Z konferencji pomeczowej najbardziej podobała mi się odpowiedź trenera na ostatnie pytanie. Szacun trenerze. Masz moją wielką sympatię 🤜🤛
-
-
Trener Bartosz Grzelak witamy
Jeżeli tylko dadzą mu pracować i dostarcza materiału piłkarskiego, to to może być nasz trener na lata.
Tak się mówi zazwyczaj a za rok już trenera nie ma. Ja nie mam złudzeń.
[quote]#post1741540 [quote]#post1741536 to trener w koncu chujowy czy daje rade bo nie wiem co w robocie powiedziec?[/quote]
Przyjdz na mecz z KSG[/quote]
Nie wiem tu sie wstydzisz odpowiedzeic i na ucho chcesz czy o co Ci chodzi?
- Edytowany
[quote]#post1741626 Z konferencji pomeczowej najbardziej podobała mi się odpowiedź trenera na ostatnie pytanie. Szacun trenerze. Masz moją wielką sympatię 🤜🤛[/quote]
Obejrzałem sobie tę konferencję. W pełni się zgadzam z kolegą. W ogóle mega fajny ten trener, podoba mnie się on.
PS: podobało mi się jak kolega @raf_jedynka#725 wprowadził trenera gości w rozmowę. Od początku czułem, że tam będzie sympatyczne drugie dno 😀 Jak o Hasicu było powiedziane "man of the match", to kolega zdecydowanie zasłużył na wyróżnienie "man of the conference" 😀
PPS: znam tę salę, byłem w niej parę razy i widzę, że ludzie tam nawet stali - OMG! Jakież na piłkarskich konferencjach są tłumy!!! Wow!
[quote]#post1741540 [quote]#post1741536 to trener w koncu chujowy czy daje rade bo nie wiem co w robocie powiedziec?[/quote]
Przyjdz na mecz z KSG[/quote]
Ano ano Naczelny Kotleciarzu Rzeczpospolitej Cracovskiej. Marudziles tu jak to Twoj WHU czy inkszy Londynski charcił jak tygrysy do 90min+ to co doliczy sedzia. Tu masz właśnie to. Walcza do ostatniej min. I chcą wygrywać. Odwracaja wyniki.
To moze raz jeden raz na probę zamiast kotleta uwalać wąsa kielbaską od Roberta?🤣
- Edytowany
Takie Whu czy inny klub zapierdalaja co mecz a nie co 8...Niech tak pograją sezon dwa zeby bylo to regularne a nie rqz na ruski rok to wróć z tym kotletem i kielbasa do mnie... bo jedna jaskółka wiosny nie czyni.... w zeszłym roku tez mial byc ten sezon a jak oisalem ze sie sezon kończy po 34 kolejce a nie po17 to pisaliście ze nic mi nie pasuje.... I co ... i znów niestety na moje wyszło.... NIESTETY...
@KruszynaKSC#7322 znów wyszło na twoje
[quote]#post1741646
Obejrzałem sobie tę konferencję. W pełni się zgadzam z kolegą. W ogóle mega fajny ten trener, podoba mnie się on.[/quote]
Tak mnie się również bardzo podoba jak żaden poprzedni. Lubię słuchać jego wypowiedzi. Dużo spokoju, bardzo konkretne odpowiedzi i przede wszystkim odpowiada na pytania co nie jest normą wśród trenerów.
[quote]#post1741679 @KruszynaKSC#7322 znów wyszło na twoje[/quote]
https://youtu.be/7RVmnW-paoM?is=9b_cq5uaz8DqAKpH
[quote]#post1741672 Takie Whu czy inny klub zapierdalaja co mecz a nie co 8...Niech tak pograją sezon dwa zeby bylo to regularne a nie rqz na ruski rok to wróć z tym kotletem i kielbasa do mnie... bo jedna jaskółka wiosny nie czyni.... w zeszłym roku tez mial byc ten sezon a jak oisalem ze sie sezon kończy po 34 kolejce a nie po17 to pisaliście ze nic mi nie pasuje.... I co ... i znów niestety na moje wyszło.... NIESTETY...[/quote]
No bo Tobie nic niepasuje😂
Mądry trener cieszę się, że do nas trafił.
Wśród niektórych napięta sytuacja bo nie wygrywamy trzeciego meczu z rzędu, a jeszcze nie tak dawno był problem żeby wygrać jeden i już zaczynają się lamenty. To jest sport, nigdy nie było tak, że lepszy albo ten który ma więcej sytuacji musi wygrać.
Gramy szósty mecz w sezonie i nie widać po tych meczach marazmu, braku pomysłu, walenia na oślep, bylejakości. Nie ma odruchu niechęć do drużyny, wręcz przeciwnie potrafimy dobrze zagrać i to widocznie zmierza w dobrym kierunku, są nowi zawodnicy którzy też muszą jeszcze zrozumieć drużynę i trenera. Nie da się wszystkiego załatwić po sześciu kolejkach, nie da się też zawsze grać tak samo bo rywale też są inni, więc będą też słabsze mecze w naszym wykonaniu które można wygrać mimo, że wcześniej gra się lepiej i przegrywa. Dzisiaj jest porażka, tydzień temu zwycięstwo w ostatniej akcji meczu, jest różnorodność, są emocje. Nie będziemy wszystkiego wygrywać i grać o mistrzostwo, jeśli ktoś na to liczyć to... lepiej żeby nie liczył.
Od początku sezonu trener Grzelak daje dużo pozytywów i chyba nikt nie ma wątpliwości, że to właściwy człowiek. Wyglądamy na boisku dobrze, nie bardzo dobrze, nie słabo, po prostu dobrze. Niech to się rozkręca nawet powoli, ale nie bądźmy w gorącej wodzie kąpani, ocena powinna być długofalowa nie po każdym pojedynczym meczu przegranym czy wygranym.
Teraz jestem ciekaw jaki skład wybierze trener na puchar Polski, Dominik Piła w środku pola mnie trochę zaskoczył i raczej nie graliśmy 4-3-3.
Nie wiem czy ktoś ze sztabu to czyta, ale cóż, głos kibica najwyżej w eter pójdzie.
1. Kolejny bardzo słaby mecz Amira. Widoczny brak formy, brak tej jego zadziornosci , którą prezentował wcześniej. Nie asekuruje, robi dziurę w środku pola, co wykorzystują rywale. Większość ligi gra srodkiem pola. A my od początku mamy w nim słabego.Amira. Dlaczego nie dajemy szans w mniejszym wymiarze czasowym Dejowi lub Selanowi? Jak mogą się rozwijac,tylko trenując z 1szym zespołem? Gdzie rytm meczowy?
2. Elektryczność Gustawa. Wiem, miał Pan ograniczony manewr z uwagi na kontuzje Dominika. Ale widać gołym okiem, iż jest rozkojarzony, i w obronie i ataku...a okazje ma ku temu. Czy wynika to z faktu, że klub raczej nie planuje przedłużenia kontraktu, i to się przekłada na postawę zawodnika? I niestety, nie mamy alternatywy dla niego, bo w obronie nie ma zbyt dużego wyboru na ławce...
3. Kameri. Dlaczego dzisiaj na ławce, skoro od początku sezonu gra dobrze, odważnie, kreuje do do przodu, i w kombinacji z Hasicem jest wartością dodaną?
4. Bramkarze...no cóż...temat dramatycznie trudny...w odwodzie ślepy Ravas i młody Chrapusta, Cymerys daje sobie wsadzać gole wielbłądy w IVlidze...coś tutaj nie gra w szkoleniu bramkarzy...
5. Kwestię napadu w postaci Zahira, Śmigło pomijam. Traktuje ich, jakby ich nie było. Bogacza tak.samo.
6. Minchew...naiwnie wierzę że sìe przełamie...
7. Trzeba liczyć na szybką aklimatyzacje nowych zawodników i furę szczęscia w ostatnich dniach okna transferowego....
Zauważam pozytywy. To że są pewne nowe schematy w ataku, że kreujemy sporo sytuacji pod bramką przeciwnika...tylko brakuje finalizacji...
Martwi dziura w srodku pola. Przed nami mecze z Zabrzem i Katowicami. Zespołami z bardzo mocnym srodkiem. Agresywnym, wybieganym i non stop siedzącym na przeciwniku. Ufam, że umie Pan i sztab, na to odpowiedzieć, wraz z drużyną odpowiednio...
Też mnie zastanawia że Wiktor Dej nie gra, chociaż ogonów. Dobrze wyglądał w sparingach.
Może wrócić Karol do środka.
I pożegnać Ravasa, Smigło, Praszelik też nic nie wnosi
Kurczę szkoda meczu. Postęp w grze widoczny gołym okiem
[quote]#post1742935
1. Kolejny bardzo słaby mecz Amira. Widoczny brak formy, brak tej jego zadziornosci , którą prezentował wcześniej. Nie asekuruje, robi dziurę w środku pola, co wykorzystują rywale. Większość ligi gra srodkiem pola. A my od początku mamy w nim słabego.Amira. Dlaczego nie dajemy szans w mniejszym wymiarze czasowym Dejowi lub Selanowi? Jak mogą się rozwijac,tylko trenując z 1szym zespołem? Gdzie rytm meczowy?
[/quote]
Amir jak na słabszą formę i tak w pewnych aspektach wygląda całkiem dobrze, więc nie ma póki co obaw, że nie wróci do formy na dłuższej przestrzeni czasu. Nie miał przerwy przez udział w mundialu, być może dlatego nie ma tej zadziorności czy szybszego reagowania. Czas pędzi i zaraz trzeba będzie się martwić co z Amirem, pamiętajmy jednak, że Knap który byłby tym drugim bezpiecznikiem jest kontuzjowany co też nie pomaga. Selan dostaje jakieś minuty, na razie jednak nie wygląda obiecująco.
[quote]#post1742935
3. Kameri. Dlaczego dzisiaj na ławce, skoro od początku sezonu gra dobrze, odważnie, kreuje do do przodu, i w kombinacji z Hasicem jest wartością dodaną?
[/quote]
Kameri grał poza meczem w Poznaniu cały czas w wyjściowym składzie, teraz była zmiana ustawienia zapewne w kontekście pomysłu na nowych zawodników, a jeszcze dochodzi puchar Polski. Kameri myślę, że będzie potrzebny w całym sezonie, więc musi też zaczynać na ławce i sądzę, że Radom przed PP, to był dobry wybór żeby to zrobić.
[quote]#post1742935
6. Minchew...naiwnie wierzę że sìe przełamie...
[/quote]
Minchev naturalne zacznie grać mniej jak Tunezyjczyk zacznie więcej, wtedy może Bułgar jako rezerwowy swoją chęcią i walecznością jednocześnie mając mniej minut w nogach da drużynie więc, a przynajmniej pozostaje w to wierzyć. Myślę, że nie ma co skreślać Martina, rezerwowi też są potrzebni, a Tunezyjczyk przyszedł jako jedynka i to on będzie grał.
Knap był w 16 meczowej, więc co z tą kontuzją? Raczej był kontuzjowany, ale to już dość dawno.
Na dużo pytań odpowie nam skład na PP, jeśli Knap jest gotowy to powinien zluzować kogoś z dwójki Amir - Klich.
- Edytowany
Al-Amari jest tragicznie słaby w tym sezonie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)