Karny dla gts z kapelusza ale dla nas wg mnie też nie było
-
-
Żałośni Polscy sędziowie ...
On w dniu dzisiejszym wyprzedził primadonna i prowadzenia długo nie odda .
Karnego dla nas nie było, to się zgodzę, ale dlaczego w identycznej sytuacji ta czarna szmata przerwała akcję Loshaja???
- Edytowany
Nie było karnego czerwona kartka dla Lisa ty chuju Stefański !!!Wypierdalaj !CRACOVIA tobie i lasykowi nie zapomni !
lis wali sierpem w obrońcę później go kopie dostaje żółtą kartkę a gdzie wolny i karny
- Edytowany
Żeby ku*wa w ciągu 1 meczu... zrobić przekręt [b]kilka razy[/b] i podjąć skandaliczne decyzje, nic nie mające z rzeczywistością....to jest to DRAMAT na skalę europejską. :@
Po takim "sędziowaniu" Stefański powinien być je*any przez całą Polskę i wyj*bany z sędziowania meczy, tak jak Najman.
Gdyby byli kibice na stadionie to byś dostał granat odłamkowy pod d*pę...
Mafia działa i nawet się z tym nie kryje.
Wiecej pyerdolenia bogacza o sedziach w wywiadch... wincyj slomy musi brac na wywiady... jak to Boniek napisal ... Przeczytalem wywiad z Filipiakiem .. dziekuje dobranoc .. dzis mu odpowiedzieli na jego zlote przemyslenia o sedziowaniu..
- Edytowany
Reasumując:
- Karny dla nas się należał. to znaczy Legia czy Lech by za coś takiego karnego dostali, nam drugi raz VAR nie pozwolił. Sprawdzane 5 minut
- Karny dla psów mocno naciągany. Stefański nawet nie poszedł sprawdzić i wskazał wapno
- Brak czerwonej kartki dla Lisa to jest kuriozum na skalę światową
- Nie rozumiem dlaczego przerwał akcję Loshaja. Moim zdaniem jeśli tam było zagranie ręką to Wiślaka, ale dokładnie nie widziałem.
Inna sprawa, że jakby się uparli, to naszej bramki też mogli nie uznać
Po wywiadzie Filipiaka napisałem, że nas przykładnie przekręcą i się sprawdziło. Janusz - jesteś moralnym zwycięzcą, ale czy było warto?
Podsumowując sędziowanie ciszmy się z remisu, mogli nas bardziej przekręcić. Filipiak powinien im w kolejnym wywiadzie pocisnąć, nie będzie mu czarny bez majbacha pluł w twarz.
- Edytowany
"Inna sprawa, że jakby się uparli, to naszej bramki też mogli nie uznać"
Cóż Wy pier dolicie? Jakby się uparli to mogliby walkowera Wiśle przyznać, bo chuj owy wywiad Filipiak dał.
Poza tym Filipiak se może gadać co chce bo ma pieniądze i prowadzi klub co to ma do rzeczy. Jebać mafię sędziowską i układy bardzo dobrze!
[quote='KruszynaKSC' pid='1463677' dateline='1607119389']
Wiecej pyerdolenia bogacza o sedziach w wywiadch... wincyj slomy musi brac na wywiady... jak to Boniek napisal ... Przeczytalem wywiad z Filipiakiem .. dziekuje dobranoc .. dzis mu odpowiedzieli na jego zlote przemyslenia o sedziowaniu..
[/quote]
Brednie.... Filpiaka nie cierpię, ale niech se chłopina mówi co chce. Sędziego to nie usprawiedliwia w żadnym stopniu. Jak już się chcesz do kogoś przypier.dala[size=small]ć[/size] to do sędziego..
Wszyscy mieliśmy pretensje po meczu z Legia, Filipiak to powiedział głośno i zły nagle???
Ktoś twierdzi, ze nie było tam ręki? Zobaczcie na rękaw koszulki i w którym miejscu się piłka odbija. Moim zdaniem w okolicach bicepsa. To nie jest ręka? Nawet pies Mielcarski po powtórce z innej kamery już nie był taki pewny, ze karnego nie było.. A powtórek było sporo.
Przy rzekomym faulu Szymonowicza, dziwnym trafem tylko jedna i to wyraźnie widać, ze czarny w niego wjeżdża.
Temu ch.. nawet się nie chciało podejść i sprawdzić.
Przeważnie broni[size=small]ę[/size] sędziów, bo każdy się może pomylić, ale to co ten dziś zrobił, to przechodzi ludzkie pojęcie..
Co za śmieć.
Czyli wszyscy powinni siedzieć cicho żeby nie było gorzej niż jest? Żeby się nie uwzięli? Logiczne...
A może być gorzej?
Z przykrością i żalem, i rozczarowaniem stwierdzam, że Lasyk dołączył do Klubu Jesteśmy Szmatami Nie Mamy Pańskiego Płaszcza I Co Pan Nam Zrobi. Po tym jak wyciulał nas z Legią, po tym jak mu wszyscy pocisnęli, w tym Konewka, Pterodaktyl, ale i też Przesmycki (no niby jego szef), to się chłopak zawziął i proceder kontynuuje. Po uderzeniu przez Lisa naszego piłkarza miał Lasyk obowiązek wezwać Stefańską k.u.r.w.ę przed monitor VAR. O reszcie kwiatków już mi nawet się nie chce. Sytuacja z brakiem czerwonej kartki dla Lisa jest tak samo absurdalna jak wiadomy rzut wolny z Legią zarządzony przez Stefańską k.u.r.w.ę lata temu.
No chyba, że Lasyk go wołał, a ten go zignorował to zwracam honor. Ale nie sądzę.....
Stefański , twój VAR jest lepszy niż mój !
nie wiem czy cos takiego funkcjonuje gdzies, wydaje mi sie ze w Bundeslidze jest cos w rodzaju Houston.
Jestem za centralnym VAR, niech tam siedzi cala komisja z Przesmyckiem na czele, i kazda decyzja ma byc podjeta po blyskawicznej konsultacji a nie widzimisia pajacow z wozu z pajacem na boisku. Transparentny system i nie bedzie potem takich komentarzy jak po cwelce bo Przemsycki bedzie mial okazje sie wykazac na biezaco.
Oszczedzom tez na podrozach po Polsce, Wawa dobrze skomunikowana jest.
Teraz to mamy system 'a mozesz nam naskoczyc' commando
Witajmy w Polsce...zamiast odsunąć Stefańśkiego od sędziowania (tymczasowo, żeby sobie wszystko przemyślał i wyciągnął jakieś wnioski...) to poszła informacja na całą Polskę, że Filipiak zwyzywał Stefańskiego i jaka to Cracovia jest nie dobra... :rolleyes:
- Edytowany
I jak Cracovia ma czelność się wypowiadać skoro samą dostała tylko -5 punktów. Do tego kurwy sędziowskie się teraz tak nam do dupy dobiorą, że jeszcze nam w pięty pójdzie.
Nie odnosicie wrażenia, że Piotr lasyk postanowił awansować na sędziego międzynarodowego i właśnie zaczął się o to starać. Inaczej nie potrafię wytłumaczyć sobie jego ostatnich wyczynów.
Czekam na stosowny komunikat
Też myślę, że szybko się zorientował, o co chodzi w tym sporcie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)