Już mi się wszystko na starość pierdoli.[/quote]
Jak Ci się pierdoli, to jesteś jeszcze w dobrej formie i nie masz co narzekać... 😉
-
-
Korona Kielce 0 - 1 Cracovia, sobota 29 listopada 2025, 17:30
- Edytowany
A to, to tak XD
Tylko głowa już nie ta.
W sobotę gwiżdże nam Patryk Gryckiewicz (Toruń), na VAR Jacek Małyszek
Gryckiewicza nie wspominam dobrze, ale ja żadnego nie wspominam dobrze. Może akurat dobrze, że w takim momencie nie sędzia-gwiazdor, tylko taki tam.
[quote]#post1701810 Gryckiewicza nie wspominam dobrze, ale ja żadnego nie wspominam dobrze. Może akurat dobrze, że w takim momencie nie sędzia-gwiazdor, tylko taki tam.[/quote]
W tym sezonie sędziował nam porażkę w Białymstoku i remis z Górnikiem na K1, Koronie zwycięstwo w PP w Rzeszowie.
W sezonie 2024/25 mamy z nim bilans 1-1-1, Korona 1-1-0
Analiza techniczna drużyn.
[h4]Korona Kielce [img-s]https://cracovia.krakow.pl/nextmatch/team/346.png[/img-s] vs [img-s]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/cracoviaherb.png[/img-s] Cracovia[/h4]
[i]Analizy dokonano na podstawie statystyk z ostatnich 5 spotkań obu drużyn.[/i]
[comparison home_name="Korona Kielce" away_name="Cracovia" form-home="56" form-away="44" att-home="56" att-away="44" def-home="50" def-away="50" poisson-home="57" poisson-away="43" h2h-home="50" h2h-away="50" goals-home="44" goals-away="56" total-home="52.2" total-away="47.8"][/comparison]
[forecast home="33" home_name="Korona Kielce" draw="33" away="33" away_name="Cracovia"][/forecast]
[b]Podsumowanie analizy:[/b] Korona Kielce jest w znacznie lepszej formie i chętnie prowadzi grę ofensywną. Cracovia może mieć problemy z utrzymaniem tempa spotkania, ale jego kontry mogą być groźne. Korona Kielce powinien co najmniej zremisować to spotkanie (1X). Wiele wskazuje na otwarte starcie, które może dostarczyć emocji do ostatniego gwizdka.
[alert][i]Typy można zmieniać do momentu rozpoczęcia meczu.[/i]
Statystyki: [url=https://cracovia.krakow.pl/s/ranking-typera]🏅 Ranking Typera (kliknij tutaj)[/url][/alert]
Bez Klicha w Kielcach
Czyli bez obrotowego.. moze szybciej będzie srodek pola pracowal I szybsze decyzje podejmował..
[quote]#post1701819 Bez Klicha w Kielcach[/quote]
To jak Praszelik zagra od początku to niech od raz strzela. Może jak odda z 6 strzałów to z 2 gole wpadną
Dlaczego pod tytułem wątku jest informacja że wytypowałem wynik tego meczu w Lajkomikowym typerze? Nie typowałem! Nie biorę udziału w typerze Lajkomika!!!
Co się dzieje z charpienterem? Miał wrócić lada moment jeden mecz w 2 i cisza, dijon kamerki mam nadzieję będzie już na ławce?
Kammeri od poniedziałku ma trenować z drużyną, Charpentier wyleczył Achillesa a doznał naderwania mięśnia .
Jak dobrze pójdzie, to na boisko wrócą w lutym .
[quote]#post1701758 ... nie udają.Pamięć Cie nie myliła, efekt po ogłoszeniu nie przedłużenia kontraktu z Kroczkiem był i to był piorunujący, bo 14 maja ogłoszono oficjalnie, że kontrakt nie zostanie przedłużony i to było po 32 kolejce po porażce z GKS Katowice, po tej informacji były tylko 2 mecze, oba wygrane......[/quote]
Czyli tym bardziej bzdurna teoria bo 2 mecze i to ostatnie w sezonie kiedy gra jest juz o nic to zerowy materiał do wyciągania wniosków.
- Edytowany
@Miszczu2007#4615 miej honor i przyznaj się do pomyłki jak mężczyzna, a nie odwracaj kota ogonem jak kiepski polityk.
W 17 meczach Kroczek punktuje ze średnią około 1 pynkt na męczą jak wiadomo, że odchodzi nagle 2 zwycięstwa z rzędu. Rzeczywiście normallka.
Nadszedł dzień dzisiejszy. O nic nie proszę tylko o w miarę dobrą grę a co to przyniesie nie wiemy.
NAJPIĘKNIEJSZE BARWY TWE ! ❤️
WALCZ DO KOŃCA NIE PODDAWAJ SIĘ!
O ZWYCIĘSTWO DZISIAJ GRA!
Dobrze że humory dopisują. W tym roku na chwilę obecną tablea jest wyjątkowo płaska. Po wczorajszych wynikach, 3 pkt obowiazkowe
[quote]#post1701993 ... Po wczorajszych wynikach, 3 pkt obowiazkowe...[/quote]
I to jest największy problem.
[quote]#post1701993 Dobrze że humory dopisują. W tym roku na chwilę obecną tablea jest wyjątkowo płaska. Po wczorajszych wynikach, 3 pkt obowiazkowe[/quote]
A co nam pozostaje ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)