uhm, szkoda czasu
-
-
Radomiak Radom 3 - 0 Cracovia, piątek 7 listopada 2025, 18:00
Ten Sutalo to jest chyba mądry inaczej.
Żałosne jest to jak gramy. Kompletnie jakby nie zależało im na niczym. 2:0, po meczu
Gramy straszną płytę.
- Edytowany
Klich się patrzył jak piłka leci, po takim zawodniku spowiedziwałem się czegoś innego.
[quote]#post1699681 Ten Sutalo to jest chyba mądry inaczej.[/quote]
Sam się zastanawiam co on wymyślił z tym rzutem rożnym.
Miernoty Szkoda na nich czasu. Znowu będą przepraszać
Równia pochyła.
Czas spojrzeć w dół tabeli.
No cóż.... chwilę żarło, ale zdechło. Do zobaczenia na meczu z Motorem najwierniejsi!
No niestety my już jesteśmy zmęczeni tym sezonem .wszyscy już nauczyli się jak gramy. Nic nie wprowadzqmy nowego i chyba będzie powolne obsuwanie sie w tabeli
Uja gramy, przegrywamy.
Dobrze żeśmy trochę tych punktów już nastukali to nie trzeba się wygrzebywać ze strefy spadkowej
Trzeba jakoś dociągnąć na oparach do grudnia i nowy rok musi być lepszy....bo inaczej to czeka nas środek tabeli.
Jeszcze przed końcem roku jesteśmy wyjasnieni .. puchary się marzą kurwa .. tym pizdom nawet by się nie chciało co 3 dni grać... Zero ambicji ..ile to już lat trwa?
Po ostatnim meczu rzuciłem hasło do znajomych ,że piłkarzykom się chyba trener przestał podobać.
Nie wierzę w taki nagły spadek formy!
Po pOGONI byłem wkurwiony, po rakowie zły, po zagłębiu smutny
A dziś już mam wyjebane w nich
Co sezon tak samo sprowadzają mnie na ziemię..
Co sezon boli bardziej w końcu organizm żeby się bronić sam powie stop temu wszystkiemu....
to co szukamy trenera?
Chyba sobie za dużego smaka na coś więcej narobiliśmy na początku sezonu. Wychodzi na to że nasze miejsce jest tam gdzie zawsze - w środku tabeli. Pewnie do końca roku coś jeszcze wygramy ale nie wiem jak wy, ja się na nic już nie nastawiam.
31 letni obrońca,legenda Warty Poznań Jan Grzesik wyjaśnia nasze gwiazdeczki .
- Edytowany
Forma pilkarzy poszla w las.
Ale trener grajacy z uporem maniaka tymi samymi pilkarzami pod forma, sabotuje mecze. Szutalo i Pila to poziom 2 ligi
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)