podyskutowania sobie o różnych dziwnych kwiatkach, a nie co mecz czarni jako sprawcy naszej niedoli, nie rozumieć tego że usprawiedliwiam tego złamasa[/quote]
Ale idąc Twoim tokiem rozumowania ręka zawsze będzie odstawać, ta żabola też odstawała, przykleił ją do boku i się poszerzył. Gustaw przykleił rękę do brzucha i klaty. Nic więcej nie mógł zrobić. Nie wiem co Arys sobie uroił, ale brak reakcji Varu to megaskandal.
Wkurwiony strasznie i na naszych, że nie skasowali akcji z karnym jak było do tego pierdyliard szans. To trefne decyzje tego byca z gwizdkiem aż mi się mieszają. Było ich sporo. Zdecydowanie za dużo i zdecydowanie jednostronnie.
Co do karnych to uzasadnienie diabła jest słuszne. Z D od razu widziałem że karny dla żaboli.
Wkurwia fakt że w poprzednich meczach gwizdali karne przeciw nam, w sytuacji jak żabola.
- Edytowany
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-09/1788733375-069.png[/img]Lyczmański: karnego być nie powinno, przywołana też sytuacja z Lechem gdzie karnego nie dostaliśmy po interwencji Kozubala.
No i będziesz zdrowy ? Takie sytuacje nieraz powodują utratę posady trenerskiej przez taka kurwe jak arys.. będziemy mieć z tymi pedałami pod górkę w tym sezonie.. pisać pismo o tą sytuacje..
[quote]#post1745274 [img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-09/1788733375-069.png[/img]Lyczmański: karnego być nie powinno, przywołana też sytuacja z Lechem gdzie karnego nie dostaliśmy po interwencji Kozubala.[/quote]
Lyczmański jeszcze powiedział i to jest istotne, że sytuacja w polu karnym Górnika analogiczna. I to jest miarą kurestwa arysa. Bo to jest stosowanie różnych standardów w [b]jednym meczu[/b]. Nie może się tłumaczyć, że w międzyczasie przyszły inne wytyczne, doszkolił się czy inne chuje-muje. Wałek jak skurwysyn, a punktu nikt nam nie odda.
Sytuacje z rekami o ktorych piszecei tylko mnie utwierdzaja w tym ze bardzo dobrze zrobilem wyjebujac sie na ogladanie pilki i jeszcze placenie za to ... po co czyms ie interesowac ogladac i placic za to skoro sie przepisow nie zna... dla kazdej sytuacji nawet tocka w tocke takiej samej interpretacja jest inna... nosz kurwa.. w dobie wlasnie kamer,Varow , mozliwosci sprawdzenia wszystkiego dalej kibic i pilkarz jest dymany i robiony w chuja... sedziowie maja miliony tlumaczen dlaczego tak dlaczego srak dlaczeo inaczej niz 10 minut wczeniej... zwykle kamstwo i plucie kibicom w twarz smiejac sie przy tym...sedzia usmiechniety dostanie kare... odsunieciem od meczu ale na varze juz posiedzi... Kurestwo nic wiecej..
dziekuje postoje.. mi sie juz robienie w chuja znudzilo kilka dobrych lat temu...
W dzisiejszych czasach gdzie kazdy mecz to nie sa male pieniadze do zarobienia przez klub takimi decyzjami te kluby sa poprostu okradane z pieniedzy... jest to zwykle zlodziejstwo nic innego... wrecz skurwysynstwo...
- Edytowany
No budują podobno to Houston Var'ove. Już rok temu o tym było. Śledzi ktoś temat?
Dla mnie jest logiczne (zobaczymy czy czarna mafia na to pójdzie), że będzie system centralny i koniec rozmywania odpowiedzialności i bezkarności). Niech qrwa deliberują przez 10 minut ale niech decyzja będzie właściwa.
- Edytowany
Diable ale liczysz na to, że coś się zmieni bo będzie jedno centrum? Ja nie mam złudzeń, przecież ci sami ludzie tam będą i będą podejmować takie same decyzje.
kibic GTS Rostkowski uwaza, ze z Lechem loikiec nie byl odchylony i karnegop nei ma, co za szuja i menda!
- Edytowany
I dlatego nie ma co odwracać głowy od problemu i udawać,że mnie to nie dotyczy.Trzeba rozpętać wojnę,pisać do kogo się da ,dlaczego piłkarz po niesportowym zachowaniu staje przed samozwańczą komisją śledczą i dostaje kary z doopy,a taki /po weekendowym kursie sędziowskim na którym na srogiej bani, w środku nocy ,znaki drogowe przestawia/ ma być wyrocznią delficką i uważa,że jest nietykalnym pępkiem świata ?!!
A w pizdu..popełniłeś błąd/każdy popełnia/ale ty miałeś szansę na korektę,ale wiesz lepiej bo jesteś na murawie nietykalny..
Gdyby to ode mnie zależało,wytoczyłbym w imieniu klubu,prywatny proces sądowy o pozbawienie prawa do wykonywania zawodu za rażące błędy ,które powodują wymierne straty finansowe.
@Diabel#8393 mi się wydaje, że ten VAR już jest robiony do wszystkich meczów centralnie, w W-wie.
Tylko pewnie to nie działa. Nie śledzę wielu meczów w tv, ale nie przypominam sobie by ostatnio pokazywali jakieś powtórki z VAR. Albo po prostu kręcą w najlepsze i nikt im nic nie powie.
- Edytowany
Wydłuża się czarna lista - Stefański, Raczkowski, Sylwestrzak, Lasyk, Piszczelok , Kwiatkowski - dochodzi Arys . Jeśli o kimś zapomniałem, dopiszcie .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (11 użytkowników)
MSC, Goście (10)