Właśnie nie wiem dlaczego tu większość kibicuje Lechii, mnie to wszystko jedno, wybór między dżumą a cholerą
-
-
Pozostałe mecze 32 kolejki ekstraklasy 2025/2026
W przyszłym sezonie Trojmiasto bez extraklapy natomiast Kraków z trzema przedstawicielami.
Jak można kibicować "ukraińskiej" Lechii.. 🤮
[quote]#post1724039 Ale patrząc na powtórki tych goli to naprawdę chyba ślepy by nie zauważył, że piłkarze Lechii nie chcą wybronić tych sytuacji[/quote]
Tak - i właśnie są tuż nad kreską. Każdy w takiej sytuacji by celowo odpuścił :)
- Edytowany
[quote]#post1724049 ... Każdy w takiej sytuacji by celowo odpuścił :)...[/quote]
Wszystko zależy od motywacji.
Można zbudować teorię spiskową, że jest układ by i Widzew i Lechią zostały w E-klasie.
Musimy zacząć wygrywać, bo może być kiepsko.
Im bliżej końca to będzie więcej idiotycznych teorii spiskowych
W tym całym spisku są nasi piłkarze którzy nie potrafią wygrać jednego meczu na 5 lub 6 prób
Sprzedali się spółdzielni za obietnicę transferów ;-)
Do przerwy Jaga - Pogoń 2:1
Jagiellonia gra jakiś kosmos w ofensywie. Z przyjemnością się to ogląda.
Patrząc na to jak wyniki się układają i jak cały czas jest minimalna różnica punktowa miedzy miejscami 9-17 to tak naprawdę po ostatnim gwizdku w 34 kolejce będzie wiadomo kto poleci. Walka o utrzymanie będzie trwała do ostatniej sekundy 34 kolejki i bić się w niej będzie połowa Ekstraklasy.... [b]NIESAMOWITY SEZON[/b]
Jaga - Pogoń 2:2 / 88 min
[quote]#post1724049 [quote]#post1724039 Ale patrząc na powtórki tych goli to naprawdę chyba ślepy by nie zauważył, że piłkarze Lechii nie chcą wybronić tych sytuacji[/quote]
Tak - i właśnie są tuż nad kreską. Każdy w takiej sytuacji by celowo odpuścił :)[/quote]
Zobacz sam dzisiejsze gole strzelone przez Widzew i powiedz czy Twoim zdaniem wygląda to wszystko naturalnie ? :)
Dobre wieści z Białegostoku, Jaga w doliczonym na 3:2
- Edytowany
A dlaczego dobre?
[b]Edycja z 09.05.2026 o godz. 19:30 (scalono posty)[/b]
Ja ma szansę na mistrza?
[quote]#post1724042 piękne jest to trzemu, przepraszam za wtręt, ale zachwyciłem się.[/quote]
Ja na przykład czasem sobie piszę "paczam" bo lubię 😋. To tak w drugą stronę niż "trzemu"
Bo podstawowa kwestia to czy chodzi o "czy pytajne czy czy wzięte liczebniczo"
Fajna reklama śmiga po bandach reklamowych na meczu Gornik-Zaglegie, PsiBufet😀
Może by wykupić takie Gts-owi na ich inaugurację 🤪
[quote]#post1724075 A dlaczego dobre?
[/quote]
Bo zwycięstwo Jagielloni oddala szanse Randomniaka na pierwszą piątkę czyli nie będą się zabijać bo mają szanse na puchary (co nie znaczy, że nie będą grać ambitnie, ale jedna inna motywacja). Jakby jeszcze jutro GKS, Wisła Płock zdobyły punkty (tym bardziej że wtedy nie zdobędzie ich Piast i Motor)...
Zagłębie nie takie słabe, prowadzi z Górnikiem 1-0 ]po ładnym strzale z dystansu.
Dobrze! Włacza się do walki o puchary, będzie miało po co grać z Pogonią za tydzien...
Mi sie wydaje że wszędzie źle pokazują tabele i nie jesteśmy na 14 miejscu tylko na 12, bo tabele na flascorze czy 90minut przy drużynach z taką samą liczbą punktów uwzględniają bilans bramkowy ogólny a nie mecze bezpośrednie. I tu moje pytanie jaki jest tak na prawde przepis, co decyduje o kolejnosci w tabeli bo na 100% jeśli dwie drużyny mają taką samą liczbe punktów to mecze bezpośrednie ale jeśli tych drużyn jest więcej?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)