Liga, puchar, treningi.
Widać już zmęczenie sezonem.
Trzeba zejść z obciążeń
-
-
CRACOVIA II
A taka Trzebinia zagrała puchar z drużyną dwie ligi niżej (Alwernia) i wygrała 14:0, choć w swojej lidze do tej pory uciułała jeden punkt.
- Edytowany
[quote]#post1692867 A po trzecie w głowach mają grę w E-klasie.[/quote]
Z taką grą to prędzej klasę E zobaczą niż E-klasę. No chyba, że przez E-klasę rozumiemy e-sportowe zawody w piłkę kopaną.
PS. Ponoć Sokół Kocmyrzów ma być w FIFA-27 (czy jak się to tam teraz zwie).
Lachowicz w ogóle rokuje coś jeszcze, czy klub kładzie na nim lachę?
I jeszcze Mustafajew. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? Bo rozpłynął się dość nagle w powietrzu. Byle nie KMWTW.
[quote]#post1692828 trochę wstyd[/quote]
Czyli jak parę sezonów wstecz przegrałem tam mecz 0:5 to nie taki wstyd :) Ale za to szatni nie było!!
Santo nie idź w to!
Najpierw na forum " Santo witaj", " Powodzenia w rezerwach" itd.
Później " Santo trzeba zwolnić", " Santo odejdź" itd.😂
[quote]#post1692868 Liga, puchar, treningi.
Widać już zmęczenie sezonem.
Trzeba zejść z obciążeń[/quote]
Wniosek - rozwiązać rezerwy!!!... wroc, to już przerabialiśmy...🤔
Od 12tej gramy z Czarnymi Połaniec, póki co prowadzimy 1-0 po samobóju.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-09/screenshot-20250920-123443-jpg-47361766.jpg[/img]
Mocny skład.
Zwycięstwo 3 bramkami minimum.
Włączyłem na 10 min transmisję... i ...
TEGO SIĘ NIE DA OGLADAĆ!!!!!
Tempo żałosne. Wybicia na pałę zamiast grania. Jeśli dwójka jest częścią akademii to powinno tam być jakieś szkolenie. Na razie widzę szkolenie w wykopywaniu piłki na uwolnienie. Dno.
Ani gry, ani kiełbasy Ramzesa
[quote]#post1693313 Włączyłem na 10 min transmisję... i ...
TEGO SIĘ NIE DA OGLADAĆ!!!!!
Tempo żałosne. Wybicia na pałę zamiast grania. Jeśli dwójka jest częścią akademii to powinno tam być jakieś szkolenie. Na razie widzę szkolenie w wykopywaniu piłki na uwolnienie. Dno.[/quote]
Bez szydery, to Twój pierwszy mecz rezerw ?
[quote]#post1692907 I jeszcze Mustafajew. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? Bo rozpłynął się dość nagle w powietrzu. Byle nie KMWTW.[/quote]
Kontuzje ma ale podobno niedługo powrót. Kamil mówił na transmisji dzisiaj.
j-no mieszkam w Nimczech od 7 lat. Oglądam tylko transmisję. Pod koniec ubiegłego sezonu była też tragedia w graniu, ale był przynajmniej cel - awans! Teraz jest gowno! Tam był cel - 3 liga i mógł być ważniejszy niż szkolenie. Zaakceptowałem to, ale teraz?? Wizytówka akademii wybija każda piłkę na oślep do przodu!! Dla mnie to nieakceptowalne. Trenowałem i grałem w Cracovii.
Zakończyłem przygodę na C2. Takiej chujnii nie graliśmy NIGDY!!! Grałem w meczu z Tramwajem gdy przyszło nas na mecz 7 i pożyczyliśmy zawodnika z Tramwaju, żeby mecz się odbył. Stawka oprócz punktów była skrzynka piwa. Sędzia " przymknął oko". Zremisowaliśmy 1:1 w 8 na 11, ale takiej chujni nie było. Byłem też na meczu z Pradniczanka gdzie przyszlo nas na mecz 23 i musiałem usiąść na trybunach. Znam zimna wodę w szatni po treningu. Nie zaakceptuje tego GOWNA!! NIGDY!!!
[quote]#post1693356 j-no mieszkam w Nimczech od 7 lat. Oglądam tylko transmisję. Pod koniec ubiegłego sezonu była też tragedia w graniu, ale był przynajmniej cel - awans! Teraz jest gowno! Tam był cel - 3 liga i mógł być ważniejszy niż szkolenie. Zaakceptowałem to, ale teraz?? Wizytówka akademii wybija każda piłkę na oślep do przodu!! Dla mnie to nieakceptowalne. Trenowałem i grałem w Cracovii.
Zakończyłem przygodę na C2. Takiej chujnii nie graliśmy NIGDY!!! Grałem w meczu z Tramwajem gdy przyszło nas na mecz 7 i pożyczyliśmy zawodnika z Tramwaju, żeby mecz się odbył. Stawka oprócz punktów była skrzynka piwa. Sędzia " przymknął oko". Zremisowaliśmy 1:1 w 8 na 11, ale takiej chujni nie było. Byłem też na meczu z Pradniczanka gdzie przyszlo nas na mecz 23 i musiałem usiąść na trybunach. Znam zimna wodę w szatni po treningu. Nie zaakceptuje tego GOWNA!! NIGDY!!![/quote]
Oglądałeś ten mecz? O czym Ty mówisz, jakie wybijanie na oślep
Pod koniec meczu parę wykopów było, jak nas czarni przycisnęli.
To niestety prawda, zagraliśmy bardzo słabo w 2 połowie. Nie tak powinna wyglądać wizytówka akademii złożona z wyselekcjonowanych talentów.
Patrzę sobie na tabelę tej naszej grupy.
I czy to przypadkiem Sparta Kazimierza Wielka nie miała być murowanym faworytem do awansu? A są w strefie spadkowej...
Nie oglądałem całego meczu, bo ... sie nie dało tego oglądać. Tak jak napisałem, gdy cel był jasny - trzeba awansować!!! - zaciskałem zęby, zamykałem oczy ... Co mam teraz robić??? Tu mamy szkolić potencjalnych kandydatów do jedynki!!! To było szkolenie w zakresie wybijania na oślep!! Nie zaakceptuje tego NIGDY!!
Mecz słabiutki zresztą z obydwu stron.
3 pkt ważne, no ale....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)