Czyli meczu pucharowego z Rakowem nie odpuściliśmy, tylko po prostu taki jest nasz aktualny poziom
Od 2:0 z Rakowem, poprzez 1:1 z mega silnym Gornikiem, po pechowe 2:1 z Pogonią, a potem zjazd aż się wierzyć nie chce. I to wszystko na przestrzeni kilku dni. Mega szkoda
-
-
Radomiak Radom 3 - 0 Cracovia, piątek 7 listopada 2025, 18:00
Ja jednak bym wziął pod uwagę że musiało się coś w klubie odjebac.. nie ma bata żeby oni taka hujnie grali ?
Kwalifikacje do sprintu w F1 się zaczynają właśnie to chyba lepiej jednak przełączyć
Jan Grzesik nam strzela bramkę i robi asystę. Sutalo zrobił różnego po tym jak znowu odcięło mu myślenie, przy wrzutce krył Mincheva. Gwiazdy Elsnera przygrywają ze zbieraniną multikulti prowadzona przez Feio. Hasic po kontuzji irytuje bardziej niż w najgorszych meczach w zeszłym sezonie. Maigard ostatnio słabiutki, gra totalnie na alibi, Klich jest mega wolny, robi kółeczka z których nich nie wynika. Filipa rozczytali, a z Zagłębiem nie wykorzystał 200%.
Chłopaki nie mają siły, a zbawcą ma być niechciany Rakoczy.
Przyznaję, znowu się dałem nabrać
- Edytowany
Było San Francisco a narazie jest ściernisko
Jak już jesteśmy przy Golcach
To nas w aktualnej dyspozycji każdy spierze po gołej bezbronnej dupie
- Edytowany
[quote]#post1699701 Chyba sobie za dużego smaka na coś więcej narobiliśmy na początku sezonu. Wychodzi na to że nasze miejsce jest tam gdzie zawsze - w środku tabeli. Pewnie do końca roku coś jeszcze wygramy ale nie wiem jak wy, ja się na nic już nie nastawiam.[/quote]
No ale co zrobisz jak serce i tak swoje wie, ech...
Tylko dodam 300 min bez gola ponad ...
Najsmutniejsze jest to że przez te 300 min wykreowaliśmy jedną akcję bramkową 😶😶
[quote]#post1699709 ... Sutalo zrobił różnego po tym jak znowu odcięło mu myślenie...[/quote]
A i tak zagra cały mecz, on jest dramatyczny
[quote]#post1699696 Po ostatnim meczu rzuciłem hasło do znajomych ,że piłkarzykom się chyba trener przestał podobać.
Nie wierzę w taki nagły spadek formy![/quote]
Bardzo możliwe, bowiem nie wierzę, że nagle stracili umiejętności gry w piłkę.
No start sezonu nas oszukał pany. Jednowymiarowy zespół nie da rady grać o puchary. Wracamy w odpowiednie rejony dla zespołu z taką grą. Konterki konterki, zespoły się podniosły po różnych startach w sezonie i się zaczyna fact checking.
Problem jest taki jak mówiłem w środku pola mamy piłkarzy którzy człapią i nie są agresywni, robią kółeczka i grają na alibi.
Xd obrońcę wprowadza, może jeszcze bramkarza zmień
No szkoda bo też myślałem że wreszcie w tym sezonie będziemy w 4 i każdy będzie się z nami liczył. Zjazd zaczął się od meczu z Anką gdzie powinniśmy wygrać a zagraliśmy bez ambicji. Szkoda dobrego początku sezonu
elsner zamiast grac do przodu to obronce wprowadza
😂
Czemu nie wchodzi ten Zahiroleslam ? Po huj go trzymać na tej ławce?
[quote]#post1699723 elsner zamiast grac do przodu to obronce wprowadza
😂[/quote]
Bo tego wyniku trzeba bronić, żeby pogromu nie było
Traore, wzmacniamy siłę ognia
[quote]#post1699700 to co szukamy trenera?[/quote]
Najpierw zacznijmy szukać piłkarzy
[quote]#post1699707 Kwalifikacje do sprintu w F1 się zaczynają właśnie to chyba lepiej jednak przełączyć[/quote]
Już zmęcze do końca i kwale do sprintu sobie przewinę do początku. Choć też nie liczę na radość.
Czy Aleksic nie może zagrać nawet w takim meczu na środku pola - czyli jego pozycji, po raz 1 w sezonie jak środek pola i tak nie istnieje ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)