A nie zapominaj o kapitanie który też strzelił bramkę (pośrednio) i to na ME i to przyszłym mistrzom Hiszpanom.
-
-
Pasiasty reprezentant c.d.
Tylko przypominam, że w formacji obronnej mamy dwóch zawodników, którym kontrakty kończą się w czerwcu 2025 : Hoskonen i Glik... Nie mówiąc o tym, ze podskórnie mam obawy, czy Ghita będzie nadal grał w Pasach w przyszłym sezonie.
Obawiam się, że będzie miał jetlag i lepiej go nie wystawiać na Lecha, bo może pomylić strony
Amir Al-Ammari z Cracovii wystąpił w reprezentacji Iraku w przegranym 2-3 (0-1) meczu 4. kolejki grupy B trzeciej rundy eliminacji mistrzostw świata w strefie azjatyckiej z Koreą Południową. 27-letni pomocnik grał do 85. minuty, gdy zmienił go Ahmed Yasin.
15 października 2024, 13:00 - Yongin (Yongin Mireu Stadium)
Korea Południowa 3-2 Irak
Oh Se-hun 41, Oh Hyeon-gyu 77, Lee Jae-sung 83 - Aymen Hussein 50, Ibrahim Bayesh 90
30 dni później
- Edytowany
Hoskonen i Kallman dziś w postawie Finlandii na mecz z Irlandią w Dublinie, Atanasov rezerwowym podczas meczy Macedonii Północnej z Łotwą.
Edit: wg Flashscore Kallman i Hoskonen z najniższymi notami w zespole...
Wqurw ich widocznie jeszcze trzymał po przekręconej porażce z GKSem i nie weszli w mecz...
Oby do meczu z lampucerą ich opuścił
Guinness ich zmógł.
[quote]#post1651883 Guinness ich zmógł.[/quote]
Jako, że w składzie Finlandii widnieje, a nawet zaznaczył wczoraj swoją obecność na boisku, niejaki Daniel O'Shaughnessy, to kto wie? 😀
Musieli przegrać jak Daniel Haakans grał :)
- Edytowany
Dziś Atanasov w podstawowej 11ce Macedonii Północnej na mecz z Wyspami Owczymi.
Edit: i zanotował asystę przy jedynym golu w meczu.
Do tego najwyższa ocena według Flashscore.
- Edytowany
Nie wiem jakie fisze grają w reprezentacji Macedonii Północnej, ale zaryzykuję stwierdzenie "na bezrybiu i rak ryba"
[quote]#post1652015 Nie wiem jakie fisze grają w reprezentacji Macedonii Północnej, ale zaryzykuję stwierdzenie "na bezrybiu i rak ryba"[/quote]
Alioski mega kilka lat w Leeds, podstawowy zawodnik, Dimitrievski na bramce w Rallo Vallecano kilka lat. Ten prawoskrzydłowy Czurlinov to od tego sezonu w Jadze. Reszta mi nieznana
@RZ1975#42459 Dzięki.
No to czas na odblokowanie się u nas. A Jani gra tam bardziej z przodu czy z tyłu w stosunku do tego co u nas?
[quote]#post1652019 @RZ1975#42459 Dzięki.
No to czas na odblokowanie się u nas. A Jani gra tam bardziej z przodu czy z tyłu w stosunku do tego co u nas?[/quote]
Niestety meczu nie oglądałem, patrząc na ustawienie na Flashscore, jest na wahadle między prawym obrońcą, a Czurlinowem. Nie wywnioskuje z tego, czy bardziej z zadaniami defensywnymi czy ofensywnymi
Al-Ammari przesiedział cały dzisiejszy mecz Iraku z Omanem (wygrany 1:0), na ławce rezerwowych, więc nie stracił za dużo sił na sobotni mecz Pasów 😉
Kakabadze tradycyjnie wyszedł w podstawowej 11-ce Gruzji na mecz z Czechami.
I w 60 minucie notuje ASYSTĘ przy golu na 1:2 (Czesi prowadzą)
[quote]#post1652211 ... na ławce rezerwowych, więc nie stracił za dużo sił ...[/quote]
Jeżeli nawet w tej ich reprezentacji siedzi na ławce, to ja już nie mam pytań.
[quote]#post1652211 Al-Ammari przesiedział cały dzisiejszy mecz Iraku z Omanem (wygrany 1:0), na ławce rezerwowych, więc nie stracił za dużo sił na sobotni mecz Pasów 😉 [quote]#post1652213 Jeżeli nawet w tej ich reprezentacji siedzi na ławce, to ja już nie mam pytań.
[/quote][/quote]
To pokazuje, że jest totalnie zagubiony i słaba nadzieja, żeby się odnalazł
A może iracki selekcjoner na poważnie stosuje zasadę - nie grasz w klubie, nie grasz w reprezentacji? 😉
[quote]#post1652222 A może iracki selekcjoner na poważnie stosuje zasadę - nie grasz w klubie, nie grasz w reprezentacji? 😉
[/quote]
Al- Ammari dostaje szanse u nas,ma minuty ale gra jest jego beznadziejna po prostu nie umie podać prosto piłki do kolegi z zespołu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
bogdan 50, Goście (1)