Najlepszą odpowiedzią bedzie dwukrotny wpierdol tej szmacie gorlickiej w derbach.
A z chujem z gorlic, socjologiem z ...AGH..szkoda dyskutować...
https://youtu.be/8r-hdvQJWog?is=b34wuSGPRMmZ8dpd
-
-
Murat Colak - trzymamy za słowa
15 dni później
Za ostatni czas należą się pochwały.
Decyzje personalne w klubie wyglądają na przemyślane i chyba bez koneksji i lubialosci, a i ludzie przychodzą co nie są co roku w innej organizacji, tylko budują swoją markę krok po kroku, z doświadczeniem wzlotów i upadków.
Oby były trafione, zwłaszcza te w Akademii.
Powodzenia!!
Nie chcę zapeszać, ale coraz więcej osób chwali Colaka.
Ps.Mnie dotychczas tylko raz w sumie wnerwił wywiadem m.in dot. Elżbiety Filipaik - sprawa Cichego Kącika. Nie mówię że nie miał racji, ale taki mam maly niesmak przez to po konferencji do tej pory.
„Poznacie ich po ich owocach”... Ja najbardziej jestem ciekawy jakie logo będzie na koszulkach zamiast Comarchu...
[quote]#post1730712 „Poznacie ich po ich owocach”... Ja najbardziej jestem ciekawy jakie logo będzie na koszulkach zamiast Comarchu...[/quote]
Jak to jakie? Cherb Cracovii !
[quote]#post1730725 [quote]#post1730712 „Poznacie ich po ich owocach”... Ja najbardziej jestem ciekawy jakie logo będzie na koszulkach zamiast Comarchu...[/quote]
Jak to jakie? Cherb Cracovii ![/quote]
HERB.....
- Edytowany
Cherb to skrót od herb Cracovii.
Tak samo cherbata to skrót od herbaty z cytryną ;)
KMWTW cracovia.strefa.pl
- Edytowany
O wiele, wiele za wcześnie żeby wystawiać Colakowi jakąkolwiek opinię, szczególnie w odniesieniu do wyników i tak bardzo wytęsknionych sukcesów sportowych.
[b]Jednak jedną jedyną rzecz trzeba mu oddać, że gdy był w magistracie i był przyjmowany wraz z narowistym bachorem - Jarosławem K. stwierdził, że oba kluby traktowane są nierówno, a Cracovia wręcz dyskryminowana (my to wiemy od czasów stalinowskich od kiedy GTS stał się towarzystwem kierowanym przez stalinowskich zbrodniarzy ale On jest z zagranicy).
Taka uwaga ze strony Colaka jest tym bardziej cenna, że On jest w Polsce dopiero 5 lat więc ma bardziej świeży sposób zapatrywania, nie skażony wieloletnimi naleciałościami czy przyzwyczajeniami. Ludzie którzy mieszkają w Krakowie przez dziesiątki lat już tak się przyzwyczaili do niesprawiedliwego faworyzowania po ubeckiego towarzystwa z Reymonta, że nie widzą w tym nic niezwykłego.
Natomiast jeśli dopiero co zadomowiony w Krakowie Colak to dostrzegł, którego można traktować jak zewnętrznego obserwatora więc bardziej obiektywnego to dowodzi jak jest to poważna patologia, sprzeczna z duchem sportu i zasadami fair play.
Za to więc Colakowi należy się plusik. [/b]
Tak, u mnie także ma wielkiego plusa za to, że powiedział to, co nas wkurza, a nikt do tej pory nie odważył się tego publicznie stwierdzić.
No i dlatego socjolog z AGH z taką pianą na ryju ruszył w kierunku.Colaka....
7 dni później
Wywiad z Colakiem
https://sport.tvp.pl/94025826/pko-ekstraklasa-wiceprezes-cracovii-murat-colak-chcemy-na-stale-zagoscic-w-europie
Ciekawy człowiek z tego Colaka.😂
Ale taki jest chyba teraz biznes i jego przedstawiciele.
- Edytowany
Skarpety ceruje, krawaty wiążę, usuwam ciąże. Człowiek rozlicznych talentów.
Nawet pozytywnie nastawiony człowiek nie może zdzierżyć takiej paplaniny frazesów. Zero konkretów!
Chłop jest jaki jest, ale przynajmniej frazesów nie opowiada o tym że idziemy na majstra, droga Rakowa Częstochowa.
- Edytowany
Poza tym widać efekty jego działania.
Nie tylko mówi, ale i robi.
Na razie fajnie mówi i ma kredyt zaufania.
W sporcie problem jest taki, że jak tylko robisz i nie widać efektu to znaczy, że nie robisz lub źle.
Choćby robił wszystko najlepiej to bez sukcesu sportowego będzie narzekanie, że nic nie robi. Pryzmat wyniku przykrywa wszystko.
Ja bym chciał usłyszeć to co interesuje większość kibiców: kto zastąpi Comarch jako sponsora głównego i kiedy w końcu jakieś wzmocnienia. Ten wywiad to zwykłe lanie wody.
@Antoine#30209 jak będzie umowa podpisana to się dowiemy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)