[quote]#post1735897 Na 8 dni przed meczem 5400 miejsc zajetych ,, do kas.
https://licznikcracovii.pl/[/quote]
W pierwszej kolejce Ekstraklasy wszędzie na stadionach frekwencja Top,ciekawe jak będzie u nas 🤔 to znaczy znowu magiczne 10k
-
-
Cracovia 0 - 2 Pogon Szczecin, poniedziałek 3 sierpnia 2026, 19:00
Nie rozumiem dlaczego takie pesymistyczne podejście po meczu z Mistrzem Polski. Graliśmy jął równy z równy. Przy odrobinie szczęścia byśmy go wygrali. Musimy wspierać naszych piłkarzy. Tworzy się nowa era Cracovii, na to wpływu nie mamy ,ale na wspieranie i dobre słowo tak.
[quote]#post1735900 [quote]#post1735896 [quote]#post1735889 W ostatnich latach te mecze z paprykarzami nam coś nie leżą. Dlatego najwyższa pora odkuć się.... nawet nie chce sobie przypominać jak 3 lata temu nam "piątkę" wsadzili przy Kałuży 😐[/quote]
A kto nam "leży" ? jest ktoś taki w tej lidze? Ze wszystkimi trzeba zasuwać. Mecz z Kolejorzem traktujmy jako rozruch i spuśćmy na niego zasłonę milczenia;). Rozpoczął się kolejny sezon wiary i nadziei oraz jak to u nas bywa, zaklinania rzeczywistości. Takie mamy nasze pasiaste realia i trzeba z nich wyciągnąć jak najwięcej. Bądźmy w poniedziałek wszyscy, zróbmy atmosferę, tyle możemy dać jako kibice. Reszta zależy od zespołu, czy mają w ogóle jakieś ambicje... Oby mieli.[/quote]
Dlaczego mamy spuszczać zasłone milczenia na całkiem dobry występ z MP ?[/quote]
Bo graliśmy straszną kaszanę. Bo udało się nam oddać cztery strzały na bramkę w tym dwa celne i znowu nic nie strzeliliśmy, a na tym polega ta gra. Bo mówią już o nas Remisovia. Jeżeli po takich meczach będziemy pisać że to był "całkiem dobry występ" to niedługo poziom naszych ambicji faktycznie spadnie do utrzymania się, a miejsce 14 uznamy za sukces i powiemy że to był " całkiem dobry sezon ". I nie podniecajmy się że to był MP, bo poprzedni sezon pokazał że ambitne zespoły potrafiły zdziałać wiele a liga jest wyrównana. I w tym sezonie wbrew pozorom w tej kwestii niewiele się zmieniło. Zawodnicy muszą przypomnieć sobie jak się wygrywa a my musimy ich wspierać - co nie znaczy szukać na siłę "plusów" po takich występach. Może czas już wyjść z marazmu, iluzorycznych wspomnień "wielkości" sprzed dziesięcioleci, narzekania na wszystkich dookoła, na los, historię, pechy itd itp.... Inaczej będziemy kolejne sezony kisić się w tym naszym martyrologicznym sosie i zadowalać remisami z MP
Lech jest bardzo dobrym zespołem i na jego tle gra wyglądała na obiecującą w kontekście nadchodzących meczów. Jestem optymistą, ale teraz kluczowy czas na wzmocnienia, o których mówił Sobiech. To muszą być dobrze dobrane brakujące klocki układanki, tym bardziej że niestety już zaczynają się kontuzje.
Zróbmy w poniedziałek komplet, pokażmy dopingiem że chcemy czegoś więcej, może to będzie początek czegoś dobrego.
Świetny pomysł ,że też nikt wcześniej na to nie wpadł.
[quote]#post1735929 Świetny pomysł ,że też nikt wcześniej na to nie wpadł.[/quote]
Dzięki, też tak myślę🤗
Kajak, szacun za poczucie humoru😎
[quote]#post1735903 Po psach i cwelach, trzecia kurwa, której nie trawię i rozwalenie ich uważam za punkt honoru.[/quote]
Ja bym jeszcze taki twór spod Łodzi do tego zestawienia dodał
[quote]#post1735929 Świetny pomysł ,że też nikt wcześniej na to nie wpadł.[/quote]
Kajak, a Ty wiesz że czytany od tyłu też jesteś Kajak ?
- Edytowany
Wszyscy mi to mówią, ale jeszcze tego nie sprawdzałem.
[quote]#post1735935 Kajak, szacun za poczucie humoru😎[/quote]
Dopiero teraz? 😁
[quote]#post1735945 [quote]#post1735903 Po psach i cwelach, trzecia kurwa, której nie trawię i rozwalenie ich uważam za punkt honoru.[/quote]
Ja bym jeszcze taki twór spod Łodzi do tego zestawienia dodał[/quote]
Ja bym zaczął po gts od tego z Chorzowa, przed cwelka zdecydowanie
- Edytowany
Będą [s]goście[/s] cipy?
Nie. Zakaz.
Z frekwencją na razie cienko. Wiem że wakacje, ale słabo by było jakby było 2/3 stadionu, na razie na pozostałych meczach były prawie komplety, na widzewie, na jadze, o gts nie wspomnę... Ludzie przybywajcie, trzeba pokazać że jesteśmy z zespołem.
- Edytowany
A jak ma być z frekwencją na tydzień przed meczem?
To po pierwsze. Pierwszy sezon kibicujesz Pasom?
Po drugie nie róbmy z frekwencji fetyszu, jak to robią gieteesowcy z k...ewskim na czele. Dla mnie może być i 7K bylebyśmy wygrali.
Po trzecie mecz jest w poniedziałek (najgorszy z możliwych termin) więc możesz procent wypełnienia porównać do dzisiejszego meczu
Mam nadzieję, że do meczu nie wyznaczą sylwestrzaka, bo wtedy chyba lepiej zostać w domu.
Nie zwalajmy wsio na Sędziów Sylwestrzak ogólnie dobrze sędziował z Lechem, a że Var wprowadzil go w błąd przy czerwonej kartce którą dal to inna sprawa.
Skupmy się na Sobie przede wszystkim, a.nie na przesadach i zabobonach.
- Edytowany
Piłem do tego, że od kilku lat Pogoń nie przegrała meczu, który gwizdał im Sylwestrzak, a chyba tylko 2-3 na około 15 zremisowała (nie chce mi się tego ponownie liczyć). Ten rażąco odbiegający od rozkładu normalnego fakt jakoś uchodzi uwadze sędziowskiej wierchuszki.
W kontekście poniedziałkowego meczu:
Darko Čurlinov został nowym zawodnikiem Pogoni Szczecin, z którą podpisał dwuletni kontrakt z opcją przedłużenia o kolejne 12 miesięcy.
W Jadze dość dobrze się prezentował dwa sezony temu
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (25 użytkowników)
Obiektywny1906, Goście (24)