Madejski ewidentnie założył, że Brunes dojdzie do tej piłki, więc nie wyszedł i ustawiał się na strzał z jego strony. Ale no tak niestety nie można na takim poziomie, piłka była do przecięcia spokojnie i tak jak piszecie - gol na jego konto.
-
-
Raków Częstochowa 4 - 1 Cracovia, niedziela 19 kwietnia 2026, 14:45
Wójcik schodzi, Sutalo zostaje. Nie mam pytań.
[quote]#post1720640 Dokładnie, obrona czyściła dlatego miał statystyki. Nic nie pokazywał.[/quote]
W niektórych meczach bardzo dobrze bronił.
Zmiany widzimy, trzeba siły odświeżyć. Myślę że trener daje Oskarowi oddech, bo już wie że tutaj nic się dobrego nie wydarzy
Poszły grube zmiany. Już widzę Raków na łopatkach!
[quote]#post1720646 Wójcik schodzi, Sutalo zostaje. Nie mam pytań.[/quote]
Oszczędzamy asów na mecz z paprykarzem.
To są tylko świeże siły. Trener wie że już z tego nic nie wyciśniemy
[quote]#post1720648 Zmiany widzimy, trzeba siły odświeżyć. Myślę że trener daje Oskarowi oddech, bo już wie że tutaj nic się dobrego nie wydarzy[/quote]
Zagrożony kartkami, a Oskar musi grać w sobotę
Małe to pocieszenie ale ... niezły dziś Hasić .
Chyba dziś wyglądamy najlepiej z ostatnich meczy, przynajmniej ja tak to widzę, nasz największy atut czyli gra a środku pola dziś naprawdę nieźle, do momentu tej czerwonej
Wystarczyło zagrać z nami, żeby Makuch zagrał swój najlepszy mecz w sezonie.... 😋
[quote]#post1720657 Chyba dziś wyglądamy najlepiej z ostatnich meczy, przynajmniej ja tak to widzę, nasz największy atut czyli gra a środku pola dziś naprawdę nieźle, do momentu tej czerwonej[/quote]
No i co z tego?
[quote]#post1720657 Chyba dziś wyglądamy najlepiej z ostatnich meczy, przynajmniej ja tak to widzę, nasz największy atut czyli gra a środku pola dziś naprawdę nieźle, do momentu tej czerwonej[/quote]
Niestety, za wrażenia artystyczne w tym sporcie punktów nie przyznają. Dalej jesteśmy przeraźliwie bezzębni, a to nie wróży niczego dobrego
Weszła ta blond cipa, syn kurwy..... można gasić światło.
Może to nasza tajna broń?
Operacja się udała ale pacjent umarł... Mam obawy, że w kolejnych meczach zagramy dobrze ale presji nie wytrzymamy tak jak dzisiaj....
Wrzos nie ma jak obrażać Pasiaka Gra dla nas
Jak dla.mnie to Ty jesteś cipa
Panowie, choć dzisiejszy mecz to kwintesencja pecha i wszystko co mogło pójść źle to poszło zle, to jednak wyszliśmy na to spotkanie z jasnym i klarownym celem: wygrać. I realizowaliśmy ten cel tak długo jak się dało.
Choć frustracja u każdego z nas mogła sięgnąć zenitu i jeszcze wyżej, to ja wiem że ta drużyna da z siebie wszystko by nie spaść. Potrzebują do tego też nas.
Zachęcam was wszystkich do totalnej mobilizacji na Pogoń!!!
- Edytowany
Za batuma dziękujemy panu Gambalowi, wspaniały. Chłopie ruszaj się
- Edytowany
[quote]#post1720665 Wrzos nie ma jak obrażać Pasiaka Gra dla nas
Jak dla.mnie to Ty jesteś cipa[/quote]
Wydupcaj
Edit: Zapraszam na D na mecz ze szczecińską suką i powiedz mi to w twarz.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)