Chyba kariera naszego napastnika powoli dobiega końca:
https://x.com/MaciekSerdak/status/2057330967199510958?s=20
-
-
Jean Batoum. Witamy. Powodzenia w Pasach!
Oczywiście news paszkwil przed samym meczem z koroną Kielce, oj jak nas bardzo pismaki nie lubią. W Cracovii kryzys, w Cracovii źle.... A Batum niech spada. Ci co go podpisali powinien razem z nim.
Bez przesady. Jeśli to jest prawda to co mieli zrobić?
Batoum sam obwieścił światu swoje przyjście do Cracovii, a teraz sam, choć w sposób dorozumiany, ogłasza swoje odejście. Duża konsekwencja. Konsekwentnie był też niestety napastnikiem marnej jakości.
Zdaje się, że Gambal obserwował go od dłuższego czasu….
[quote]#post1726696 Zdaje się, że Gambal obserwował go od dłuższego czasu….[/quote]
Kurczę a nie jest to transfer platkowy czasem, tak samo jak Bogacz ?
Nie, gdzieś mi mignęła wypowiedź Gambala, że go obserwował od dłuższego czasu…
Nie wiem jak można sprowadzać takich zawodników i po co, to jest sabotaż, w okręgówce jest pełno takich a może i lepszych, ale to nie dotyczy tylko tego piłkarza, ostatnio sprowadzeni piłkarze to dramat, krytykowane były zakupy za Probierza (i słusznie) ale ja nie widzę dużej różnicy, a z taką polityką transferową zostaje nam walka o utrzymanie
[quote]#post1726707 Nie, gdzieś mi mignęła wypowiedź Gambala, że go obserwował od dłuższego czasu…[/quote]
To najwidoczniej nie tak dokładnie jak koleżankę z pracy xd
Brzmi jak pierwsze wzmocnienie, brawo Grzelak :)
Przecież okno letnie to był sabotaż, jeszcze nie widziałem żeby zawodnik sprowadzony zimą zbawił klub. Odszedł Kalman sprowadzono Stojkovića, odszedł Rózga nie sprowadzono żadnego podobnego zawodnika, tak samo z Githa czy Bzdylem.
Sprowadzono zawodników marnych i chorych. Co więcej problemem byla sprzedaż Stojkovića za 3 mln na zjeździe formy przez nowego właściciela ale nie było problem sprzedaż Rózgi za 2 mln na wzroście formy. Patologiczne i papierowe transfery letnie nas ugotowały. Do tego Ravas, który jest wręcz szkodliwy!!
Oby teraz było inaczej, po pierwszych ruchach zobaczymy w jakim kierunku to będzie szło. Oby tylko uratować ekstraklase.
Fajny taki gościu... sam sie przywitał.. Sam sie pożegnał.. taki malo objawowy 😂🤣🤣🤣
Żegnamy, już nigdy się nie polecamy...
Bez dokończenia obwodnicy Krakowa takie przypadki niestety będą się zdarzać - chodzi mi o ucieczki z transportów do Radomia.
W Radomiu mają lepszych tych Murzynów.
[quote]#post1726744 W Radomiu mają lepszych tych Murzynów.[/quote]
Może lepszych, bo się boją. Zauważ, że tam w sztabie szkoleniowym bezprzerwy jakieś pobicia, mlaskacze. Sam bym się bał :)
[quote]#post1726744 W Radomiu mają lepszych tych Murzynów.[/quote]
Fakt, znacznie lepiej biegają, niczym sedzia Myć 😉
150 dyrektorów, systemy satelitearne, bazy danych, oprogramowanie, słuchawki w uchu.
I ściągają czarnego imbecyla.
Filipiak robił to samo w pojedynkę.
- Edytowany
Filipiak robił to sam i za swoją kasę. A tutaj student i uciekinier z pontonu, do spółki z kilkoma innymi perełkami do "odbudowy" mieli iść na puchary
Co więcej, nawet jako kibice się nie zczailismy na jesień jakie pokraki sprowadzono, bo Maigarda, Hasic, Klich, Amir I Otar stanowili trzon drużyny.
Mnie rozbawiło, że gostek ma tak rozbuchane ego. W rezerwach mogli się odbudowywać (i pomagać) Zahir, Selan, Bogacz, nawet wybitny internacjonał Glik. Ale nie, my w Kamerunie mamy większe poczucie honoru (bo humoru to chyba zero)😁.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)