Brawo Znicz, wam się chciało. Gratulacje.
-
-
[PP] Znicz Pruszków 1 - 1 Cracovia, środa 2 września 2026, 17:30
Brawo! Zaraz serwer się zapcha, bo kibice rzucili się na kupowanie biletów na niedzielę.
Gramy z ogórkami, chłopakami 20 letnimi, nie potrafimy strzelić z gry, to już wiemy, ale karne to już plucie w twarz. Banda skórokopów, przepłacanych, Hasić chyba właśnie zaczął żałować, że nie ma jeszcze kilkudziesięciu godzin otwartego okienka.
Żygać się chce,
Dlaczego musiałem pokochać Cracovię???
Śmiechem zanosi się cała Polska a to my jesteśmy tego przyczyną.
Grajki muszą ponieść konsekwencje. To nie może być zamiecione.
Tylko Hasic i ... Madejski zasłużyli na powrót do Krakowa w autobusie.
[quote]#post1744033 Śmialiśmy się z towarzyszy, a dzisiaj wstyd ![/quote]
kolega mi wczoraj pisał, żeby pisać do tych z drugiej strony i wyśmiać, a ja mówię poczekaj bracie do jutra spokojnie, znam ten klub od podszewki ;)
Żenada, ta je... skuteczność co z nią jest do cholery.
Wstyd.
Prze huje to są... jak można tak kibicom pluc w ryj..? Niech mi ktoś mądry napisze.. za takie mecze wpierdol się dostaje...
Banda nieudaczników 😡😡😡
Nie awansować po takim meczu z 2 ligowcem to jest naprawdę niesamowita sztuka. 17 latek w bramce który jutro rano idzie do szkoły "na przyrkę" wywala nas z pucharu. 😵 😵
[quote]#post1744054 Dlaczego musiałem pokochać Cracovię???
Śmiechem zanosi się cała Polska a to my jesteśmy tego przyczyną.
Grajki muszą ponieść konsekwencje. To nie może być zamiecione.
Tylko Hasic i ... Madejski zasłużyli na powrót do Krakowa w autobusie.[/quote]
Jak by Hasic trafił w bramkę z 8 m to by tych karnych nie bylo . Taki sam paralityk jak reszta
Mam nadzieję że bez kar finansowych się nie obejdzie.
Madejski obronił trzy karne, tyle samo co ten chłopak 17 letni. Moim zdaniem tamten młody lepiej wytrzymywał piłkarzy i nie rzucał się za wcześnie.
Wypierdalaj Ravas!!! Trzeba kogoś solidnego, bo oni się nie nauczą strzelać
[quote]#post1743707 Ze składu wynika, że nie odpuszczamy.[/quote]
Odpuszczamy.
Wstyd, kompromitacja.
Mało to profesjonalne podejście naszych grajków
Ja poerdole ale dziady
Szmaciarze!
Gotowi jesteście kibice na derby w psiarni ? 😃
i jeszcze granie 100 razy wrzutek na gościa co ma 175 i Jach się z nim bawi
[quote]#post1744087 i jeszcze granie 100 razy wrzutek na gościa co ma 175 i Jach się z nim bawi[/quote]
90% tych wrzutek pierwszy w szeregu obrońca już czyścił.
Generalnie dwa nieuznane gole na początku i słaba druga połowa. Mentalnie też wysiedli.
Jeden Mauro oberwie za to że żaden nie potrafi strzelić w światło bramki.
W statystykach jesteśmy w czubie, a w golach dramat.
Co robią na treningach? Jak tam strzelają? O co kurwa chudzi. Dochodzą do 100% sytuacji i nie mogą wbić bo bramkarz wystawi rękę, nogę.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (18 użytkowników)
Goście (18)