[quote]#post1726428 [quote]#post1726424 co w tym pięknego[/quote]
kiedy ostatnio na 5 dni przed meczem mieliśmy tak dużo sprzedanych biletów?[/quote]
a do czego Ci potrzebne tyle sprzedanych biletów? jak ilość sprzedanych biletów przekłada się na Twoje życie? masz z każdego procent?
-
-
Cracovia 1 - 1 Korona Kielce, sobota 23 maja 2026, 17:30
[quote]#post1726441 [quote]#post1726428 [quote]#post1726424 co w tym pięknego[/quote]
kiedy ostatnio na 5 dni przed meczem mieliśmy tak dużo sprzedanych biletów?[/quote]
a do czego Ci potrzebne tyle sprzedanych biletów? jak ilość sprzedanych biletów przekłada się na Twoje życie? masz z każdego procent?[/quote]
Santo, wyjdź czasem z piwnicy :)
Drużyna potrzebuje bezwarunkowego wsparcia i jednym z najważniejszych obrazków tegoż będzie pełny stadion. Przy 50% zapełnieniu i walce o byt stworzylibyśmy kiepski spektakl.
Wiem, że już rozmawialiśmy o frekwencji, wpływie kibiców na mecz itp. I ja tylko podtrzymam, że nie jest przypadkiem, że piłkarze i trenerzy przed ważnymi meczami apelują do kibiców o przyjście i doping.
W sobotę musi być pełną wspólnota wszystkich Pasiaków, tych co są nimi z zawodu i tych co są z serca:)
czyli chcesz by presja pełnych trybun spętała nogi naszym zawodnikom? wydaje mi się to być postawą antypasiacką
Myślę, że kibice Cracovii są jedyni w swoim rodzaju cyt " presją pełnych trybun speta zawodnikom nogi".... Nic dodać nic ująć
Wy dalej dajecie się trollować Santo i Kruszynie.
[quote]#post1726445 czyli chcesz by presja pełnych trybun spętała nogi naszym zawodnikom? wydaje mi się to być postawą antypasiacką[/quote]
Napisz apel do Cielsi żeby sprzedawali na swoje mecze tylko 50% biletów bo ewidentnie im się nogi pętają😂 Na Arsenal chyba chodzi garstka i dlatego dobrze grają.
[quote]#post1726445 czyli chcesz by presja pełnych trybun spętała nogi naszym zawodnikom? wydaje mi się to być postawą antypasiacką[/quote]
Jeżeli jakikolwiek piłkarz stresuje się tym, że na boisku jest głośno, to ja liczę, że to on zidentyfikuje w sobie ten problem, uświadomi to sobie i nauczy z nim żyć. Jesli nie - raczej nie nadaje się do wyższych lig.
Poza takimi jest większość, która jasno deklaruje, że wsparcie kibiców to game changer. I myślę że nie taki dawny mecz z Pogonią to udowodnił, bo przy pełnym wsparciu wcisnęli tego gola siłą woli.
to tylko teoria i mit a przy okazji próba podlizania się kibicom. nic więcej
nawet na fb widzę że tabelka zapełnienia stadionu wróciła ;)
Koroniarzy będzie 1000
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-05/1779202497-727.png[/img]
[quote]#post1726477 Koroniarzy będzie 1000[/quote]
To dobrze, w końcu będzie wTSK.
Jak jest wSTK to wygrywamy ;-)
[quote]#post1726407 Na obecną chwilę żeby Cracovia spadła to Lechia i Widzew muszą wygrać swoje mecze a to nie jest takie oczywiste.
Wierzę że zadziała "Magia 40 punktów" i Cracovia już sie utrzymała.[/quote]
Oby nasi kopacze w to nie uwierzyli, bo ich przedwczesna wiara już raz położyła nam utrzymanie - w Lublinie.
[quote]#post1726481 [quote]#post1726477 Koroniarzy będzie 1000[/quote]
To dobrze, w końcu będzie wTSK.
Jak jest wSTK to wygrywamy ;-)[/quote]
Wprost przeciwnie.
Wielokrotnie już było tak, że gdy na trybunach zaczęto śpiewać tę chamską, wulgarną i bynajmniej nie antygts-owską przyśpiewkę (wręcz przeciwnie, ta pieśń ich nobilituje bo puszcza w niepamięć "g" przy "ts") to traciliśmy gola. Ta tfu-rczość przynosi wstyd Cracovii, że też przypomnę słynny mecz z Zagłębiem Lubin w 2005.
Nie mam nic przeciwko śpiewaniu przeciw gts na derbach (na innych meczach nie, bo nam wtedy wytykają kompleksy - co nas gts obchodzi? ) ale nie tego.
@Andrzej.ksc#2521 na sektorze gości czy u nas?
Korona zawsze się u nas melduje w komplecie w sektorze gości czyli będzie ich 1000.
I niech Koroniarze śpiewają wTSK,chętnie się dołączę 👏
Czwartek albo Piątek będzie sold out 😋
A w sobotę wpierdol
w sobote PIEKŁO! przy takiej frekwencji
[quote]#post1726496 Czwartek albo Piątek będzie sold out 😋[/quote]
a ja myślę że skoro dziś poszło już ponad 2000 biletów, to taki sam wynik możemy zrobić jutro, wyprzedając cały stadion.
Wszystko wskazuje ze jutro koniec sprzedaży biletów
Wszyscy chcą derbów ;),
Ja nie chcę! Ale niestety nie mam na to wpływu. Ps: kiedyś w końcu musiały być (mimo wszystko)
Też byłem przeciwnikiem derbów ,ale w tej sytuacji ich chcę, nawet bardzo.
Derby są ok, ale mamy iść do nich pewni z buta, a nie bojaźliwie jak niestety ostatnio często bywało.
Ja mam dwa nurtujące mnie pytania :
1.) Czy jak przegramy a się utrzymamy to będzie lokomotywa?
2.) co w przypadku jak przegramy ale w innych meczach będzie doliczone np.10 minut ? I nie będziemy pewni swojego losu?
Wtedy jak się utrzymamy to będzie lokomotywa a jak nie to nie będzie ?
Podobno nie ma idiotycznych pytań ale ostatnio mam sporo wątpliwości!?
Na całe szczęście wziąłem bilety w miejscu hdzie ciężko wskoczyć na murawę, na wypadek przegranej. O ile dotrwam do końcowego gwizdka .
Dla bezpieczeństwa tych co kopią się po czołach, i mojego portfela.
Kolego STABAN u Nas doliczą 13 minut bo będą dwie przerwy w meczu z powodu smogu na stadionie.
Zostało zaledwie 1900 biletów....
Ostatni dzwonek.
- Edytowany
No ciekawe czy nasi piłkarze "dojadą" psycho fizycznie - piłkarsko na taki mecz, przy full stadionie... 🤔
Zastanawia mnie kto zostanie zawołany pod płot przy tfu tfu ... Moze przyjdzie Elsner albo MD, jeszcze mieszkają w Krakowie. Ba, Drożdż jest członkiem małopolskiego związku piłki nożnej, jeszcze nie zrezygnował.
Ale będzie ogień 🔥🔥🔥🔥🔥 dopiero środa a mnie już konkretnie nosi 😁 w koszulce Cracovii chodze wszędzie,lepiej żeby żaden pies mi w droge nie wchodził👊
[quote]#post1726451 [quote]#post1726445 czyli chcesz by presja pełnych trybun spętała nogi naszym zawodnikom? wydaje mi się to być postawą antypasiacką[/quote]
Napisz apel do Cielsi żeby sprzedawali na swoje mecze tylko 50% biletów bo ewidentnie im się nogi pętają😂 Na Arsenal chyba chodzi garstka i dlatego dobrze grają.[/quote]
wczoraj oglądałem Chelsea w meczu derbowym zresztą. nikt tam nie drze ryja cały mecz, nie tworzy presji. piłkarze grają, dostają brawa za dobre akcje. jest spokojnie.
ile zostało biletów jeszcze? jak się skończą to napiszmy tysiąc postów z podjarką, że jest sold out! taka akcja! co Wy na to?
Santino drogi od tego trenowania przeciętnych małolatów już całkiem się emerytem po 70-e zrobiłeś. Co to jest za kibicowanie bez "pojarki" ? "widowiska sportowe" to jak ktoś już koniecznie musi to może "se w lidze miszczuff" pooglądać. Ja osobiście zaczynam dopiero koło półfinału bo oglądanie futbolu bez zaangażowania emocjonalnego to takie zajęcie hm. dla trenejrów/manjagejrów i inkszych takich oraz graczy w "Betclickach" . Osobiście już wolę np Polonie Bytom z Ruchem obejrzeć przynajmniej każda akcja Bytomian mnie cieszy.
ps: Ale oczywiście wiem ,że "se trolujesz".
@SaNtO#842 Do teatru,tam spokojnie.🤫
Z czego to wynika że będzie komplet?
Że gramy o coś xd? (niestety)
Czy że pora i pogoda?
Czy że ostatni mecz?
Wszystko co wymieniłeś i pewnie wiele innych jak np. Wsparcie klubu w trudnej sytuacji. Każdy ma inną motywację :)
Stawiam na Tolka Banana.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)