Oni tak grają, jak się podchodzi do egzaminów na studiach (przynajmniej przez większość studentów): czeka się prawie że do samego końca, i jak nuż na gardle to wielka mobilizacja i zapierdalają.
Tylko że nasi nuż na gardle mają od trzech sezonów, więc czy w ogóle mają jeszcze gardła ?
-
-
[WIKTORIA] CRACOVIA - Polonia Warszawa 3-1
Niech zgadnę- do matury masz jeszcze trochę czasu?
nuż...
nuż w bżuhu...
http://pl.wikipedia.org/wiki/Nu%C5%BC_w_b%C5%BCuhu
Ja nie będe na meczu nie dam rady ale wieżę w CRACOVIE i wiem że utrzymamy się w extraklasie.Zawsze wierny i oddany kochanej CRACOVI
Czemu chcesz rzucić wieżę w Cracovię?
Wiosna dopiero co sie zaczela, a na forum jesien polszczyzny...
Dzisiaj matura z polskiego. To zobowiązuje...
Żeby nie było offtopu to od siebie powiem tyle: ten mecz musimy wygrać :)
Lepszy Masaryk o Krzywickiego, ani ten ani ten gola nie strzeli, ale na Masaryku jest duzo fauli w miejscach dobrych do rzutow wolnych.
I dużo spalonych przy nieźle zapowiadających się akcjach.
kkk_84 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Lepszy Masaryk o Krzywickiego, ani ten ani ten
> gola nie strzeli, ale na Masaryku jest duzo fauli
> w miejscach dobrych do rzutow wolnych.
Gdzie te faule widziałeś?
Na meczu z Lubinem co dostawał piłkę to on faulował, tracił ją albo był na spalonym!
[b]Trzeba być na tym meczu jak na każdym innym...jezeli do tego meczu sie nie przyłożą to ja im cisne bo to co pokazali z ruchem to była masakra, byłem na tym wyjezdzie i jak ogladałem to spotkanie to usypiałem na stojaco...
Ci piłkarze nie zasługują grać w naszych barwach i tyle.. 0 ambicji 0 walki przez ostatnie mecze.jakby przegrali to walczac i dając z siebie wszystko nie pisał bym tego postu. Pozdro[/b]
zagrajmy 4-4-2 z Masarykiem i Krzywickim w ataku :D
isaac Napisał(a):
> zagrajmy 4-4-2 z Masarykiem i Krzywickim w ataku
> :D
yes, yes, yes tylko za nich Laszkiewicze, a za Kosę Wajda...
http://www.90minut.pl/news/155/news1553579-Guillano-Grot-na-testach-w-Cracovii.html Ja myśle że My już mamy napastnika , miejmy nadzieje że Grot zdobędzie uznanie w oczach Trenera i zacznie strzelać ;) ; D
Przemo po pierwsze to on jest dopiero na testach . A po drugie to nawet jak je przebrnie pozytywnie to ze 2 kolejki miną zanim go uprawnią do gry .
Zakładając, że błyśnie na testach, to nawet na Polonię Bytom nie podejrzewam, żeby się zgrał z drużyną. Bo papierki pewnie zdążyliby przefaksować. Czyli zagrałby max w 4 meczach (akurat tych 4 zwycięstw brakuje nam do utrzymania:) )
Ja bym proponowal, gdy juz bedzie pewne ze spadniemy, bo dalej mocno wierze w utrzymanie, zeby podziekowac panu Ulatowskimu za to ze nas sciagnal do pierwszej ligi. Bo nie oszukujmy sie gdybysmy wszystkich meczy pod wodza tegoz trenera w rundzie jesiennej nie przygrali to bysmy lepiej wygladali w tabeli. Bo niech mi ktos przypomni ile meczy wygralismy za Ulatowskiwgo? Tylko z Arka.
Wracając do meczu, jestem dziwnie spokojny o wynik :) co nie zmienia faktu że ten wynik nic nie zmienia.
Los_BlancosKSC Napisał(a):
> Ja bym proponowal, gdy juz bedzie pewne ze
> spadniemy, bo dalej mocno wierze w utrzymanie,
> zeby podziekowac panu Ulatowskimu za to ze nas
> sciagnal do pierwszej ligi. Bo nie oszukujmy sie
> gdybysmy wszystkich meczy pod wodza tegoz trenera
> w rundzie jesiennej nie przygrali to bysmy lepiej
> wygladali w tabeli. Bo niech mi ktos przypomni ile
> meczy wygralismy za Ulatowskiwgo? Tylko z Arka.
Z TSV też.... :D Podziękujesz przede wszystkim tym co wykurzyli Lenczyka...reszta to tylko konsekwencje plus "najlepsza para stoperów w naszej lidze" i najlepszy w południowej polsce bramkołap -Cabaj.... ;)
Jak bilety schodzą? trezba dobić do 9 tys przynajmniej:D
jakie 9 tys bedzie 12 tys nie wiesz ze im gorzej tym nas wiecej
Po raz pierwszy wybieram się na nowy stadion :) Mam nadzieje, że 300 km nie pójdzie na marne i wygramy :)
Arbitrem głównym spotkania Cracovia - Polonia Warszawa będzie Daniel Stefański z Bydgoszczy.
Sędzia H.#.j Sędzia H.#.j !!!!!!!!!!!
to będzie czysta przyjemność pojechać po nim podczas rozgrzewki sędziów przy lini bocznej :D
To co jedziemy z nim na Rynek przed czy po meczu?
Trzeba by skonsultować z trenerem Rafałem Ulatowskim który w szczególności zapraszał arbitra Stefańskiego na przyjazd do Krakowa by pokazać mu Rynek i piękne widoki z Wieży Mariackiej ;)
boniekKrK Napisał(a):
> Arbitrem głównym spotkania Cracovia - Polonia
> Warszawa będzie Daniel Stefański z Bydgoszczy.
> Sędzia H.#.j Sędzia H.#.j !!!!!!!!!!!
> to będzie czysta przyjemność pojechać po nim
> podczas rozgrzewki sędziów przy lini bocznej :D
Może lepiej po meczu. Bo będzie sędziował przeciw a tak może chcieć sie zrehabilitować...
I gdy będizmey prowadzili, podyktuje wolny pośredni :D
boniekKrK Napisał(a):
> Trzeba by skonsultować z trenerem Rafałem
> Ulatowskim który w szczególności zapraszał
> arbitra Stefańskiego na przyjazd do Krakowa by
> pokazać mu Rynek i piękne widoki z Wieży
> Mariackiej ;)
żeby Pan Ulatowski nie wylądował na wieży obok... :)
bardzo dobrze, w końcu zagramy z kontry, nie umiemy grać atakiem pozycyjnym, bo strasznie się gubimy.
Ważne żeby szybko zdobyć bramkę i ustawić sobie mecz, jak z Lechem czy z lechią.
A w tej rundzie jak strzelamy pierwsi bramkę to nie przegrywamy.
Obrazanie sedziego z trybun u siebie jest najglupsza rzecza jaka mozna wymyslic.
Aleks nie wierzysz w kreatywność forumowiczow?
Napewno da się wymyślić cos jeszcze glupszego ;)
Aleks Napisał(a):
> Obrazanie sedziego z trybun u siebie jest
> najglupsza rzecza jaka mozna wymyslic.
Ten pajac na to zasłużył!
Śmiem twierdzić, że gdyby nie ten przegrany mecz w rundzie jesiennej który zaznaczył się w psychice piłkarzy uzbieralibyśmy znacznie więcej punktów i teraz bylibyśmy znacznie spokojniejsi o utrzymanie!
Stefański!
co?
ty k@#$%!
Byłem na meczu z Lechią i po tym co zobaczyłem głęboko wierze w to że dacie rade i zostaniecie w lidze !!!! Pozdrowienia z Warszawy !!
To nie jest kwestia wiary, tylko matematyki. 29 punktów nie da utrzymania :)
Aleks Napisał(a):
> Obrazanie sedziego z trybun u siebie jest
> najglupsza rzecza jaka mozna wymyslic.
glupota ludzka nie zna granic, na pewno da sie cos glupszego wynalezc :D
Proponuję konsekwentne odliczanie sekund kiedy piłka będzie w rękach bramkarza Polonii, resztę chłopina zrozumie bez mieszania go z błotem
boniekKrK Napisał(a):
> Arbitrem głównym spotkania Cracovia - Polonia
> Warszawa będzie Daniel Stefański z Bydgoszczy.
> Sędzia H.#.j Sędzia H.#.j !!!!!!!!!!!
> to będzie czysta przyjemność pojechać po nim
> podczas rozgrzewki sędziów przy lini bocznej :D
pięknie po prostu pięknie znienawidzony sędzia i to jeszcze w takim meczu nie zapomnę tego skurw... :)
W Dzienniku Polskim pisze A.Stanowski, że w obrona zagra w składzie Mierzejewski, Radomski, Jarabica i Suart.
Występ Saidiego niepewny, bo wczoraj narzekał na kolano.
Składu meczowego jeszcze nie znamy, ale moim zdaniem Radomski na stoperze to nie jest dobre wybór.
Mogę się mylić ale wydaje mi się że już raz grał na tej pozycji w meczu z górnikiem w tamtej rundzie i zajebał 2 bramki.
Mierzejewski? No to będzie ciekawie...sędzia ku*wa i i jeszcze on na obronie...
-------------------------Kaczmarek---------------------
Struna --------Kosanović------Trivunović---------Puzigaća
Visnakovs---------Klich------------Boljević-----------Suvorov
-----------------------------Ntibazonkiza-----------------------------------
-------------------------------Krzywicki----------------------------------
pawlus17 Napisał(a):
> 3lvis Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Wszystko tylko nie Masaryk. Wolę Krzywickiego.
> > Albo w 10 niech wyjdą na boisko ale nie z
> > Masarykiem.
>
> Popieram w 100% Niech wyjdzie Krzywicki
> przynajmniej na pewno będzie walczył!
Tylko, że Krzywicki jak już ma piłkę, to walczy. Ale z grawitacją...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)