A nie zapominaj o kapitanie który też strzelił bramkę (pośrednio) i to na ME i to przyszłym mistrzom Hiszpanom.
-
-
Pasiasty reprezentant c.d.
Tylko przypominam, że w formacji obronnej mamy dwóch zawodników, którym kontrakty kończą się w czerwcu 2025 : Hoskonen i Glik... Nie mówiąc o tym, ze podskórnie mam obawy, czy Ghita będzie nadal grał w Pasach w przyszłym sezonie.
Obawiam się, że będzie miał jetlag i lepiej go nie wystawiać na Lecha, bo może pomylić strony
Amir Al-Ammari z Cracovii wystąpił w reprezentacji Iraku w przegranym 2-3 (0-1) meczu 4. kolejki grupy B trzeciej rundy eliminacji mistrzostw świata w strefie azjatyckiej z Koreą Południową. 27-letni pomocnik grał do 85. minuty, gdy zmienił go Ahmed Yasin.
15 października 2024, 13:00 - Yongin (Yongin Mireu Stadium)
Korea Południowa 3-2 Irak
Oh Se-hun 41, Oh Hyeon-gyu 77, Lee Jae-sung 83 - Aymen Hussein 50, Ibrahim Bayesh 90
30 dni później
- Edytowany
Hoskonen i Kallman dziś w postawie Finlandii na mecz z Irlandią w Dublinie, Atanasov rezerwowym podczas meczy Macedonii Północnej z Łotwą.
Edit: wg Flashscore Kallman i Hoskonen z najniższymi notami w zespole...
Wqurw ich widocznie jeszcze trzymał po przekręconej porażce z GKSem i nie weszli w mecz...
Oby do meczu z lampucerą ich opuścił
Guinness ich zmógł.
[quote]#post1651883 Guinness ich zmógł.[/quote]
Jako, że w składzie Finlandii widnieje, a nawet zaznaczył wczoraj swoją obecność na boisku, niejaki Daniel O'Shaughnessy, to kto wie? 😀
Musieli przegrać jak Daniel Haakans grał :)
- Edytowany
Dziś Atanasov w podstawowej 11ce Macedonii Północnej na mecz z Wyspami Owczymi.
Edit: i zanotował asystę przy jedynym golu w meczu.
Do tego najwyższa ocena według Flashscore.
- Edytowany
Nie wiem jakie fisze grają w reprezentacji Macedonii Północnej, ale zaryzykuję stwierdzenie "na bezrybiu i rak ryba"
[quote]#post1652015 Nie wiem jakie fisze grają w reprezentacji Macedonii Północnej, ale zaryzykuję stwierdzenie "na bezrybiu i rak ryba"[/quote]
Alioski mega kilka lat w Leeds, podstawowy zawodnik, Dimitrievski na bramce w Rallo Vallecano kilka lat. Ten prawoskrzydłowy Czurlinov to od tego sezonu w Jadze. Reszta mi nieznana
@RZ1975#42459 Dzięki.
No to czas na odblokowanie się u nas. A Jani gra tam bardziej z przodu czy z tyłu w stosunku do tego co u nas?
[quote]#post1652019 @RZ1975#42459 Dzięki.
No to czas na odblokowanie się u nas. A Jani gra tam bardziej z przodu czy z tyłu w stosunku do tego co u nas?[/quote]
Niestety meczu nie oglądałem, patrząc na ustawienie na Flashscore, jest na wahadle między prawym obrońcą, a Czurlinowem. Nie wywnioskuje z tego, czy bardziej z zadaniami defensywnymi czy ofensywnymi
Al-Ammari przesiedział cały dzisiejszy mecz Iraku z Omanem (wygrany 1:0), na ławce rezerwowych, więc nie stracił za dużo sił na sobotni mecz Pasów 😉
Kakabadze tradycyjnie wyszedł w podstawowej 11-ce Gruzji na mecz z Czechami.
I w 60 minucie notuje ASYSTĘ przy golu na 1:2 (Czesi prowadzą)
[quote]#post1652211 ... na ławce rezerwowych, więc nie stracił za dużo sił ...[/quote]
Jeżeli nawet w tej ich reprezentacji siedzi na ławce, to ja już nie mam pytań.
[quote]#post1652211 Al-Ammari przesiedział cały dzisiejszy mecz Iraku z Omanem (wygrany 1:0), na ławce rezerwowych, więc nie stracił za dużo sił na sobotni mecz Pasów 😉 [quote]#post1652213 Jeżeli nawet w tej ich reprezentacji siedzi na ławce, to ja już nie mam pytań.
[/quote][/quote]
To pokazuje, że jest totalnie zagubiony i słaba nadzieja, żeby się odnalazł
A może iracki selekcjoner na poważnie stosuje zasadę - nie grasz w klubie, nie grasz w reprezentacji? 😉
[quote]#post1652222 A może iracki selekcjoner na poważnie stosuje zasadę - nie grasz w klubie, nie grasz w reprezentacji? 😉
[/quote]
Al- Ammari dostaje szanse u nas,ma minuty ale gra jest jego beznadziejna po prostu nie umie podać prosto piłki do kolegi z zespołu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)