dajta jakiegoś psychologa, może powie .....co trzeba przepracować.
-
-
Radomiak Radom 3 - 0 Cracovia, piątek 7 listopada 2025, 18:00
Niby zrobiliśmy zajebiste zakupy i co??? I wiosło😁
Przegraliśmy kiedykolwiek z Randomiakiem trzema bramkami?
Znów sprowadziliśmy zawodników na ilość a nie jakość. Wagony szrotu: al ammari, sutalo, zahiroleslam praszelik, charpentier i jeszcze paru innych, jak można było dać szansę powrotu Pestce, Rodinowi. Po kilku szczęśliwych wygranych mamy powrót do szarej rzeczywistości. Zero ambicji, zero zaangażowania. Nie chcecie grać to spierda.ać.
I t mnie najbardzej w. wia, bo łyknąłem, przyznaje się, haczyk, a na następne branie może nie stać żywota
Tylko dwa celne strzały, a z dystansu nie mamy pojęcia , że też się strzela. Dramat, dramat. Gaśnie w nas optymizm z pierwszych meczów.
I super!
Zdupc.ony weekend.
I nawet jakbym przejął... 4 hektary to powiem: zdupc.one życie.
- Edytowany
[quote]#post1699795 ... jak można było dać szansę powrotu Pestce, Rodinowi...[/quote]
Wrócił Rakoczy i wygląda jak turysta, Pestka kopie się po czole w pierwszej lidze, a Rodin współtworzy najgorszą defensywę ligi.
Komplet na Motor !
[quote]#post1699799 I super!
Zdupc.ony weekend.
I nawet jakbym przejął... 4 hektary to powiem: zdupc.one życie.[/quote]
A gdyby to były 4 ha w jakimś cichym zakątku?
I wróciła stara dobra Cracovia
Lajkonik odpiął temat globalnie.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-11/wstyd-jpeg-97973439.jpeg[/img]
To mało powiedzieć bezradna ta drużyna straciła wszystkie zalety i podejrzewam że może się nie otrząsnąć z tego marazmu. Szanuję trenerów bo wiem jaka to odpowiedzialna praca, ale tym razem bowiem wprost nie da rady. Chłopcy są załamani i tylko psycholog poratuje.
- Edytowany
I będzie przepraszam, przepraszam, odrobimy, weźmiemy sie w garść, tak być nie może.
I tak w kółko to samo. A wystarczy panienki podejść na poważnie do swoich obowiązków!!!!!
@Leesior#410 [quote]#post1699794 Przegraliśmy kiedykolwiek z Randomiakiem trzema bramkami?[/quote]
Tak, dzisiaj.
Tęż się nie cieszę, balonik przebity mamy trochu szrotu i piękną historię!
Jak mawiał Marian Jabłoński pozostały tylko koszulki!
[quote]#post1699812 @Leesior#410 [quote]#post1699794 Przegraliśmy kiedykolwiek z Randomiakiem trzema bramkami?[/quote]
Tak, dzisiaj.[/quote]
No to kopacze przeszli do historii.
Po takim meczu powinny być natychmiastowe zmiany tj.: trenera i piłkarzy.... Trenera, który jest beznadziejny łatwo zmienić ale piłkarzy już trudniej....
[quote]#post1699802 Komplet na Motor ![/quote]
Na motor w listopadzie... za zimno, za stary jestem😁
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)