Na takich meczach widzi się jaka jest drużyna,jakby Lech grał z przewagą zawodnika tyle minut to by nas rozniósł.
-
-
Cracovia 2 - 2 Lech Poznan, niedziela 7 grudnia 2025, 14:45
Zobaczycie ze te pizdy z tym pajacem zwanym trenerem będą się bronić przed spadkiem...
Przed meczem remis brałem w ciemno, ale patrząc jak się mecz ułożył... spory niedosyt i strata punktów.
Jednego stałego fragmentu, dobrze nie zagrali w całym meczu, kurwa...
- Edytowany
Remis w ciemno ? A to niby dlaczego , przecież Lech w tej rundzie to przeciętniak , a my jak tak będziemy stawiać sprawę w meczach u siebie z przeciętniakami , to sami się skazujemy na nicość !!!
Zawsze jak gramy 11:10 to ja już mam ciepło. Jakoś zawsze mam w pamięci nasze porażki albo remisy grając w przewadze.
[quote]#post1703166[b] Remis w ciemno ? A to niby dlaczego , przecież Lech w tej rundzie to przeciętniak[/b] , a my jak tak będziemy stawiać sprawę w meczach u siebie z przeciętniakami , to sami się skazujemy na nicość !!![/quote]
A my w ostatnim czasie to mocni ?? że twoim zdaniem byliśmy faworytem do wygrania ?? My na ostatnie 7 meczy wygraliśmy tylko 1 raz... dlatego byłem realistą i brałem przed meczem remis w ciemno.
Ja nie rozumiem pojęcia brania remisów w ciemno , poszedłem dzisiaj na mecz i chciałem zobaczyć zwycięstwo Cracovii i zawsze idę z takim nastawieniem , każdy inny wynik jest dla mnie rozczarowaniem , szczególnie w lidze , w której kilkadziesiąt minut wcześniej Termalika ogrywa Jagiellonię !!
Lajkonik odpiął temat globalnie.
[quote]#post1703170 Ja nie rozumiem pojęcia brania remisów w ciemno , poszedłem dzisiaj na mecz i chciałem zobaczyć zwycięstwo Cracovii i zawsze idę z takim nastawieniem , każdy inny wynik jest dla mnie rozczarowaniem , szczególnie w lidze , w której kilkadziesiąt minut wcześniej Termalika ogrywa Jagiellonię !![/quote]
Wszyscy kibice Cracovii, chcą zawsze zwycięstwa u siebie, pucharów, mistrza Polski itd. ale rzeczywistość jest bardziej brutalna.
Chuj w dupie i tyle nam został.... tyle puntków głupio straconych w tej rundzie, że spokojnie o mistrza powinniśmy walczyć. A tu chujnia, i nawet mało radości z patrzenia jak chłopaki biegają.
W zimie bym ogarnął z dwóch trzech graczy co umieją szybko biegać i dryblować, bo takich nam potrzeba.
Świetny mecz, ogromne emocje, tylko wynik ciulowy...ech Gustav...takimi detalami zdobywa się i traci medale...
[quote]#post1703172 [quote]#post1703170 Ja nie rozumiem pojęcia brania remisów w ciemno , poszedłem dzisiaj na mecz i chciałem zobaczyć zwycięstwo Cracovii i zawsze idę z takim nastawieniem , każdy inny wynik jest dla mnie rozczarowaniem , szczególnie w lidze , w której kilkadziesiąt minut wcześniej Termalika ogrywa Jagiellonię !![/quote]
Wszyscy kibice Cracovii, chcą zawsze zwycięstwa u siebie, pucharów, mistrza Polski itd. ale rzeczywistość jest bardziej brutalna.[/quote]
Rzeczywistość przed dzisiejszym meczem była taka , że graliśmy u siebie z drużyną , która była od nas niżej w tabeli i nic nie uzasadniało pojęcia brania remisu w ciemno !!!
[quote]#post1703176 [quote]#post1703172 [quote]#post1703170 Ja nie rozumiem pojęcia brania remisów w ciemno , poszedłem dzisiaj na mecz i chciałem zobaczyć zwycięstwo Cracovii i zawsze idę z takim nastawieniem , każdy inny wynik jest dla mnie rozczarowaniem , szczególnie w lidze , w której kilkadziesiąt minut wcześniej Termalika ogrywa Jagiellonię !![/quote]
Wszyscy kibice Cracovii, chcą zawsze zwycięstwa u siebie, pucharów, mistrza Polski itd. ale rzeczywistość jest bardziej brutalna.[/quote]
Rzeczywistość przed dzisiejszym meczem była taka , że graliśmy u siebie z drużyną , która była od nas niżej w tabeli i nic nie uzasadniało pojęcia brania remisu w ciemno !!![/quote]
Patrzenie na pozycję w tabeli w Ekstraklasie jest złudne...w naszej lidze wszystko jest możliwe. Oto parę przykładów na poparcie moich słów.
- "wielki cwks" zajmuje miejsce spadkowe
- betony zaczynały sezon z ujemnymi punktami, a i tak są prawie w połowie tabeli.
- klub który grał sezon temu w 1 lidze, ma na tą chwilę vice mistrza
- Jagiellonia w tym sezonie 2x przegrała z Termalicą
I tego typu przykładów można mnożyć i mnożyć.
Prawda jest taka, w pełnym składzie Lech nie dałby nam szans, a tak to wydawało się że mamy coś do powiedzenia w tym meczu, i to jest odpowiedż na nasze marzenia o potędze
- Edytowany
[quote]#post1703181 [quote]#post1703176 [quote]#post1703172 [quote]#post1703170 Ja nie rozumiem pojęcia brania remisów w ciemno , poszedłem dzisiaj na mecz i chciałem zobaczyć zwycięstwo Cracovii i zawsze idę z takim nastawieniem , każdy inny wynik jest dla mnie rozczarowaniem , szczególnie w lidze , w której kilkadziesiąt minut wcześniej Termalika ogrywa Jagiellonię !![/quote]
Rzeczywistość przed dzisiejszym meczem była taka , że graliśmy u siebie z drużyną , która była od nas niżej w tabeli i nic nie uzasadniało pojęcia brania remisu w ciemno !!![/quote]
Patrzenie na pozycję w tabeli w Ekstraklasie jest złudne...w naszej lidze wszystko jest możliwe. Oto parę przykładów na poparcie moich słów.
- "wielki cwks" zajmuje miejsce spadkowe
- betony zaczynały sezon z ujemnymi punktami, a i tak są prawie w połowie tabeli.
- klub który grał sezon temu w 1 lidze, ma na tą chwilę vice mistrza
- Jagiellonia w tym sezonie 2x przegrała z Termalicą
I tego typu przykładów można mnożyć i mnożyć.[/quote]
No i dlatego też właśnie , tym bardziej nie rozumiem tego , jak przed dzisiejszym meczem można było zakładać branie remisu w ciemno !!!
Myślę że to raczej klasa ich trenera miała większe znaczenie. U nas bez sensu to mieszanie skrzydłami. Ale że składem też prawda . Nasiliderzy Hasic i Filip nie są w szczytowej formie, obrona też się nie popisała.
STAŁE FRAGMENTY, Luka, STAŁE FRAGMENTY!
Stracone 2 punty oby ich nie brakło na koniec sezonu do awansu do Pucharów /tylko czy Cracovia nadaje się do gry w pucharach?/
Nie no bez nerwów i na spokojnie mogę stwierdzić jedno.
Tak mnie kurwica chwyciła że niech to krew zaleje!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)