[quote]#post1714904 Oglądanie tego meczu o nic będzie czystym frajerstwem. Można napluć wam w twarz a i tak pójdziecie jakby nigdy nic i będziecie dopingować te niedorajdy[/quote]
jak Cię lubię Miszczu tak bawi mnie to jak szybko się u Ciebie zmieniła sytuacja. nie dalej jak kilka dni temu wzywałeś mnie do tablicy pusząc się jak to nie rozjedziemy beznadziejnej cwelki. a teraz już po drugiej stronie barykady i bojkot meczu z Płockiem xD
nie mówię, że nie rozumiem ale śmieszy :)
zwykły mecz o 3 punkty, w którym będzie remis, przegramy albo wygramy. nic to nie zmieni, gramy o nic jak zawsze. był czas się przyzwyczaić
-
-
Cracovia 1 - 2 Wisla Plock, sobota 14 marca 2026, 20:15
Krew z oczu, 0-0 albo 0-1 po jakiejś durnej bramce w doliczonym czasie, albo z karnego po głupim faulu.
To wszytko po 90 minutach lecenia w uja wersja extra + , na razie to był taki lajcik, nie udało się wqrwić wystarczającej liczby osób.
Mój lekarz domowy odradził mi oglądanie, więc się zastosuje.
Jeśli nie zrobimy w obronie jakiegoś babola to wywalczymy 0 : 0 .
Warto popatrzyć sobie w tabele na koniec poprzedniego sezonu... po 34 kolejce, lider miał 70 pkt. vice lider 69 pkt. 3 miejsce 61 pkt.
Dlatego już teraz można wysunąć wnioski, że w obecnym sezonie aby być w top3 będzie trzeba zdobyć sporo mniej punktów niż sezon temu 🤔 . Osobiście stawiam że w tym sezonie lider po 34 kolejce będzie miał max 56 pkt. czyli aż 14 pkt. mniej niż rok temu.
Jakby w uzupełnieniu do postu kolegi, na takie coś się dziś natknąłem:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-03/1773154743-318.jpg[/img]
I to jest denerwujące, że nawet w takim sezonie nie jesteśmy w stanie nic ugrać.
No chyba, że nagła eksplozja formy.
" ...wiosna wybuchła mi prosto w twarz..."
- Edytowany
Kolejna nic nie grająca drużyna więc..... lepiej nie skupiać się na wyniku😉 Wszyscy na mecz bo to że piłkarzyki są z formą na dnie nie oznacza że my mamy nie być z formą na szczycie!
P.s. i wrzućże jeden z drugim chociaż dychę na oprawę bo aż wstyd jakie centusie są u nas!
To przypomina sezon jak Wisła Płock z początkowego lidera przez długi czas w sezonie 22/23 wyleciała z ligi... Jedynym raczej pewnym spadkowiczem na chwilę obecną jest Bruk-Bet a reszta musi walczyć o utrzymanie łącznie z nami, czyli od tego szóstego miejsca w dół tabeli.... Z nadziei na wysokie miejsce w tabeli, w tym miejsce pucharowe, pozostaje chyba jednak tylko liczyć na utrzymanie ligowego bytu... Po tym co można wyczytać, co w klubie się dzieje, to niech tak zostanie... Utrzymajmy ten ekstraklasowy byt, tylko pytanie co dalej? Różnego rodzaju informacje na temat dalszego funkcjonowania klubu nie są optymistyczne. Póki, co trzeba wygrać najbliższy mecz z Wisłą Płock, bo jeżeli tego meczu nie wygramy, to będzie już kiepsko.
Potrzebujemy tlenu czyli zwycięstwa . Spadku nie będzie ale żeby była dyskusja na forum spadek puchary tylko zwycięstwo.Kamil Glik liczę na Ciebie , czyste konto i dynia z rogu⚪️🔴⚪️🔴
[quote]#post1714932 Ja przyjdę, ponieważ kibicem Cracovii się jest a nie tylko bywa ![/quote]
Ja też jak zwykle.
Przed tą kolejką wykluczałem spadek ale po niej zaczynają być jakieś tam obawy.....
Mecz o spokojny sezon
To jest mecz piwny 10 browarów przed
Następne po
A po meczu robicie się wódą.
I luzik.
Sędziuje nam Kwiatkowski, tylko dlaczego sędziuje mecz drużynie ze swojego województwa?????
Gdzie obiektywizm?
sędzia z definicji jest obiektywny. to jakis dziwny polski wynalazek zakladający nieuczciwość sędziego ze względu na miejsce zamieszkania.
[quote]#post1715339 Sędziuje nam Kwiatkowski, tylko dlaczego sędziuje mecz drużynie ze swojego województwa?????
Gdzie obiektywizm?[/quote]
No i mamy efekt braku protestu po meczu z Lechią. Po tym co ten palant wyprawiał, należało go odsunąć od sędziowania na pewien czas w ogóle, a na mecze Cracovii w szczegółności...
A teraz, oprócz tego, że go na ten mecz dano, to on się będzie czuć bezkarny...
Gdybym był firmą bukmacherską, to zakazałbym zakładów na temat "czy będzie karny przeciw Cracovii lub czerwona kartka"
[quote]#post1715340 sędzia z definicji jest obiektywny. to jakis dziwny polski wynalazek zakladający nieuczciwość sędziego ze względu na miejsce zamieszkania.[/quote]
Chyba Kwiatkowski nie mieści sie w tej definicji,
[quote]#post1715339 Sędziuje nam Kwiatkowski, tylko dlaczego sędziuje mecz drużynie ze swojego województwa?????
Gdzie obiektywizm?[/quote]
jest okazja odpowiednio go przywitać😉
Chyba pojebałoo PZPN , przecież to się może źle skończyć. Jeśli choć trochę się pomyli na naszą niekorzyść ....zle to widzę.
Czekam jak zapewne większość z nas, na konferencję przed meczem. Mam nadzieję, że może coś się wyjaśni.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)