[quote]#post1683253 Pojawił sie X następującej treści wpis :
sygnaliści mówią
[/quote]
Kolega pyta, czy rozpruć się to teraz nagle prawilnie?
Ja tam jestem średnio grypsujący, więc po prostu przekazuję temat.
Niech ktoś decyzyjny w temacie się wypowie. Z fartem!
-
-
CRACOVIA II
Nie pamiętam Eredin, poważnie, ale to temu, że mnie te sprawy średnio interesowały i zwyczajnie nie poświęcałem im uwagi.
A o Tabiszu, to choćbym nie chciał, przez lata się naczytałem i mam swoje zdanie.
Nie uważam że powinno się sugerować jakimiś wrzutami anonymów (jeśli to tacy, nie uzywam X bo nie trawię tej platformy).
Ja bym go wyjebał, pozbył się za całokształt wkłądu jego tatusia, oraz jego samego, o tym było tu przez lata pisane.
W jego przypadku nie interesuje mnie, że gówniarz, czy jakieś dawanie szans.
Tej rodziny nie powinno się wpuszczać na stadion.
- Edytowany
@Diabel#8393 Kilkadziesiąt lat wcześnie to samo mówiono o Palczewskich. Serio. Jestem przeciwnikiem odpowiedzialności zbiorowej. Dzieciak nie ma 18 lat. Skoro jest taki słaby to czemu żaden trener póki co go nie wyciął? Jego ojca w Pasach już nie ma jakiś czas.
Wyjaśnić sprawę - tak. Wyp..lić bez wyjaśnienia - nie.
Nie dajcie się wodzić za nos zawiedzionym tatusiom, może krypto-wiślakom, może wręcz otwartym psom. Anonim to jest anonim. Dorwać sk....a i łomot. Jeśli ktoś pod swoim nazwiskiem czy nickiem znanym od lat, sformułuje zarzuty to co innego - można dyskutować.
- Edytowany
Co to jest za porównanie Palczewskiego do tego sqrwysyna???
A z młodym Palczewsk grałem w juniorach i Nigdy nie robił za gwiazdę ,wręcz przeciwnie choć do młodzieżówek powoływano go cały czas.
@Cracoscu#42611 a tego znasz że tak po nim jedziesz? Też grałem z Maćkiem. Ale pisze o tym co było - jechano po nim i po jego ojcu równo i bezpodstawnie. Dlatego chciałbym by jeśli młody coś odwinął to było to jasno napisane, a jeśli nie to żeby skończyć te nagonkę. Tyle.
Zacznijmy od tego że taki Andrzej Palczewski pomimo warunków w jakich pracował kochał Cracovie i tyle co mógł i potrafił robił dla tego klubu w przeciwieństwie do tego sqrwysyna , który pracował w warunkach cieplarnianych.
A Maciek swoją przygodę piłkarską z Cracovią zakończył w juniorach w czasie gdy losami całego klubu interesowała się garstka osób.
- Edytowany
Cracovia II - Hutnik II (beniaminek IV ligi) 7:1 (1:1)
Królak, Wierzbicki, Lachowicz, Polak x2, Ziółkowski x2
Cymerys - Wilczek, Nowakowski, Walaszek, Tabisz, Jodłowski, Lachowicz, Mustafajew, Królak, Tabor, Wierzbicki
Ławka - Malinowski, Cecuła, Zgłobik, Sowiecki, Ziółkowski, Polak, Kaczor, Hyla, Żołądź
Za tydzień start III ligi z Wisłoką Dębica
Wejściówki są już dostępne na mecz w sobotę z Wisłoką
5 dni później
https://x.com/CracoviaTV/status/1951342162186269057?t=ANy3rYCH9g2CzPLDMApL9w&s=19
Trza dziś jechać na rezerwy, może będą się ogrywać nowe wzmocnienia przed debiutem w 1. drużynie.
Rok temu tak oglądałem Hasicia, jak kręcił IV-ligowymi ogórami.
W Rącznej zawsze przyjemnie się te mecze ogląda, no i można sobie przypomnieć III ligi smak 😉
- Edytowany
[quote]#post1684984 Trza dziś jechać na rezerwy, może będą się ogrywać nowe wzmocnienia przed debiutem w 1. drużynie.
W Rącznej zawsze przyjemnie się te mecze ogląda, no i można sobie przypomnieć III ligi smak 😉[/quote]
W Poniedziałek ma być osobno sparing z asterasem Trypolis więc wątpię, moim zdaniem lepiej by zagrali z lepszym przeciwnikiem. A poza tym w tym sparingu ktoś musi zagrać
Podobno ten sparing jest odwołany ?
[quote]#post1684989 [quote]#post1684984 Trza dziś jechać na rezerwy, może będą się ogrywać nowe wzmocnienia przed debiutem w 1. drużynie.
W Rącznej zawsze przyjemnie się te mecze ogląda, no i można sobie przypomnieć III ligi smak 😉[/quote]
W Poniedziałek ma być osobno sparing z asterasem Trypolis więc wątpię, moim zdaniem lepiej by zagrali z lepszym przeciwnikiem. A poza tym w tym sparingu ktoś musi zagrać[/quote]
Trener powiedział na konferencji, że nie rozegramy tego sparingu.
- Edytowany
To trochę szkoda, byłby fajny mecz na ogrania dla nowych i tych co mniej grają, tylko może problemem jest to że nie miałby za bardzo kto grać Austriak nie jest gotowy na 90 minut a irańczyk pewnie też
https://x.com/AkademiaKSC/status/1951617728432775506?t=VZijLserjKcE_xwd-HtT7g&s=19
Oglądam sobie transmisję, póki co słabo grają te nasze rezerwy.
- Edytowany
[quote]#post1685050 Oglądam sobie transmisję, póki co słabo grają te nasze rezerwy.[/quote]
1:1 ;)
Tabisz.
Rezerwy psów w pizdę 6:2
Ze Spartą Kazimierza Wielka
Sylwester Lucjusz w Sparcie KW.....
CRACOVIA DUMA POKOLEN!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)