Dzięki
-
-
Murat Colak - trzymamy za słowa
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-07/1784642674-436.jpg[/img]
Jeśli faktycznie Turas załatwił poważnego sponsora z kwotą podobną do tej z Comarchu, to ma plusa.
Natomiast cały czas uważam, że powinien otoczyć się doświadczonymi osobami znającymi się na sporcie i wtedy będzie miało to sens.
Ten Sadczuk powinien znać się na zarządzaniu klubem sportowem i ma doświadczenie, choć nie pamiętam czy on nie był czasem wtedy w Płocku co byli długo liderem, a potem spadli z ligi?
- Edytowany
Albo ogłosi przedłużenie współpracy strategicznej z Kabanosikiem,
Nad A i B galeria sponsorów robi średnie wrażenie:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-07/1784646891-542.png[/img]
Murat daje na ten moment radę. Sponsor i zrobienie ścierki z okularnika i będzie git
Wali mnie czy Colak zrobi ścierkę z okularnika, czy nie. Ważne żeby Cracovia zrobiła ścierkę z gtsu w obydwu meczach derbowych
[quote]#post1735109 Wali mnie czy Colak zrobi ścierkę z okularnika, czy nie. Ważne żeby Cracovia zrobiła ścierkę z gtsu w obydwu meczach derbowych[/quote]
Derbowe są 4, dla scisłości.
Ale w każdym z tych 4 należy zrobić scierkę z przeciwnika.
Te mecze z milicyjną kurwą będą jak finał ligi mistrzów, to jest również temat dla wszystkich nowych piłkarzy, ktoś musi im wytłumaczyć jak to ważna konfrontacja i jak można takim zwycięstwem zamazać inne niepowodzenia.
[quote]#post1735091 Albo ogłosi przedłużenie współpracy strategicznej z Kabanosikiem,
Nad A i B galeria sponsorów robi średnie wrażenie:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-07/1784646891-542.png[/img][/quote]
Te puste miejsca to dla nowego sponsora 😎
Jedno nie wyklucza drugiego. Bez wgranego meczu z psami będzie ciężko o jakąś mocną aktywność w stosunku do autystycznego.
Muratowi trzeba też oddać jedno. Zawsze jest elegancki i dobrze ubrany. Godnie nas reprezentuje
Mi też się podoba że nas prezes wygląda reprezentacyjnie. Ludzie na pewnych stanowiskach nie powinni, jak są w pracy, paradować w spodenkach albo jakiś młodzieżowych koszuleczkach do tego nieadekwatnych do wieku. Takie jest me zdanie
[quote]#post1735150 Mi też się podoba że nas prezes wygląda reprezentacyjnie. Ludzie na pewnych stanowiskach nie powinni, jak są w pracy, paradować w spodenkach albo jakiś młodzieżowych koszuleczkach do tego nieadekwatnych do wieku. Takie jest me zdanie[/quote]
To jest podstawa. I nie chodzi metki LV czy drogie oprawki. Po prostu Prezes godnie nas reprezentuje, od osób na takich stawowiskach tego się na ogół oczekuje.
Dla mnie to w ogóle jest strzał w kolano, że nasz nowy prezes nie mówi po polsku. Angielski nie jest językiem urzędowym w naszym kraju. Jak on ma jechać na jakieś spotkanie i dogadać coś przy zmrożonej butelce? Z tłumaczem? Porażka
Jeśli będzie działać na rzecz Cracovii, to może nawet po turecku cwaniakować. Ale ogólnie rzecz biorąc, zawsze lepiej gdy się dobrze mówi w języku państwa, w którym się pracuje. Z drugiej jednak strony jest w Polsce prezes, którzy swoją nieokiełznaną pijacką polszczyzną raczej szkodzi swojemu klubowi niż mu pomaga. Szukać nie trzeba daleko, wystarczy przejść przez trawę. To taka polszczyzna, z której lubimy się tu pośmiać.
[quote]#post1735153 Dla mnie to w ogóle jest strzał w kolano, że nasz nowy prezes nie mówi po polsku. Angielski nie jest językiem urzędowym w naszym kraju. Jak on ma jechać na jakieś spotkanie i dogadać coś przy zmrożonej butelce? Z tłumaczem? Porażka[/quote]
Murat mówi po polsku, może nie do końca poprawnie, ale komunikatywnie (Oddaj nam nasza działka).
Z mego doświadczenia, przy zmrożonej butelce znajomość obcych języków znacznie wzrasta ;-)
Ciekawi mnie czy Colak z impetem ogłosi wielką żółtą plamę na koszulce w postaci Fortuny czy jednak znalazł coś lepszego :D
Nie mam nic do Fortuny i wiem, że bardzo trudno byłoby im zrezygnować z żółtego tła bo po prostu taką mają identyfikację wizualną marki. I to nie chodzi o to czy nam jako kibicom Cracovii to się podoba czy nie tylko o to, że widz widząc tą żółtą plamę lepiej kojarzy ją z marką. (wiem, że w Legii zrezygnowali, ale wtedy Legia miała bardzo silną pozycję w Polsce i grała mecze w LM :D)
https://x.com/i/status/2079833954924761303
[quote]#post1735150 Mi też się podoba że nas prezes wygląda reprezentacyjnie. Ludzie na pewnych stanowiskach nie powinni, jak są w pracy, paradować w spodenkach albo jakiś młodzieżowych koszuleczkach do tego nieadekwatnych do wieku. Takie jest me zdanie[/quote]
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-07/1784716968-520.jpg[/img]
Wiadomo kto....xd
nie powinniśmy wybrzydzać na tego kto będzie. Nie rozumiem kibiców drużyn którzy narzekają na "plamy" które są na koszulkach. Dzięki tym "plamom' jest kasa na klub. Mam nadzieję że będzie to sponsor taki który będzie i na koszulkę i na stadion. To byłoby coś fajnego
Ja mam nadzieję że jak pojawi się sponsor na przód koszulek to nadal będzie można kupić koszulki bez jego logo. Uważam że w każdym sezonie powinien być wybór koszulek w sklepie Z i BEZ sponsorów.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (12 użytkowników)
Niewidoczni (1), Goście (11)