Meczu nie dane mi było obejrzeć, ale czytając komentarze jedna rzecz bardzo mnie cieszy: Sutalo, Traore, Knap - gracze, na których wielu już stawiało krzyżyk (w tym ja, szczególnie jeżeli chodziło o Bosko) - zagrali dobre i obiecujące zawody. Można mieć nadzieję, że transfery z lata '25 z czasem odpalą, a roślinka pod okiem ogrodnika Elsnera będzie ładnie rosła. Dijonowi i Kahwehowi też życzę progresu!
Bardziej od odejścia Filipa obawiałem się utraty Oskara - na razie na szczęście nie zanosi się chyba na jego transfer, ale można liczyć też na to, że środek obrony będzie miał kolejne solidne filary.
-
-
Nieciecza 0 - 1 Cracovia, poniedziałek 2 lutego 2026, 19:00
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-02/zrzut-ekranu-2026-02-03-101454-png-30490222.png[/img]
Z tym gorszą od legii to bym nie przesadzał :)
No tak. Poniosło mnie ;-)
Dałem się zwieść tabeli
Czarna mafia zakłamuje rzeczywistość.
Mam przekonanie, że gdyby w tej konkretnej akcji bramkowej na boisku był Filip, to ta bramka by nie padła. On nie miał w zwyczaju iść na takie piłki jak po ogień.
Czytając komentarze w wielu wątkach, dochodzę do wniosku, że rozwaliliśmy wczoraj na wyjeździe Barcelonę.
Mimo wszystko ciężki teren dla nas, kolejka niespodzianek itd.
Wyzwanie czeka nas dopiero w piątek, tam będzie inny mecz zdecydowanie
[quote]#post1708989 Czytając komentarze w wielu wątkach, dochodzę do wniosku, że rozwaliliśmy wczoraj na wyjeździe Barcelonę.[/quote]
No a jak! Nie dość, że wygrana na Mini Camp Nou przy odczuwalnej -15 stopni, to jeszcze bierzemy gwiazdę Realu!
Vamos Cracovia!
[quote]#post1708989 Czytając komentarze w wielu wątkach, dochodzę do wniosku, że rozwaliliśmy wczoraj na wyjeździe Barcelonę.[/quote]
A skąd wiesz, że tak by nie było... inny mental, inne boisko i wszystko mogłoby się zdarzyć🙂
Ta "Barcelona" wygrała 2 x z Jagielonią i np. wyjazdowy mecz z przedostatnią drużyną w tabeli...🤣
"Takie" mecze też trzeba umić wygrywać.😁
Szczególnie takie!😋
[quote]#post1709033 [quote]#post1708989 Czytając komentarze w wielu wątkach, dochodzę do wniosku, że rozwaliliśmy wczoraj na wyjeździe Barcelonę.[/quote]
Ta "Barcelona" wygrała 2 x z Jagielonią i np. wyjazdowy mecz z przedostatnią drużyną w tabeli...🤣[/quote]
Ta "Barcelona" jest czerwoną latarnią ekstraklapy i poważnym kandydatem do spadku.
- Edytowany
[quote]#post1709096 [quote]#post1709033 [quote]#post1708989 Czytając komentarze w wielu wątkach, dochodzę do wniosku, że rozwaliliśmy wczoraj na wyjeździe Barcelonę.[/quote]
Ta "Barcelona" wygrała 2 x z Jagielonią i np. wyjazdowy mecz z przedostatnią drużyną w tabeli...🤣[/quote]
Ta "Barcelona" jest czerwoną latarnią ekstraklapy i poważnym kandydatem do spadku.[/quote]
A bo to raz już nie raz przegraliśmy z drużyną która jest na miejscu spadkowym ??... nasza liga to nie jest Angielska, Włoska, Hiszpańska itd. że drużyna z samej góry tabeli, gra z czerwoną latarnią i ich gromią po 4:0, 5:0. W Ekstraklasie równie dobrze, można rzucić monetą kto wygra w danym meczu. Specyfika naszej ligi jest taka, że praktycznie nie ważne kto z kim gra i mecze są 50/50.
Wystarczy odpalić tabele i zobaczyć jak nasza liga jest nienormalna. Z miejsca spadkowego do miejsca pucharowego dzieli cała ligę tylko 10 pkt. 😅
https://www.youtube.com/watch?v=SW19xHUkPfg
Co z Mauro?
Pikoto
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)