Dla ostudzenia przypomnę, że Hubert Adamczyk przychodził z Chelsea i obecnie jest bez klubu.
-
-
Alex Marciniak - witamy w Pasach !
Transfer do rezerw - zobaczymy czy jest lepszy od Skoczylas-a który przyszedł z Milan-u
Ekstraklasa jest fizyczną ligą , mlodzi zawodnicy mają bardzo ciężko ale to bardzo. Nieliczni są wstanie się pokazać. Boje się że szybko go zweryfikuje. Taki Arsenic,Jędrzejczyk zje go , ale to tylko moje zdanie .
[quote]#post1734581 Grzelak właśnie powiedział, że dopiero będą dyskutować czy będzie w pierwszym czy drugim zespole.
To są jakieś jaja?![/quote]
Dokladnie takie same jaja, jak 17-letni Bzdyl, który rok temu przychodził do Ziliny i kursował między pierwszą drużyną a młodzieżową.
Młody musi pozbawiony taryfy ulgowej włączyć się do normalnej walki o swoje miejsce. Tu nie ma ochronki, ale jest czas na aklimatyzację. Nie przetrenował okresu przygotowawczego, nie zdziwi mnie, jak zagra jakieś mecze w rezerwach.
Mam nadzieję, że to wszystko zostało dograne przed podpisaniem kontraktu.
Żeby nie było jak z tym Murzynem ostatnio u tamtostronnych, co to się zdziwił po podpisaniu kontraktu, że jednak będzie grał w rezerwach.
No młodzi też dają radę, Rózga, Pietruszewski, reguła
Coraz słabiej widzę, a już małe literki w telefonie zwłaszcza i przeczytałem Adam Marciniak. Klub jest w tak anormalnej sytuacji, że mnie to nawet nie zdziwiło.
Jest film na YT skrót jak grał w u 18 w sezonie 2025/26 w Arsenalu. No kurde przykrywa czapka takiego Smiglewskigo. Szybkość i podania.
Śmiglewskiego nie trudno przykryć czapką.
Trzeba wziąć poprawke na to, że grał z dziećmi.
Poczekam, aż Kolega @SaNtO#842 się wypowie. Piłkarz czy nie? ;-)
- Edytowany
[quote]#post1734582 Jak Ci na imię Marciniak Ty…. Kurczę trzeba coś nowego wymyślić dla naszego ulubieńca z gwizdkiem.[/quote]
Sędzia ch... zawsze na propsie
Nie wszystkie transfery muszą być na tu i teraz, niech będzie obecny w szerokiej kadrze, a z upływem czasu zobaczymy w którą stronę sytuacja się rozwinie.
Jak do tej pory wszystko co robił ten chłopak, to było na poziomie juniorskim. Więc ciężko wyciągać jakieś wnioski.
Mnie takie transfery z wielu powodów bardzo cieszą, także posunięcie jak najbardziej na plus.
Teraz trzeba wspierać chłopaka bo takie przejście do innego środowiska w tak młodym wieku nigdy nie należy do łatwych.
Na filmikach na YT wygląda bardzo dobrze, trzeba pamiętać że grał w juniorach premier league, a tam konkurencja jest duża. Znaczenie więcej chłopaków w Anglii idzie do piłki, niż w Polsce.
Zwycięskiej bramki w derbach!
Jak gra tyłem do bramki?
I jak chodzi po schodach?
Powodzenia, zdrowia i pracuj ku chwale Wielkiej CRACOVII!
Nazwisko zacne, oczekiwania spore. Powodzenia Alex!
Nieźle się pokazał dzisiaj. Takie trochę mix Smolarka i Rózgi
10 dni później
https://youtu.be/-UQAa7JLTNc?is=8Z9_jY1pTZTt1ma4
....
Życzę mu by zastąpił Minchewa.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)