[quote]#post1637577 Ten piąty remis Tyskich to są jakieś jaja![/quote]
To patrz to :) Lech walczący o mistrza, będący liderem z przewagą w ostatnich 11 meczach remisuje 8 i w ostatniej kolejce mimo to nadal ma szansę na tytuł co oczywiście się nie stało.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-08/screenshot-2024-08-19-20-01-50-18-40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12-jpg-30065734.jpg[/img]
-
-
l liga i ligi nizej.....Informacje, wyniki.
- Edytowany
Rodado to jest kawał piłkarza. Bez niego psiarnia traci 50% wartosci. Myślę że wymiatałby też w ekstraklasie.
Ale sprint
Naprzód Areczko !!!!!
Czerwo dla pchlarza i jedziemy.
Komentatorzy grzali się pięć minut, że będzie czerwień dla Arki, a tam surpryza - tylko żółtko. Wielki zawód zespołu komentatorskiego, ściszone głosy, żal, brak zrozumienia.
Ale się kundle kładą..
[quote]#post1637814 Komentatorzy grzali się pięć minut, że będzie czerwień dla Arki, a tam surpryza - tylko żółtko. Wielki zawód zespołu komentatorskiego, ściszone głosy, żal, brak zrozumienia.[/quote]
Tak szczerze to tak 50/50 z tym czerwieniem...
Zwei to zwei
Przykro mówić ale Arka to z taką grą nie ma co marzyć o awansie.
- Edytowany
Dobry remis bo Arka w 1 połowie była słaba, gtsowi uciekają punkty w meczach u siebie...gitara.
Czerwona kartka dla piłkarza gts'u to już taka tradycja się stała 😂
Potężna Areczka, remis.
ważne ze suka traci punkty
Przyzwoity wynik.
Dobry wynik,remisami daleko nie zajadą.
Lepszy rydz niż nic.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-08/1000017784-jpg-17224543.jpg[/img]
Gwardziści stracili kolejne 2 punkty i czołówka tabeli ucieka i to jest ważne... Arka natomiast musi w jakiś sposób wstrząsnąć zespołem albo go przemeblować, żeby ten awans utracony na własne życzenie i rzutem na taśmę w poprzednim sezonie osiągnąć. Co do kartki czerwonej dla piłkarza Arki za ten faul w sytuacji sam na sam gwardzisty, moim obiektywnym zdaniem należała się, mimo obowiązujących przepisów... Przepis jednak jest przepisem i niech martwią się inni żeby go zmienić na tym przykładzie (FIFA, UEFA) a kibice gwardzistów i prasa krakowska niech płaczą.... Dziwny ten zespół gwardyjski, bo obiektywnie patrząc dobrze sobie radzi w tych europejskich pucharach a w lidze dołuje.... Nie wiem z czego to wynika? Być może piłkarze przyjechali tam na płatne wakacje i spinają się tylko na europejskie puchary żeby się pokazać i wylądować gdzieindziej Wydaje mi się, że gdyby z takim zaangażowaniem w 70% grali w lidze, to by byli niekwestionowanym liderem rozgrywek... Po kolejnych meczach z Belgami ta przygoda się skończy i mam nadzieję, że nie odpalą w lidze, bo jakoś nie tęsknię za derbami.... Tyle lat byliśmy niżej, więc niech to trochę się zminimalizuje...
Ale w pucharach grali z kelnerami z Kosowa , nieudacznikami ze Słowacji, a jak przyszło zagrać z Rapidem to Wiedeńczycy grając na poważnie jedna połowę w dwumeczu ich zgwałcili. Mam nadzieje ze szczyt formy mieli na te puchary zrobioną i niebawem spuchną w lidze.
Ciekawe co by było gdyby Rodado dostał kontuzji 😁 Wtedy to już walka o utrzymanie.
Oni bez niego nie istnieją.
Wydaje mi się, że obecnie mogą się bić o środek tabelii i o nic więcej. W 4 meczach 5 puinktów to naprawdę mało i wydaje mi się, że to dość reprezentatywny przykład. Nie wierzę, że odpadną z pucharów i nagle zaczną grać.
Z taką obroną jaką posiadają o nic więcej bić się nie mogą, ponieważ to nie jest tak, że Rodado będzie strzelał w każdym meczu bramki a oni owszem, w każdym meczu będą je tracić (albo prawie każdym)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)