Z drugiej strony paczka fajek = bilet na mecz
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
[img]https://pbs.twimg.com/media/D_v6SHEWsAAcjSK.jpg:large[/img]
- Edytowany
Według mnie miało by sens przerobić D4 na E3 i tym samym ograniczyć lliczebność młyna i jednocześnie bardziej go "wyśrodkować". Myślę że problemem nie jest tylko widoczność, ale dużo ludzi woli posiedzieć niż stać i dopingować a taka zmiana by to umożliwiała. Dodatkowo zawsze to więcej kasy dla budżetu klubowego, gdyż cena powinna być jak na E zamiast jak na D (analogicznie jak na D w narożniku).
Nie zmienia to też faktu że raczej D będzie w ypełniony w 80-90% ponieważ tam zawsze najwięcej biletów idzie przed samym meczem.
Myślę, że jeśli już prowadzić taką akcję, to najlepiej byłoby stworzyć jakiś budżet w ramach STC. Oczywiście może on być zasilany na tych samych zasadach co budżet akcji zimowej.
Jednak różnica byłaby taka, że chętni, których sytuacja materialna nie pozwala na regularne chodzenie na mecze( a chcieliby chodzić), sami zgłaszają się do STC i otrzymują karnet/bilet w nagrodę za wykonanie jakiegoś zadania/pracy dla szeroko pojętej Cracovii. Zapewne potrzeb jest dużo, a rąk do pomocy nigdy za wiele.
Tym samym automatycznie odsiano by osoby, które nie są zdeterminowane, aby chodzić na Cracovię, a i korzyść z działalności takiego funduszu byłaby podwójna.
To oczywiście tylko luźna propozycja w ramach toczącej się dyskusji.
[quote='sadix' pid='1389216' dateline='1563441570']
Może lepiej robić jakieś akcję promocyjne ze strony klubu i bilety dawać właśnie na D
[/quote]
Trzeba zacząć akcje w szkołach podstawowych wśród dzieciaków i wychowywać od małego.
Praca u podstaw to jedyna recepta na wychowanie kibica a nie "sympatyka footballu" :D
[quote='zerox1906' pid='1389226' dateline='1563443773']
Myślę, że jeśli już prowadzić taką akcję, to najlepiej byłoby stworzyć jakiś budżet w ramach STC. Oczywiście może on być zasilany na tych samych zasadach co budżet akcji zimowej.
Jednak różnica byłaby taka, że chętni, których sytuacja materialna nie pozwala na regularne chodzenie na mecze( a chcieliby chodzić), sami zgłaszają się do STC i otrzymują karnet/bilet w nagrodę za wykonanie jakiegoś zadania/pracy dla szeroko pojętej Cracovii. Zapewne potrzeb jest dużo, a rąk do pomocy nigdy za wiele.
Tym samym automatycznie odsiano by osoby, które nie są zdeterminowane, aby chodzić na Cracovię, a i korzyść z działalności takiego funduszu byłaby podwójna.
To oczywiście tylko luźna propozycja w ramach toczącej się dyskusji.
[/quote]
STC [color=#222222][size=medium]→CTM[/size][/color]
[quote="rrr1" pid='1389223' dateline='1563443373']
Według mnie miało by sens przerobić D4 na E3 i tym samym ograniczyć lliczebność młyna i jednocześnie bardziej go "wyśrodkować". Myślę że problemem nie jest tylko widoczność, ale dużo ludzi woli posiedzieć niż stać i dopingować a taka zmiana by to umożliwiała. Dodatkowo zawsze to więcej kasy dla budżetu klubowego, gdyż cena powinna być jak na E zamiast jak na D (analogicznie jak na D w narożniku).
Nie zmienia to też faktu że raczej D będzie w ypełniony w 80-90% ponieważ tam zawsze najwięcej biletów idzie przed samym meczem.
[/quote]
Jeżeli nikt nie chce płacić 15 złotych za bilet, to jakim cudem mieliby się znaleźć tacy, którzy zapłacą za to miejsce 30?
Toż to przecież byłby większy pustak od H3
Na dzień dobry wystarczyłoby przepchnąć wszystkich spod budy policyjnej do narożnika D/B i już by to lepiej wyglądało.
Jak się kiedyś powiedziało A to trzeba powiedzieć B.
B - komplet!
Jakieś pojedyncze bilety się pojawiły na A2 i A3 - zwroty? zamiany?
Na 13:30 zostało łącznie 3019 biletów (idąc za stanem ze strony).
13,45 - 2885
[quote='leszeczek' pid='1389251' dateline='1563450253']
13,45 - 2885
[/quote]
Serce rośnie wraz z każda zmianą ilości kupionych biletów na dzisiejszy mecz!!
Oby ich zabrakło przez meczem!!! Do 19 jeszcze trochę czasu zostało i szansa jest..
14:25 - 2820
Biletów raczej nie braknie, schodzą około 100szt./h.
Ale jak znam życie kilku się zdziwi jak będą stali całą pierwszą połowę w kolejce. Może na następny mecz znajdą czas wcześniej by kupić bilet. Ale wielu zapewne uzna, że to wina klubu...
2618 na teraz zostało.
Wstydu nie ma, patrząc na to, że mamy środek wakacji.
2673 godz. 15,12 tempo wzrasta!!!
Po ilości miejsc na sektorach widać który stektor odstrasza najbardziej, metoda "śpiewać kurwa" nie jest dobrą metodą .
Myślę że przez te 3h to głównie D będzie teraz schodzić.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)