Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
    • Regulamin
    • Cracovia 1 - 1 Korona Kielce, sobota 23 maja 2026, 17:30

• Piłka nożna
    • Rozpoczęto ponad miesiąc temu o 17:15
      Ostatnia aktywność ponad miesiąc temu o 11:48
      17717 wyświetleń
    • jaca

26
      10
    • ponad miesiąc temu o 09:33
      Post #1726573 20.05.2026 09:33
    Wspieram ale na mecz nie jadę ,szkoda nerw.
    • SaNtO lubi to.
    • leszeczek

24.4K
      29.4K
    • ponad miesiąc temu o 10:15
      Post #1726577 20.05.2026 10:15
    [quote]#post1726568 Z czego to wynika że będzie komplet? Że gramy o coś xd? (niestety) Czy że pora i pogoda? Czy że ostatni mecz?[/quote] A i to się zmienia. Ostatnio dostałem od siostry szalik Starego Teatru. Tak więc jestem podwójnym szalikowcem ;-) Czekam na pierwsze racowisko ;-)
    • del_piero oraz BartAcid lubią to.
    • misiekm

1.2K
      1K
    • ponad miesiąc temu o 10:41
      Post #1726582 20.05.2026 10:41
    [quote]#post1726565 Santino drogi od tego trenowania przeciętnych małolatów już całkiem się emerytem po 70-e zrobiłeś. Co to jest za kibicowanie bez "pojarki" ? "widowiska sportowe" to jak ktoś już koniecznie musi to może "se w lidze miszczuff" pooglądać. Ja osobiście zaczynam dopiero koło półfinału bo oglądanie futbolu bez zaangażowania emocjonalnego to takie zajęcie hm. dla trenejrów/manjagejrów i inkszych takich oraz graczy w "Betclickach" . Osobiście już wolę np Polonie Bytom z Ruchem obejrzeć przynajmniej każda akcja Bytomian mnie cieszy. ps: Ale oczywiście wiem ,że "se trolujesz".[/quote] Żartowaliśmy i oczekiwaliśmy od Santino jeszcze nie tak dawno, wszak czas tak szybko leci, kiedy w końcu wydorośleje. Chłop się tak tym przejął i zawziął, że przeskoczył wiek średni i stal się mentalnie emerytem po 70-e 😁
    • leszeczek oraz eredin lubią to.
    • SaNtO

31.3K
      16.7K
    • ponad miesiąc temu o 12:10
      Post #1726589 20.05.2026 12:10
    • Edytowany
    ja bym chętnie poszedł pokibicował nawet z cieniem podjarki ale niestety komplet prawdopodobnie mi to uniemożliwi bo się nie dopcham do krzesełka nie wspominając o kolejce do kiełbasy. co by nie powiedzieć to kiełbasa jest kluczowym elementem meczu co ostatnio ustaliliśmy z kolegami na trybunach. generalnie konkluzja taka, że kiełba lux, dobrze się spotkać pogadać i szkoda tylko że trzeba patrzeć na tych patałachów. no ale skoro patałachy nie przynoszą frajdy, kolejka do kiełbasy, ścisk i jeszcze tumult przez któy nie można pogadać - to moja obecność na trybunach jawi się jako przykry obowiązek na który chyba nie mam ochoty. więc dalej pytam bo nigdy nie uzyskałem odpowiedzi - co konkretnej osobie - podkreślam - konkretnej osobie - daje komplet na trybunach. jakie z tego płyną dla tej osoby korzyści? JA NIE WIDZĘ ŻADNYCH. KOMPLET NA TRYBUNACH TO [b]TRAGEDIA I KOSZMAR[/b]. KIBICOWSKI DRAMAT !! Czemu ludzie go oczekują???? [b]Edycja z 20.05.2026 o godz. 12:12 (scalono posty)[/b] edit: oczywiście rozmawiamy o naszym kurniku. byłem w swoim życiu na większych stadionach z większym kompletem i nigdzie nie jest tak dramatycznie jak u nas. nasz kurnik i ściśnięte na siłe krzesełka to koszmar, nieporozumienie i projektowe frajerstwo
    • wrzo.ksc

6.6K
      6.4K
    • ponad miesiąc temu o 12:17
      Post #1726590 20.05.2026 12:17
    Santo myśl sobie co chcesz. Proszę Cię tylko o jedno. Jeżeli się nie wybierasz to odstąp komuś swoje miejsce bo ludzi którym komplet nie przeszkadza, a którzy biletu kupić nie zdążą będzie sporo. Jak masz się źle czuć to zrób radość komuś innemu.
    • SaNtO, sosskis, ziper oraz 9 innych osób lubią to.
    • misiekm

1.2K
      1K
    • ponad miesiąc temu o 12:41
      Post #1726594 20.05.2026 12:41
    Już rozumie skąd tyle wolnych miejsc na stadionie, pomimo, że oficjalna i licznik Cracovii podaje komplet. Ludzie kupują karnety a chodzą na mecze tylko wtedy, jak frekwencja nie dobija do 10 000. Jak jest więcej kibiców na stadionie zostają w domu, bo ciasno między krzesełkami, bo kolejka po kiełbasę i do sracza i za duży gwar, pogadać nie można.
    • leszeczek, Lakbeti, hank oraz Marcin-Bulaga lubią to.
    • JaroCracovia

543
      643
    • ponad miesiąc temu o 13:34
      Post #1726598 20.05.2026 13:34
    • Edytowany
    Santo musi mieć wygody, chuj go interesują Cracovii przygody...
    • JaroCracovia

543
      643
    • ponad miesiąc temu o 13:45
      Post #1726600 20.05.2026 13:45
    [quote]#post1726589 ja bym chętnie poszedł pokibicował nawet z cieniem podjarki ale niestety komplet prawdopodobnie mi to uniemożliwi bo się nie dopcham do krzesełka nie wspominając o kolejce do kiełbasy. co by nie powiedzieć to kiełbasa jest kluczowym elementem meczu co ostatnio ustaliliśmy z kolegami na trybunach. generalnie konkluzja taka, że kiełba lux, dobrze się spotkać pogadać i szkoda tylko że trzeba patrzeć na tych patałachów. no ale skoro patałachy nie przynoszą frajdy, kolejka do kiełbasy, ścisk i jeszcze tumult przez któy nie można pogadać - to moja obecność na trybunach jawi się jako przykry obowiązek na który chyba nie mam ochoty. więc dalej pytam bo nigdy nie uzyskałem odpowiedzi - co konkretnej osobie - podkreślam - konkretnej osobie - daje komplet na trybunach. jakie z tego płyną dla tej osoby korzyści? JA NIE WIDZĘ ŻADNYCH. KOMPLET NA TRYBUNACH TO [b]TRAGEDIA I KOSZMAR[/b]. KIBICOWSKI DRAMAT !! Czemu ludzie go oczekują???? [b]Edycja z 20.05.2026 o godz. 12:12 (scalono posty)[/b] edit: oczywiście rozmawiamy o naszym kurniku. byłem w swoim życiu na większych stadionach z większym kompletem i nigdzie nie jest tak dramatycznie jak u nas. nasz kurnik i ściśnięte na siłe krzesełka to koszmar, nieporozumienie i projektowe frajerstwo[/quote] Mam na ciebie alergie, obyś nigdy już nie przyszedł na mecz, takich jak ty nam potrzeba jak kurwą majtek..
    • leszeczek

24.4K
      29.4K
    • ponad miesiąc temu o 13:47
      Post #1726601 20.05.2026 13:47
    Są tacy, którzy są gotowi zrobić z siebie idiotę byle było wokół niego trochę szumu.
    • Andrzej.ksc oraz gronix lubią to.
    • JaroCracovia

543
      643
    • ponad miesiąc temu o 13:56
      Post #1726604 20.05.2026 13:56
    [quote]#post1726601 Są tacy, którzy są gotowi zrobić z siebie idiotę byle było wokół niego trochę szumu.[/quote] Tylko oo ci nam tacy? Lepiej niech znikną..
    • SaNtO

31.3K
      16.7K
    • ponad miesiąc temu o 14:17
      Post #1726609 20.05.2026 14:17
    nam są niepotrzebni tacy pożyteczni jak JaroCracovia. wszystko dobrze i idziemy grać o nic w gówno lidze, bijemy brawo i klaskamy. to podejście takich kibiców jak JaroCracovia prowadzi Cracovię na dno. Będą robić po meczu lokomotywę jak spadniemy a potem przyjdą na pierwszą ligę i to z uśmiechem na twarzy. żenujące. w pewnym sensie nie dziwi mnie, że zgodziliśmy się na taki gówniany stadion bo w momencie jego oddawania było to nas ogromny przeskok i nikomu nie robiło różnicy że się będzie musiał cisnąć między sąsiadami na zepłnionym po brzegi stadionie. nasz stadion to katastrofa, upchane na siłę krzesełka i gdyby dzisiaj - znając stanrady innych stadionów - chcieli nam zrobić jeszcze raz takie gówno to byłbym pierwszym który by protestował. wtedy się człowiek i tak cieszył jak głupi bo sobie z niczego nie zdawał sprawy. dlatego JaroCracovia i jemu podobni cały czas się cieszą bo z niczego sobie nie zdają sprawy, na niczym się nie znają, nie mają problemów i dzięki temu są szczęśliwi. pewnie też dlatego, że nie zależy im na Cracovii tylko na tym by w Internecie przekonywać wszystkich jacy to kurwa nie są wielce wierni hehehe śmiech na sali acz też niestety śmiech przez łzy
    • TOM76

5.3K
      7.2K
    • ponad miesiąc temu o 14:20
      Post #1726610 20.05.2026 14:20
    Santo "drze łacha" a Wy się napinacie. Ciekawe, czy trener ustawi Nas na atak od samego początku i nie pozostawienie niczego przypadkowi czy będzie taktyka "przyczajony tygrys" i flashscore w ręce? Co do frekwencji to pewnego rodzaju fenomen, gramy całą rundę piach a ludzie ciągną tłumnie na Ziemię Świętą.
    • Lakbeti oraz Kajak lubią to.
    • JaroCracovia

543
      643
    • ponad miesiąc temu o 14:31
      Post #1726612 20.05.2026 14:31
    • Edytowany
    [quote]#post1726609 nam są niepotrzebni tacy pożyteczni jak JaroCracovia. wszystko dobrze i idziemy grać o nic w gówno lidze, bijemy brawo i klaskamy. to podejście takich kibiców jak JaroCracovia prowadzi Cracovię na dno. Będą robić po meczu lokomotywę jak spadniemy a potem przyjdą na pierwszą ligę i to z uśmiechem na twarzy. żenujące. w pewnym sensie nie dziwi mnie, że zgodziliśmy się na taki gówniany stadion bo w momencie jego oddawania było to nas ogromny przeskok i nikomu nie robiło różnicy że się będzie musiał cisnąć między sąsiadami na zepłnionym po brzegi stadionie. nasz stadion to katastrofa, upchane na siłę krzesełka i gdyby dzisiaj - znając stanrady innych stadionów - chcieli nam zrobić jeszcze raz takie gówno to byłbym pierwszym który by protestował. wtedy się człowiek i tak cieszył jak głupi bo sobie z niczego nie zdawał sprawy. dlatego JaroCracovia i jemu podobni cały czas się cieszą bo z niczego sobie nie zdają sprawy, na niczym się nie znają, nie mają problemów i dzięki temu są szczęśliwi. pewnie też dlatego, że nie zależy im na Cracovii tylko na tym by w Internecie przekonywać wszystkich jacy to kurwa nie są wielce wierni hehehe śmiech na sali acz też niestety śmiech przez łzy[/quote] Zapraszam do konfrontacji, sektor B, przyjdź proszę Cię...( Przyjdź w tej piżamie z tego słynnego zdjęcia ;))
    • eredin lubi to.
    • koziołek

6.4K
      5.4K
    • ponad miesiąc temu o 15:03
      Post #1726614 20.05.2026 15:03
    • Edytowany
    Santo Skończ tak pierdzielić bo większość jest dumna z pełnego stadionu. To, że Tobie przeszkadzają kolejki, ciasne krzesełka i uważasz, że nie pomaga to wybitnie zawodnikom to wiemy. Może coś w tym jest co piszesz ale mi najzwyczajniej jest miło kiedy jest komplet i mogę być z tego dumny, że jest nas dużo. Nawet jak to nie pomaga piłkarzom to powoduje, że nie musimy słuchać, że "u Was to nawet kompletu nie ma". Jakby miał być nadkomplet i mecz oglądasz ściśnięty to ja wolę tak bo potem oglądam zdjęcia, mecz z odtworzenia i się cieszę, że nie ma pustych miejsc. To, że dla piłkarza serio nie ma znaczenia 10 czy 15 tys na trybunach to zgoda bo nie zwrócą na tą różnicę uwagi podczas meczu ale jeśli się utożsamiają z tym klubem to to docenią po meczu. Doping przy zbyt dużej frekwencji jest gorszy, ok to też fakt ale sam doping aż takiego znaczenia nie ma ale gdyby jednak go nie było to byłoby w drugą stronę. Byłoby jak w teatrze i czujesz się jak na sparingu. Przestań też w takich momentach trolować bo każdy wie, że Ci zależy na Cracovii a niektórzy z nerwów o wynik na koniec sezonu niepotrzebnie sami sobie dzięki tobie ciśnienie podnoszą.
    • leszeczek, GSC, Kajak oraz 8 innych osób lubią to.
    • SaNtO

31.3K
      16.7K
    • ponad miesiąc temu o 15:30
      Post #1726616 20.05.2026 15:30
    już się tak nie martwcie jeszcze miesiąc, dwa i znikam z forum bo nie będę miał czasu. odetchniecie sobie przyklaskując się wzajemnie i ciesząc się z dobrej frekwencji - oby nie w pierwszej lidze. bawcie się tam dobrze w sobotę. powodzonka. lokomotywa! raaaaaaaaaaaaaaz! raaaaaaaz! raaaaaz raaaaz raaaz raaz raz raz raz heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej Soldaucik! Hej hej soldaucik!
    • staban

1.7K
      2.3K
    • ponad miesiąc temu o 15:31
      Post #1726617 20.05.2026 15:31
    • Edytowany
    Tylko w jednym scenariuszu ze 100 lecimy Czy mogą dokonać tego nasze chłopiny ? Realnie myślę, że ktoś nas utrzyma… Ale jak nie damy rady sami to nie nazwałbym tego niesmakiem tylko pie*dolonym frajerstwem
    • Kajak lubi to.
    • maczcz

1.2K
      2.1K
    • ponad miesiąc temu o 15:32
      Post #1726618 20.05.2026 15:32
    Zawialo kabotynem
    • Kajak lubi to.
    • Kajak

9K
      9.6K
    • ponad miesiąc temu o 15:33
      Post #1726619 20.05.2026 15:33
    • Edytowany
    Chyba zbyt dużo uwagi poświęcamy tak nieistotnym sprawom jak trollowanie. Ja chłopaka tolerowałem , miejscami lubiłem , ale zraził mnie ostatecznie stwierdzeniem że "sra na uczciwość" . Ze złodziejami i oszustami nie zamierzam dyskutować, co i szanownym kolegom polecam.
    • BoRut, eredin, GSC oraz 5 innych osób lubią to.
    • JaroCracovia

543
      643
    • ponad miesiąc temu o 15:35
      Post #1726620 20.05.2026 15:35
    [quote]#post1726616 już się tak nie martwcie jeszcze miesiąc, dwa i znikam z forum bo nie będę miał czasu. odetchniecie sobie przyklaskując się wzajemnie i ciesząc się z dobrej frekwencji - oby nie w pierwszej lidze. bawcie się tam dobrze w sobotę. powodzonka. lokomotywa! raaaaaaaaaaaaaaz! raaaaaaaz! raaaaaz raaaaz raaaz raaz raz raz raz heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej Soldaucik! Hej hej soldaucik![/quote] Żegnamy bez żalu "wyp..dalaj" śpiewany
    • konserwa

4.1K
      6.2K
    • ponad miesiąc temu o 16:16
      Post #1726623 20.05.2026 16:16
    [quote]#post1726619 ... ale zraził mnie ostatecznie stwierdzeniem że "sra na uczciwość" . [/quote] o, to, to! Z ust mi to kolega Kajak wyjął. Ambiwalentny stosunek do gościa definiującego się Orłem stylizowanym na okres "przedlewacki" i powołującego się często na wartości legł w gruzach po tym stwierdzeniu.
    • Kajak oraz stnczyk lubią to.

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)

Goście (3)
    • Główna
    • Działy i kategorie