On w duecie z małym, szybkim, bramkostrzelnym napastnikiem
Jak kiedyś Rasiak i Niedzielan :)
-
-
Lasse Nordås piłkarzem Cracovii
[quote]#post1744939 ... Nie chcę krytykować nowego zawodnika jeszcze zanim kopnął piłkę. ...[/quote]
Szkoda, że na tym nie skończyłeś.
Mam nadzieję, że Twoje obserwacje okażą się psu na budę.
Narazie słabiutki.....
Jeżeli się nie przyzwyczai, że zawodnika Cracovii wolno popychać w trakcie wyskoku, ciągnąć za koszulkę itp. to nic z niego nie będzie.
A do tego w polskiej lidze napastnik nie może stać jak kołek i czekać na piłkę.
Kolejny paralityk
- Edytowany
Kurwa mówiłem ... Zahir 2
Zahiro lepszy, przynajmniej obronę absorbuje
Chłop jest po jednym treningu
W życiu? Wcześniej nigdy nie trenował piłki? To by tłumaczyło jego grę. Ale pewnie niektórzy będą mówić że się rozkręci. Chyba jak film o facecie w łódce albo jak Edward Warchocki
Po Tunezyjczyku od pierwszych minut widać że umie grać w piłkę. Ten wynalazek to kolejny szrot, z którym będziemy musieli się meczyc przez kolejne lata.
[quote]#post1745054 Po Tunezyjczyku od pierwszych minut widać że umie grać w piłkę. Ten wynalazek to kolejny szrot, z którym będziemy musieli się meczyc przez kolejne lata.[/quote]
On jest wypożyczony
[quote]#post1745055 [quote]#post1745054 Po Tunezyjczyku od pierwszych minut widać że umie grać w piłkę. Ten wynalazek to kolejny szrot, z którym będziemy musieli się meczyc przez kolejne lata.[/quote]
On jest wypożyczony[/quote]
To może trzeba skrócić te męk... tzn. wypożyczenie :)
Będzie z niego dużo dobrego
[quote]#post1745095 Będzie z niego dużo dobrego[/quote]
Czym spowodowany jest ten entuzjazm ?
- Edytowany
Oby nie van der Biezen 2.0
Mnie dziś zawiódł. Czarno to widzę. Chlopisko prawie 2 mb a w wyskokach Janicki sierota boża uprzedzał go jak dziecko. Na błoniach za moich czasów lepiej to robiliśmy.
No Czubakiem z taką grą głową to on nie będzie. Za to daje nadzieję, że przy grze kombinacyjnej będzie lepszy od Zahira. Martwi mnie bardziej następca Baruma, bo wygląda tragicznie.
[quote]#post1745109 [quote]#post1745095 Będzie z niego dużo dobrego[/quote]
Czym spowodowany jest ten entuzjazm ?[/quote]
Tym że widać siłę, w niektórych zagraniach jakość. Ewidentnie brak zgrania było też widać. To wymarzony profil pod Ekstraklasę.
Do Benka każdemu brakuje bo to był kozak, ale taki Nordas ma szansę grać na takim poziomie jak Rafa Lopes który dużo dał piłkarsko
[quote]#post1745143 ... Tym że widać siłę, w niektórych zagraniach jakość....[/quote]
Niezły odlot 🤯
Na razie trudno wyrzucać go na złom. Trzeba dać mu parę szans.
Dzisiaj wyglądał jak duży junior przestawiany przez rywala i nie bardzo umiejący się odgryżć. Mało dobrego presingu, im dalej w las tym częściej dreptający jakby stracił ochotę na grę. Widać jakby brak gry przez ostatnie tygodnie. Poza tym wydaje mi się, że zbyt często otrzymywał podania piłką górną, gdzie go przepychali.
No niestety w ekstraklasie musi się szybko nauczyć gry siłowej, bo na sprytnego technika na razie nie wygląda.
I tak w dzisiejszym meczu z napastników najwięcej ochoty do gry wykazał ... Zahiroleslam. Przynajmniej zagrał twardo i z zaangażowaniem :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (5 użytkowników)
Goście (5)