[quote]#post1735897 Na 8 dni przed meczem 5400 miejsc zajetych ,, do kas.
https://licznikcracovii.pl/[/quote]
W pierwszej kolejce Ekstraklasy wszędzie na stadionach frekwencja Top,ciekawe jak będzie u nas 🤔 to znaczy znowu magiczne 10k
-
-
Cracovia 0 - 2 Pogon Szczecin, poniedziałek 3 sierpnia 2026, 19:00
Nie rozumiem dlaczego takie pesymistyczne podejście po meczu z Mistrzem Polski. Graliśmy jął równy z równy. Przy odrobinie szczęścia byśmy go wygrali. Musimy wspierać naszych piłkarzy. Tworzy się nowa era Cracovii, na to wpływu nie mamy ,ale na wspieranie i dobre słowo tak.
[quote]#post1735900 [quote]#post1735896 [quote]#post1735889 W ostatnich latach te mecze z paprykarzami nam coś nie leżą. Dlatego najwyższa pora odkuć się.... nawet nie chce sobie przypominać jak 3 lata temu nam "piątkę" wsadzili przy Kałuży 😐[/quote]
A kto nam "leży" ? jest ktoś taki w tej lidze? Ze wszystkimi trzeba zasuwać. Mecz z Kolejorzem traktujmy jako rozruch i spuśćmy na niego zasłonę milczenia;). Rozpoczął się kolejny sezon wiary i nadziei oraz jak to u nas bywa, zaklinania rzeczywistości. Takie mamy nasze pasiaste realia i trzeba z nich wyciągnąć jak najwięcej. Bądźmy w poniedziałek wszyscy, zróbmy atmosferę, tyle możemy dać jako kibice. Reszta zależy od zespołu, czy mają w ogóle jakieś ambicje... Oby mieli.[/quote]
Dlaczego mamy spuszczać zasłone milczenia na całkiem dobry występ z MP ?[/quote]
Bo graliśmy straszną kaszanę. Bo udało się nam oddać cztery strzały na bramkę w tym dwa celne i znowu nic nie strzeliliśmy, a na tym polega ta gra. Bo mówią już o nas Remisovia. Jeżeli po takich meczach będziemy pisać że to był "całkiem dobry występ" to niedługo poziom naszych ambicji faktycznie spadnie do utrzymania się, a miejsce 14 uznamy za sukces i powiemy że to był " całkiem dobry sezon ". I nie podniecajmy się że to był MP, bo poprzedni sezon pokazał że ambitne zespoły potrafiły zdziałać wiele a liga jest wyrównana. I w tym sezonie wbrew pozorom w tej kwestii niewiele się zmieniło. Zawodnicy muszą przypomnieć sobie jak się wygrywa a my musimy ich wspierać - co nie znaczy szukać na siłę "plusów" po takich występach. Może czas już wyjść z marazmu, iluzorycznych wspomnień "wielkości" sprzed dziesięcioleci, narzekania na wszystkich dookoła, na los, historię, pechy itd itp.... Inaczej będziemy kolejne sezony kisić się w tym naszym martyrologicznym sosie i zadowalać remisami z MP
Lech jest bardzo dobrym zespołem i na jego tle gra wyglądała na obiecującą w kontekście nadchodzących meczów. Jestem optymistą, ale teraz kluczowy czas na wzmocnienia, o których mówił Sobiech. To muszą być dobrze dobrane brakujące klocki układanki, tym bardziej że niestety już zaczynają się kontuzje.
Zróbmy w poniedziałek komplet, pokażmy dopingiem że chcemy czegoś więcej, może to będzie początek czegoś dobrego.
Świetny pomysł ,że też nikt wcześniej na to nie wpadł.
[quote]#post1735929 Świetny pomysł ,że też nikt wcześniej na to nie wpadł.[/quote]
Dzięki, też tak myślę🤗
Kajak, szacun za poczucie humoru😎
[quote]#post1735903 Po psach i cwelach, trzecia kurwa, której nie trawię i rozwalenie ich uważam za punkt honoru.[/quote]
Ja bym jeszcze taki twór spod Łodzi do tego zestawienia dodał
[quote]#post1735929 Świetny pomysł ,że też nikt wcześniej na to nie wpadł.[/quote]
Kajak, a Ty wiesz że czytany od tyłu też jesteś Kajak ?
- Edytowany
Wszyscy mi to mówią, ale jeszcze tego nie sprawdzałem.
[quote]#post1735935 Kajak, szacun za poczucie humoru😎[/quote]
Dopiero teraz? 😁
[quote]#post1735945 [quote]#post1735903 Po psach i cwelach, trzecia kurwa, której nie trawię i rozwalenie ich uważam za punkt honoru.[/quote]
Ja bym jeszcze taki twór spod Łodzi do tego zestawienia dodał[/quote]
Ja bym zaczął po gts od tego z Chorzowa, przed cwelka zdecydowanie
- Edytowany
Będą [s]goście[/s] cipy?
Nie. Zakaz.
Z frekwencją na razie cienko. Wiem że wakacje, ale słabo by było jakby było 2/3 stadionu, na razie na pozostałych meczach były prawie komplety, na widzewie, na jadze, o gts nie wspomnę... Ludzie przybywajcie, trzeba pokazać że jesteśmy z zespołem.
- Edytowany
A jak ma być z frekwencją na tydzień przed meczem?
To po pierwsze. Pierwszy sezon kibicujesz Pasom?
Po drugie nie róbmy z frekwencji fetyszu, jak to robią gieteesowcy z k...ewskim na czele. Dla mnie może być i 7K bylebyśmy wygrali.
Po trzecie mecz jest w poniedziałek (najgorszy z możliwych termin) więc możesz procent wypełnienia porównać do dzisiejszego meczu
Mam nadzieję, że do meczu nie wyznaczą sylwestrzaka, bo wtedy chyba lepiej zostać w domu.
Nie zwalajmy wsio na Sędziów Sylwestrzak ogólnie dobrze sędziował z Lechem, a że Var wprowadzil go w błąd przy czerwonej kartce którą dal to inna sprawa.
Skupmy się na Sobie przede wszystkim, a.nie na przesadach i zabobonach.
- Edytowany
Piłem do tego, że od kilku lat Pogoń nie przegrała meczu, który gwizdał im Sylwestrzak, a chyba tylko 2-3 na około 15 zremisowała (nie chce mi się tego ponownie liczyć). Ten rażąco odbiegający od rozkładu normalnego fakt jakoś uchodzi uwadze sędziowskiej wierchuszki.
W kontekście poniedziałkowego meczu:
Darko Čurlinov został nowym zawodnikiem Pogoni Szczecin, z którą podpisał dwuletni kontrakt z opcją przedłużenia o kolejne 12 miesięcy.
W Jadze dość dobrze się prezentował dwa sezony temu
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (8 użytkowników)
Goście (8)