Magika po prostu. Napastnika magika.
Gdzieś na pewno jest jakiś co go nikt nie zauważył, on sam się nie kapnął , że czyni cuda.
Na pewno się uda.
-
-
Murat Colak - trzymamy za słowa
[quote]#post1735572 [quote]#post1735559 [quote]#post1735558 [quote]#post1735507 Palcie wrotki do sklepu ostatni moment żeby zakupić meczówkę z czystym rękawem i tylko sponsorem na dupie
Koszulki niesamowite !
Dzisiaj sklep do 15
Od poniedziałku fortuna na rękawie obowiązkowo[/quote]
Jak zamówię dzisiaj koszulkę z odbiorem w sklepie, to będzie już z fortuną na rękawku?[/quote]
Nie[/quote]
Tak. Już z logo.
[/quote]
Jakby ktoś był jeszcze zainteresowany kupnem koszulki, to cały czas normalnie są jeszcze dostępne w sklepie bez fortuny na rękawku, aż do wyprzedania. Nowa partia już oczywiście z fortuną.
- Edytowany
Panie prezesie sprowadź napastnika bo nie możemy być jedyną drużyną w ekstraklasie bez napastnika z prawdziwego zdarzenia.
Poza tym nie upokarzaj się przed GTS Wisła i nie mów o wielkim szacunku do tego klubu podczas gdy narowisty bachor Jarosław K. pluje Ci i nam w twarz. Trzeba mieć szacunek do samego siebie i nie poniżać się przed po milicyjnym towarzystwem z R22, które tyle krzywd wyrządziło Cracovii w czasach komunistycznych (jak niszczenie sekcji, czerpanie jako milicyjny klub nieporównywanie większych przywilejów od komunistów niż Pasy).
[b]To GTS Wisła powinna Cracovię za to wszystko przepraszać, a nie żeby narowisty bachor Jarosław K. bezwstydnie domagał się przeprosin od naszych działaczy. [/b]
Colak mówił o szacunku , a nie wielkim szacunk, bardziej do społeczności klubu obecnego. Wymienił też inne kluby.
https://x.com/profmuratcolak/status/2082149099332087986?s=20
Pomijając płeć (czarodziej/czarownica), to została jeszcze Stara Szafa.
Al-Ammari i Hasic
Mam nadzieje że Hasic i Al-Amari bo niebezpiecznie blisko koniec ich kontraktòw
Jeszcze poproszę o przedłużenie Kakabadze
[quote]#post1736171 Pomijając płeć (czarodziej/czarownica), to została jeszcze Stara Szafa.[/quote]
Glik?
[quote]#post1736177 [quote]#post1736171 Pomijając płeć (czarodziej/czarownica), to została jeszcze Stara Szafa.[/quote]
Glik?[/quote]
Nie.....
Ravas....
Dokładnie, Hasic i Amari . Aczkolwiek czekan jeszcze na Otara.
Oby kontuzji zaraz nie mieli .... Bo kto podpiszę przedłużenie to zaraz albo uraz albo forma w dół
- Edytowany
Ravas to Stara Szafa? Ciekawe... Nie zgadłbym.
Okazjonalny suchar:
Przychodzi bramkarz do lekarza (uściślijmy, do neurologa) i... mówi:
- Panie doktorze, pogorszył mi się refleks.
- To niech Pan idzie do lekarza. Od oczu.
🤪
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-07/1785271712-622.jpg[/img]
Zegar tyka a sponsora głównego dalej nie ma... Wyczekiwanych transferów też... Do roboty panie Colak.
- Edytowany
Miałem dziś okazję zamienić z kimś parę słów na temat Pana Colaka. Przyznam na wstępie:
- osoba Pana Colaka za bradzo nie jest mi znana i nie mam wyrobionej żadnej głębokiej opinii na temat Pana Colaka, znam go głównie z jednej wypowiedzi ("[b][i]To jest nasza działka. Bardzo proszę od Pani, zieby Pani oddaje nasza działka. To jest bardzo ważne. Okej?[/i][/b]")
- na podstawie powyższego jakąś opinie jednak mam i mówiąc bez ogródek - [b]moja opinia o Panu Colaku, choć powierzchowna to jest bardzo dobra i darzę Pana Colaka odruchową sympatią[/b]
Zatem wymieniamy opinie, momentami pozwalamy sobie na lekkie żarty, jak to między kolegami bywa... pasowało powiedzieć coś od siebie, a nie bardzo miałem co... nigdy wcześniej o tym nie pomyślałem w tych kategoriach, ale dziś mi to w głowie zaświtało i jakoś odruchowo to odpowiedziałem. A potem uznałem, że warto temat podnieść otwarcie i dlatego napiszę również na Forum - Panie Colak, o ile jako kibic Cracovii w pełni Pana popieram w temacie "nasza działka", to pragnąłbym jako kibic hokeja dorzucić, że Ptyś na Kałuży skitrał trochę naszych garnków, pucharów, medali, nawet takie "przedwojenne", a także to najważniejsze cacko, ten Święty Graal polskiego hokeja i całego polskiego sportu - tacę za zdobycie Pucharu Kontynentalnego. I tak jak je tam skitrał, to chyba tam zostały (przynajmniej część z nich).
Zatem ja bym się teraz do Pana zwrócił z prośbą, aby Pan pokazał że Pan jest fair - [b]To jest nasza taca. Bardzo proszę od Pana, zieby Pan oddaje nasza taca. To jest bardzo ważne. Okej?[/b]
Chcesz powiedziec że perfidnie zapierdolił to, z czym nie miał nic wspólnego!!!!!!?????
[quote]#post1736824 Chcesz powiedziec że perfidnie zapierdolił to, z czym nie miał nic wspólnego!!!!!!?????[/quote]
Pan Colak? Nie! Jeśli tak zabrzmiało, to zapewniam, że nie to miałem na myśli.
Mateo "ten od płaczących kibiców" Kcem Ravasanabramke
Tego ancymona mialem na mysli.
[quote]#post1736826 Mateo "ten od płaczących kibiców" Kcem Ravasanabramke
Tego ancymona mialem na mysli.[/quote]
Aaaaa... no jasne.
Jeśli miałeś na myśli gnidę to owszem. Tak, dokładnie tak, to co napisałeś. A co? Zamierzasz udawać zaskoczonego,?
https://x.com/profmuratcolak/status/2083614604756754791?s=20
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
Goście (6)