Magika po prostu. Napastnika magika.
Gdzieś na pewno jest jakiś co go nikt nie zauważył, on sam się nie kapnął , że czyni cuda.
Na pewno się uda.
-
-
Murat Colak - trzymamy za słowa
[quote]#post1735572 [quote]#post1735559 [quote]#post1735558 [quote]#post1735507 Palcie wrotki do sklepu ostatni moment żeby zakupić meczówkę z czystym rękawem i tylko sponsorem na dupie
Koszulki niesamowite !
Dzisiaj sklep do 15
Od poniedziałku fortuna na rękawie obowiązkowo[/quote]
Jak zamówię dzisiaj koszulkę z odbiorem w sklepie, to będzie już z fortuną na rękawku?[/quote]
Nie[/quote]
Tak. Już z logo.
[/quote]
Jakby ktoś był jeszcze zainteresowany kupnem koszulki, to cały czas normalnie są jeszcze dostępne w sklepie bez fortuny na rękawku, aż do wyprzedania. Nowa partia już oczywiście z fortuną.
- Edytowany
Panie prezesie sprowadź napastnika bo nie możemy być jedyną drużyną w ekstraklasie bez napastnika z prawdziwego zdarzenia.
Poza tym nie upokarzaj się przed GTS Wisła i nie mów o wielkim szacunku do tego klubu podczas gdy narowisty bachor Jarosław K. pluje Ci i nam w twarz. Trzeba mieć szacunek do samego siebie i nie poniżać się przed po milicyjnym towarzystwem z R22, które tyle krzywd wyrządziło Cracovii w czasach komunistycznych (jak niszczenie sekcji, czerpanie jako milicyjny klub nieporównywanie większych przywilejów od komunistów niż Pasy).
[b]To GTS Wisła powinna Cracovię za to wszystko przepraszać, a nie żeby narowisty bachor Jarosław K. bezwstydnie domagał się przeprosin od naszych działaczy. [/b]
Colak mówił o szacunku , a nie wielkim szacunk, bardziej do społeczności klubu obecnego. Wymienił też inne kluby.
https://x.com/profmuratcolak/status/2082149099332087986?s=20
Pomijając płeć (czarodziej/czarownica), to została jeszcze Stara Szafa.
Al-Ammari i Hasic
Mam nadzieje że Hasic i Al-Amari bo niebezpiecznie blisko koniec ich kontraktòw
Jeszcze poproszę o przedłużenie Kakabadze
[quote]#post1736171 Pomijając płeć (czarodziej/czarownica), to została jeszcze Stara Szafa.[/quote]
Glik?
[quote]#post1736177 [quote]#post1736171 Pomijając płeć (czarodziej/czarownica), to została jeszcze Stara Szafa.[/quote]
Glik?[/quote]
Nie.....
Ravas....
Dokładnie, Hasic i Amari . Aczkolwiek czekan jeszcze na Otara.
Oby kontuzji zaraz nie mieli .... Bo kto podpiszę przedłużenie to zaraz albo uraz albo forma w dół
- Edytowany
Ravas to Stara Szafa? Ciekawe... Nie zgadłbym.
Okazjonalny suchar:
Przychodzi bramkarz do lekarza (uściślijmy, do neurologa) i... mówi:
- Panie doktorze, pogorszył mi się refleks.
- To niech Pan idzie do lekarza. Od oczu.
🤪
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-07/1785271712-622.jpg[/img]
Zegar tyka a sponsora głównego dalej nie ma... Wyczekiwanych transferów też... Do roboty panie Colak.
- Edytowany
Miałem dziś okazję zamienić z kimś parę słów na temat Pana Colaka. Przyznam na wstępie:
- osoba Pana Colaka za bradzo nie jest mi znana i nie mam wyrobionej żadnej głębokiej opinii na temat Pana Colaka, znam go głównie z jednej wypowiedzi ("[b][i]To jest nasza działka. Bardzo proszę od Pani, zieby Pani oddaje nasza działka. To jest bardzo ważne. Okej?[/i][/b]")
- na podstawie powyższego jakąś opinie jednak mam i mówiąc bez ogródek - [b]moja opinia o Panu Colaku, choć powierzchowna to jest bardzo dobra i darzę Pana Colaka odruchową sympatią[/b]
Zatem wymieniamy opinie, momentami pozwalamy sobie na lekkie żarty, jak to między kolegami bywa... pasowało powiedzieć coś od siebie, a nie bardzo miałem co... nigdy wcześniej o tym nie pomyślałem w tych kategoriach, ale dziś mi to w głowie zaświtało i jakoś odruchowo to odpowiedziałem. A potem uznałem, że warto temat podnieść otwarcie i dlatego napiszę również na Forum - Panie Colak, o ile jako kibic Cracovii w pełni Pana popieram w temacie "nasza działka", to pragnąłbym jako kibic hokeja dorzucić, że Ptyś na Kałuży skitrał trochę naszych garnków, pucharów, medali, nawet takie "przedwojenne", a także to najważniejsze cacko, ten Święty Graal polskiego hokeja i całego polskiego sportu - tacę za zdobycie Pucharu Kontynentalnego. I tak jak je tam skitrał, to chyba tam zostały (przynajmniej część z nich).
Zatem ja bym się teraz do Pana zwrócił z prośbą, aby Pan pokazał że Pan jest fair - [b]To jest nasza taca. Bardzo proszę od Pana, zieby Pan oddaje nasza taca. To jest bardzo ważne. Okej?[/b]
Chcesz powiedziec że perfidnie zapierdolił to, z czym nie miał nic wspólnego!!!!!!?????
[quote]#post1736824 Chcesz powiedziec że perfidnie zapierdolił to, z czym nie miał nic wspólnego!!!!!!?????[/quote]
Pan Colak? Nie! Jeśli tak zabrzmiało, to zapewniam, że nie to miałem na myśli.
Mateo "ten od płaczących kibiców" Kcem Ravasanabramke
Tego ancymona mialem na mysli.
[quote]#post1736826 Mateo "ten od płaczących kibiców" Kcem Ravasanabramke
Tego ancymona mialem na mysli.[/quote]
Aaaaa... no jasne.
Jeśli miałeś na myśli gnidę to owszem. Tak, dokładnie tak, to co napisałeś. A co? Zamierzasz udawać zaskoczonego,?
https://x.com/profmuratcolak/status/2083614604756754791?s=20
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (23 użytkowników)
Niewidoczni (1), Goście (22)