Teraz przy dekoracji też fajnie widoczna
-
-
Flaga Cracovii w Planicy!!
Dzisiaj była wiele razy widoczna ! [WHITE SMILING FACE]
361 dni później
A w Planicy znowu Cracovia!!!
to ja nawiążę do piłki: to, że Cracovia jest w Planicy to tak samo pewne, jak przegranie derbów przez Probierza w kompromitujący sposob.
Nasza flaga znów tam jest. Bardzo dobrze widoczna w pewnych momentach.
A w którym roku pierwszy raz pokazała się flaga w Planicy?
2005 pojawił się temat na forum.
a to jeszcze Probierz miał włosy na głowie ;)
[quote='sterby' pid='1370259' dateline='1553269642']
2005 pojawił się temat na forum.
[/quote]
A no to mnie pamięć zawiodła. Nic dziwnego, starość. Wydawało mi się, że to było 2003 dokładnie w dniu kiedy graliśmy mecz z Koroną.
To mogło być w 2003, bo w tamtych latach forum padło definitywnie i nie było czynne przez kilka tygodni (miesięcy?) tak więc możliwe, że to było wcześniej niż zachowany temat
- Edytowany
Ja byłem w Planicy kiedy wygrał Hautamaeki, to był chyba końcowy Małysz i widziałem na własne oczy flagę Cracovii. Trza byłoby poszukać w statystykach, nie mam czasu szukać bo jadę do Rybnika do koleżanki po dwa podręczniki z geografii. [Aktualnie mam rentę do końca 2020 roq, 2631 zł na rękę i dorabiam sobie ucząc w techniqm geografii. Przypominam, że z Polibudy mnie wywalili za nie zrobienie habilitacji.]
Dzisiaj (niedziela) ostatni konkurs skoków w sezonie.
Widzieliście flagę? bo ja oglądam i jej nie widze :(
Yes yes flaga.... teraz widzę! czyli na ostatnim konkursie pojawiła się flaga.
Gratulacje dla kibica Pasów co zawsze w Planicy się pokazuje.
629 dni później
Nie wiem czy zwrociliscie uwagę ale w Planicy podczas odbywających się tam MS w lotach, na bimach ustawionych na trybunach wyświetlają filmiki imitujące kibiców i widać tam co chwilę flagę Cracovii :)
Bo odecnoś tej flagi jest niemal tak stara jak sukcesy naszych skoczków na Letalnicy.
Ta flaga jest jak [i]Kevin sam w domu[/i] w Święta Bożego Narodzenia. Piękna tradycja. :)
469 dni później
Dzis ostatni konkurs w Planicy... Widział ktos naszą flagę? Wpatrywalem sie i nic...
Mnie mignęła w którymś ujęciu takim szybkim na trybuny
- Edytowany
https://twitter.com/MKSCracoviaSSA/status/1508013991121113089?s=20&t=00KZdseNUEI_NMxm-_ExPg
[quote]#post1527904 Dzis ostatni konkurs w Planicy... Widział ktos naszą flagę? Wpatrywalem sie i nic...[/quote]
Była, przynajmniej kilka razy widoczna i wczoraj i dziś.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)