Spoko... Olafsson..moj blad.... a dla wiadomosci dodam Ci ze na planszy przed meczem na C+ rozpisani nasi byli na 1-4-2-2-2 gdzie wlasnie Olafson i JAroszynski byli na jednej stronie... stad moje pytanie nie bylo bezpodstawne ....
-
-
Paweł Jaroszyński
Na prawym wahadle grał.
A może razej skrajnego z 5 obrońców
Dzieki Leszeczku
Jasik powiedział na konferencji, że Kakabadze miał kontuzję nie trenował i nie chcieli go narażać przed jakże ważnymi dla niego Mistrzostwani Europy. A poza tym w Rakowie na prawym skrzydle jest jakiś dobry (nie pamiętam) więc dobrze będzie, jak naprzeciwko niego będzie lewonożny zawodnik i że siwe sprawdziło. I że Kakabadze wszedł na zmianę i też był dobry.
Uważam, że ze względu na EURO, ryzyko kontuzji itp powinni Kakabadze nie wystawiać z Ruchem.
- Edytowany
[quote]#post1621156 Jasik powiedział na konferencji, że Kakabadze miał kontuzję nie trenował i nie chcieli go narażać przed jakże ważnymi dla niego Mistrzostwani Europy. A poza tym w Rakowie na prawym skrzydle jest jakiś dobry (nie pamiętam) więc dobrze będzie, jak naprzeciwko niego będzie lewonożny zawodnik i że siwe sprawdziło. I że Kakabadze wszedł na zmianę i też był dobry.
Uważam, że ze względu na EURO, ryzyko kontuzji itp powinni Kakabadze nie wystawiać z Ruchem.[/quote]
Ale Otar chyba i tak nie może zagrać, bo będzie pauzował za żółte.
EDIT: Kakabadze może grać, to Jani był zagrożony, mój błąd
[quote]#post1621047 Na prawym wahadle grał.
A może razej skrajnego z 5 obrońców [/quote]
Ale to zdecydowanie nie jest jego strona, objeżdżały go medaliki czasami niemiłosiernie
Musiał grać ostrożnie , wszak już w 2 minucie zarobił żółtko .
81 dni później
Czyżby aż tak przegrywał rywalizację, że nie mieści się w kadrze na mecze ?
6 dni później
Co z Pawłem?
[quote]#post1637286 Co z Pawłem? [/quote]
Pewnie jutro zagra na kapitanie w rezerwach.
Dzisiaj w rezerwach jako kapitan
11 dni później
Ciekawy jest casus Jaro.
W sumie bez żalu go oddajemy po raz drugi, gdzie rok temu klub go wykupił za 450k ojro według transfermakrt, a w 2017 za 400k ojro sprzedał.
Ani w 2017, ani teraz nie ma po nim płaczu bo postawę prezentuje co najwyżej przeciętną.
Ale ponoć ma komin płacowy (jeden z tych "z dupy" bo go Filipiak lubił).
Jak to ktoś tu pisał, miał/ma fajną karierę 😉
[quote]#post1639697 Ale ponoć ma komin płacowy .[/quote]
tacy prezesi jak Dróżdż nie lubią kominów płacowych to ktoś w stylu Pereza Aktualnego
[quote]#post1639710 Jak to ktoś tu pisał, miał/ma fajną karierę 😉[/quote]
Podtrzymuję, powiem więcej nawet kozacką.
W CV pierwszy mistrz Polski, najstarszy klub, teraz powrót na południe Włoch i dolce vita 😎
Sporo jak na kogoś kto nie potrafi grać w piłkę.
Salernitana , ho, ho !
Jak wracał do Cracovii, to mówił, że podjął z żoną decyzje, że pora wracać do Polski.
Co się zmieniło?
Pora na wyjazd do Włoch.
W związku z jutrzejszym meczem z Radomiakiem powiem, że miło będę wspominał jego udział w ostatnim, wygranym 6:0 meczu z Radomiakiem. Są w klubie inni na jego pozycji, ale jednak Paweł umiał dobrze kopnąć z dystansu. Lubiłem jego bramki. Szkoda, że mało ich było.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)