[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-07/1784841183-098.jpg[/img]
Haha, zajebiste
-
-
Murat Colak - trzymamy za słowa
Tam w dolnym prawym rogu zamiast kurwiarza okularnika powinna być Ela z napisem na wachlarzu "moja działka".
Ale to słabe jest
[quote]#post1735360 A to jest wątek o kolesiu, którego firma chronicznie przepala kasę inwestorów i nie jest w stanie wypracować nawet 1 zł zysku? Mam nadzieję, że nie będziemy świadkami żenujących pyskówek na X, w które będzie wciągany nasz klub.
Psy szczekają, we don't care! K..ewski nie jest jakimkolwiek partnerem do dyskusji. To farmazon ulepiony wyłącznie z marketingu i pieniędzy inwestorów. Każdy z nas mógłby się tak lansować i przepalać kasę inwestorów. Profesor wyjaśnił go już dawno.
Co do obecnego prezesa, to jestem ciekaw, jak dopnie budżet na środek tabeli. Bo mam nadzieję, że nie będziemy znów walczyć o utrzymanie, jak w zeszłym sezonie. De facto pół roku już prezesuje.[/quote]
Czyli co? Maleje nadzieja na głównego sponsora na froncie koszulki?
Z całym szacunkiem ale Filipiak pozostawił po sobie trochę spaloną ziemię bo prowadził klub w taki sposób jakby historia Cracovii zaczynała się z chwilą Jego przyjścia do klubu a kończyła po Jego odejściu. Nie wpuszczał mniejszych i średnich sponsorów z którymi po kilku latach współpracy moglibyśmy umocnić jakieś silniejsze więzi i mieć łatwiejszy start do znalezienia głównego sponsora. Problem też w tym, że nie pozostawił po sobie żadnych sukcesów w futbolu (np. kilku mistrzostw Polski), które integrują środowisko i przyciągają zwolenników gotowych zainwestować w klub ze względu na sentyment i wspomnienia sukcesów sportowych. Jaka była tego przyczyna to kwestia na osobną rozmowę. Tak czy inaczej powstaje problem i pytanie: co dalej z nami? co dalej z Cracovią?
@farciarz2#4758 ale co ma mój post o Colaku i K..ewskim do tego, co piszesz o Profesorze? To inny temat, raczej już historyczny.
Natomiast widzę, że części kibiców podobają się zagrywki rodem z polityki. Weźcie olejcie gts i tego trolla w okularkach. Niechże zdechnie z braku atencji.
Wróćmy do nas i do aktualnego prezesa, który chce maskować mankamenty wojenką zastępczą. Czekam na pierwsze mecze żeby zobaczyć, co przyniesie nam nowy trener, wybrany przez nowego prezesa.
W sprawie sponsora to na moje jest niestety słabo. Gdyby był już dogadany, to czy odpuściłby sobie reklamę w meczu z Sevillą i Lechem w 1 kolejce? Odpowiedź jest raczej znana... Mam nadzieję, że się mylę i Murat zaskoczy.
- Edytowany
@Marlon#42333 może jednak ten Knura co namieszał. Ktoś się wygadał, a ten wykorzystał? Coś może na rzeczy być
Bez sponsora będzie nieciekawie
To chyba będziemy jednyna druzyna która nie ma takowego.
efekt awantur wewnątrz Klubu.
przynajmniej koszulki będą ładne
[quote]#post1735404 efekt awantur wewnątrz Klubu.[/quote]
Czyli jednak zgoda buduje, niezgoda rujnuje.
Spokojnie, sponsor będzie.
https://x.com/i/status/2080622039812001882
Gorące laski w paski na tapetach 😜
Fortuna na rękawie
https://x.com/kscracoviasa/status/2080926544290042306?s=46
- Edytowany
https://x.com/profmuratcolak/status/2080927411588218927?s=20
.....
Już dziś mogę powiedzieć, że jest to najkorzystniejsza w ostatnich latach umowa sponsoringowa z branży bukmacherskiej dla Cracovii. Już sama gwarantowana część kontraktu oznacza blisko trzykrotnie wyższe przychody niż w poprzednich umowach. Natomiast po uwzględnieniu bonusów i realizacji założonych celów nasze wpływy mogą być nawet czterokrotnie wyższe.
To ważny krok w kierunku dalszego rozwoju Najstarszego Klubu Sportowego w Polsce oraz wzmacniania naszej pozycji zarówno na płaszczyźnie sportowej, jak i biznesowej.
A to dopiero początek…
.....
No to kto na front...?
Właśnie co z frontem?
Palcie wrotki do sklepu ostatni moment żeby zakupić meczówkę z czystym rękawem i tylko sponsorem na dupie
Koszulki niesamowite !
Dzisiaj sklep do 15
Od poniedziałku fortuna na rękawie obowiązkowo
Czyste koszulki idą jak woda.
Szczęsliwy ten, kto posiada czysty Pasiak z przodu i na rękawie :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Niewidoczni (1), Goście (3)