No i milicyjna qrwa prowadzi mimo że grają totalną pytę i gdybyśmy tak grali to na pewno byśmy nie prowadzili
-
-
Pozostałe mecze 6-tej kolejki ekstraklasy 2026/2027
Z naszą skutecznością nie chciał bym teraz grac z psiarnią bo znając życie wiem jakby się to skończyło.. masz jedna sytuację to musisz to wykorzystać..
[quote]#post1742914 Z naszą skutecznością nie chciał bym teraz grac z psiarnią bo znając życie wiem jakby się to skończyło.. masz jedna sytuację to musisz to wykorzystać..[/quote]
Myślisz, że do listopada wiele się zmieni?
Oby, ale czarno to widzę.
Jak dla mnie to apteka sie podklada gtsowi. Ale ja sie na szczęście na piłce nie znam wiec wierzę ze jest uczciwie.
Peszko musi znowu szukać trenera. Chyba już on musi zacząć ich trenować.
Ale fakt, gra wieczyste oczy bolą, taka ilość niedokładnych podań przy tej jakości zawodników.....
No to kolejność w psim zaprzęgu ustalona. Królewski jest pinczerkiem alfa , a Kwiecień jamnikiem beta.
Tak to jest jak sie kurwa wyrzuca trenera po zajebisstym, choc pechowo przegranym meczu (3:2 z nami). Kwiecień to debil równy Wojciechowskiemu.
To tak jest, jak się właściciel wpierdala we wszystko w klubie. Też to przerabialiśmy, tylko Filipiak był trochę mądrzejszy. To tak a propos nieobecności Platka na meczach u nas. Po chuj mi jego obecność, mnie interesuje jakość drużyny i wyniki.
Mnie ciekawi co musi zrobić Duda żeby dostać drugie żółtko, drugi mecz gdzie mu się "upiekło".
Przecież ten zelijko to długo tam nie wytrzyma, kwiecień będzie mu zatwierdzał skład na każdy mecz i w przerwie zmiany wyznaczał.
Gość ma zespół emerytów, może jakościowych 30 Latków, kompletnie przypadkowo poskładanych w jedenastkę przez skacowanego Peszkę.
Ogrywani zawsze w drugiej połowie bo już ciągną nogi
- Edytowany
Myślę że tam są dobrzy piłkarze, ale muszą że sobą trochę pograć, nie da się stworzyć drużyny w miesiąc, myślę że to zaskoczy za jakiś czas
[b]Edycja z 30.08.2026 o godz. 10:30 (scalono posty)[/b]
Widać to było w tym meczu, brak zgrania
- Edytowany
ja pierdole jakie melepectwo ta liga, sytuacja z 5min kabaret :)
Raków-Jaga
Niesamowitego ma Jaga tego Preleca. Kolejny gol, na 2:1, kolejny - nomen omen - kroczek do zwolnienia Kroczka
Kroczek to nie jest ekstraklasowy trener. Bylo to już u Nas widać.
I bardzo dobry wynik, Raków do spadku w tym sezonie, bardzo temu kibicuje
A na razie remis, 2 : 2.
Karny z dupy trochę
Czy tu powinien być karny ? Sam nie wiem .
Kroczka radosny futbol 🤣🤣
Jagiellonia gra z Rakowem jak na jakimś orliku 😂
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)