Yes! Yes! Yes![/quote]
Uprzedziłeś mnie.
Też z niecierpliwością czekałem na te 10%. Zaczynam lubić tego Lajkonika 😂😂😂
Swój chłop jest. Wsłuchuję się w życzenia forum😉
-
-
Lechia Gdansk 1 - 1 Cracovia, piątek 6 lutego 2026, 20:30
W Gdańsku sędziował będzie T. Kwiatkowski .
za www.90minut.pl
[quote]#post1709258 W Gdańsku sędziował będzie T. Kwiatkowski .
za www.90minut.pl[/quote]
VAR: Kornel Paszkiewicz, Michał Obukowicz
[quote]#post1709166 [quote]#post1709162 szkoda że nie ma licznika craxy na necie, ktoś wie czemu ?[/quote]
Kolega zdaje się nowy na tym forum (wg danych, 2 posty) i tylko dlatego można koledze wybaczyć
- kibice Cracovii nie tolerują tego paskudnego przekręcania nazwy naszego wspaniałego Klubu.[/quote]
dobrze wiedzieć, zapamiętam na zaś, Przepraszam pany ;)
Lajkoniku drogi:
"...Cracovia może mieć problemy z utrzymaniem tempa spotkania, ale jego kontry mogą być groźne. Lechia Gdansk powinien co najmniej zremisować to spotkani..."
Lechia może i powinien zremisować, mało mnie obchodzi, ale Cracovia i jego kontry, już mnie naprawdę drażni w oczy. Proszę zrób z tym coś.
[quote]#post1709303 Lajkoniku drogi:
"...Cracovia może mieć problemy z utrzymaniem tempa spotkania, ale jego kontry mogą być groźne. Lechia Gdansk powinien co najmniej zremisować to spotkani..."
Lechia może i powinien zremisować, mało mnie obchodzi, ale Cracovia i jego kontry, już mnie naprawdę drażni w oczy. Proszę zrób z tym coś.[/quote]
Najlepiej zrobić coś z Lajkonikiem (i nawet wiem co), ale liczne sugestie forumowiczów na ten temat to grochem o ścianę... Główna reakcja to chyba kasowanie antyLajkonikowych postów...
[quote]#post1709303 Lajkoniku drogi:
Lechia może i powinien zremisować, mało mnie obchodzi, ale Cracovia i jego kontry, już mnie naprawdę drażni w oczy. Proszę zrób z tym coś.[/quote]
Jak mawiała moją świętej pamięci babcia - trzeba uważać o co się prosi, bo można to dostać 😀 Więc wiesz... uważaj, bo w efekcie możesz nam załatwić, że Cracovia nie będzie robił żadnych konterów (tak, wiem, wiem, ale to celowo...) i co wtedy? 😂
Nie róbta z Lajkonika św. Zwisława. To fałszywy prorok.
[quote]#post1709346 Nie róbta z Lajkonika św. Zwisława. To fałszywy prorok.[/quote]
Absolutnie. Nie równać się Lajkonikowi ze św. Zwisławem.
My tylko nauczyliśmy się odczytywać jego przepowiednie.
W odróżnieniu do piłkarzy przeciwnika, którzy wchodzą przed meczem na forum, czytają jego analizę i jak widzą, że mają 45% na zwycięstwo i 10% na porażkę to grają z palcem w doopie i źle na tym wychodzą.
Przed meczem z Termaliką napisałem, że remis będzie "cudem". Obecnie przed meczem w Gdańsku wypadałoby to powtórzyć, że tym razem remis z Lechią (która niestety wbiła ostatnio Lechowi aż 4 bramki) będzie naprawdę jeszcze większym "cudem".
Lechia to rekordzistka w lidze w ilości zdobytych bramek, a z kolei my nie potrafimy strzelić więcej niż 1 bramki na mecz i nie mamy napastników. Jesteśmy w stanie osiągnąć dobry wynik tylko wtedy gdy zagramy na zero z tyłu, a w tym wypadku byłoby to czymś niewyobrażalnym.
Wszystkie gwiazdy na niebie wskazują zwycięstwo Lechii. Eksperci, bukmacher itp. Więc niech się dzieje nasza kochana ekstraklasa odmieni na zwycięstwo Cracovii.
[quote]#post1709362 Przed meczem z Termaliką napisałem, że remis będzie "cudem". .[/quote]
No i cudu nie było, remisu nie było... 😉
[quote]#post1709362 Przed meczem z Termaliką napisałem, że remis będzie "cudem". Obecnie przed meczem w Gdańsku wypadałoby to powtórzyć, że tym razem remis z Lechią (która niestety wbiła ostatnio Lechowi aż 4 bramki) będzie naprawdę jeszcze większym "cudem".
Lechia to rekordzistka w lidze w ilości zdobytych bramek, a z kolei my nie potrafimy strzelić więcej niż 1 bramki na mecz i nie mamy napastników. Jesteśmy w stanie osiągnąć dobry wynik tylko wtedy gdy zagramy na zero z tyłu, a w tym wypadku byłoby to czymś niewyobrażalnym.[/quote]
Kolejna dobra wróżba. Bez jojcenia farciarza nie ma zwycięstwa!
Lechia nie strzeliła bramki Jagiellonii (po zwycięstwie 1-0 z Arką i Koronie - po strzeleniu 4 bramek Pogoni
My zachowaliśmy czyste konto w połowie rozegranych w tym sezonie meczy, ale czy to może coś znaczyć? Historia Cracovii znaczona jest cudami. Za nami przemawia także prawo serii. Lechia nie miała jeszcze w tym sezonie meczu domowego bez strzelonej bramki. Każda seria musi się kiedyś skończyć!
- Edytowany
Biorąc pod uwagę tabele za 10 ostatnich kolejek, lechia zajmuje 3 miejsce...ten mecz to dobry sprawdzian dla nas z drużyną która jest obecnie w mocnej formie. PO ZWYCIESTWOO CRACOVIOO !!! 😎
Patrząc na statystyki ostatniego ich meczu w Poznaniu można stwierdzić, że Lech dominował, był lepszy itd.... ale to lechia strzelała bramki w tym meczu i dlatego wygrali.
Przed nami kolejna bitwa w wojnie o medal/puchary, będzie trudno ale liczę, że żelazna dyscyplina w grze obronnej zniweluje niewątpliwe atuty przeciwnika w grze ofensywnej.
W skrócie, golimy frajerów i 3 pkt jadą do Krakowa.
- Edytowany
[quote]#post1709362 Przed meczem z Termaliką napisałem, że remis będzie "cudem". Obecnie przed meczem w Gdańsku wypadałoby to powtórzyć, że tym razem remis z Lechią (która niestety wbiła ostatnio Lechowi aż 4 bramki) będzie naprawdę jeszcze większym "cudem".
Lechia to rekordzistka w lidze w ilości zdobytych bramek, a z kolei my nie potrafimy strzelić więcej niż 1 bramki na mecz i nie mamy napastników. Jesteśmy w stanie osiągnąć dobry wynik tylko wtedy gdy zagramy na zero z tyłu, a w tym wypadku byłoby to czymś niewyobrażalnym.[/quote]
[b]Edycja z 06.02.2026 o godz. 17:21 (scalono posty)[/b]
Tak trzymaj! Niechaj Twoje prognozy spelniają się jak analizy Lajkonika. Teraz o zwycięstwo jestem już spokojny 😉
Ja zaczynam odczuwać niepokój bo jestem zbyt spokojny o wynik, a to się zwykle źle kończy.
[quote]#post1709318 [quote]#post1709303 Lajkoniku drogi:
Najlepiej zrobić coś z Lajkonikiem (i nawet wiem co), ale liczne sugestie forumowiczów na ten temat to grochem o ścianę... Główna reakcja to chyba kasowanie antyLajkonikowych postów...[/quote]
Na szczęście napisałeś chyba a na dowód, że to bzdury przeczytaj kilka innych w tym temacie. Posty były usuwane jak robiła się awantura a nie jak coś jest w kontrze do Lajkonika :)
Awantura z kim? Z Lajkonikiem? 🤔
Zapytałem Groka (AI z twittera) o wynik.
Stawia 2:1 dla Lechii.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)