Ślepy trener. Żegnam.
-
-
Trener Bartosz Grzelak witamy
Po meczu całkowicie.
Mam nadzieje że to będzie ostatni mecz !!!!
Na własne życzenie . ☹️
No niestety. To powinien być koniec współpracy...
Dziękujemy, czas wypierdalac.
wypierdalaj idioto.
[quote]#post1746391 Mam nadzieję że na przerwę reprezentacyjną będzie już nowy trener.[/quote]
Tylko kto to niby miałby uczynić ?
Byłbym jak Kwiecień w takich sytuacjach. W pełni go rozumiem
idz juz stąd
Nie wiem o co tu chodzi... wygląda to tak jakbyśmy mieli ten mecz przegrać i dlatego go przegrywamy. Cała drużyna nie istnieje na boisku...
Dobra zmieniajmy trenera, gorzej już być nie może, a trzeba ratować punkty. Dzwonić 711.
Normalny trener w przerwie robi 2-3 zmiany po takiej połowie.
Ty dobijasz ten zespół brakiem reakcji!!!
Co Grzelak winny
Nic kurwa nie jest winny. Winny jest tylko Madejski.
Masz rację, winny kiepskich zmian Klich powinien być na ławce kolejny mecz, podobnie Amir I nordas
Uważajcie o co prosicie bo możecie to dostać 😂.
Kiedy ostatnio zdażyło się że nowy trener był lepszy od poprzedniego? Chyba Zieliński a przed nim też długo długo nic.
Był Kroczek, ale Drożdż musiał go wyjebac i wzuasc tego gwiazdora, po którym nie możemy się naprowadzić na właściwe tory.
Karma Mateusza...
Dziś pan bezdecyzyjny i bezradny na ławce .
Jeśli ma być zmiana to teraz. Mecz z GKS i trzy tygodnie na trening. Bramkarz bardzo potrzebny...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!