[h4]Radomiak Radom [img-s]https://cracovia.krakow.pl/nextmatch/team/4248.png[/img-s] vs [img-s]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/cracoviaherb.png[/img-s] Cracovia, piątek 7 listopada 2025, 18:00[/h4]
[b]Miejsce spotkania[/b]: Stadion im. Braci Czachorów, Radom
[b]Ostatnie mecze:[/b]
[table]
[row]
[header]Data[/header]
[header]Host[/header]
[header]Wynik[/header]
[header]Gość[/header]
[/row]
[row]
[col-c]08.03.2025r.[/col-c]
[col-r]Cracovia[/col-r]
[col-c]1 - 2[/col-c]
[col-l][b]Radomiak Radom[/b][/col-l]
[/row]
[row]
[col-c]31.08.2024r.[/col-c]
[col-r][b]Radomiak Radom[/b][/col-r]
[col-c]2 - 1[/col-c]
[col-l]Cracovia[/col-l]
[/row]
[row]
[col-c]03.07.2024r.[/col-c]
[col-r]Cracovia[/col-r]
[col-c]0 - 1[/col-c]
[col-l][b]Radomiak Radom[/b][/col-l]
[/row]
[row]
[col-c]10.02.2024r.[/col-c]
[col-r][b]Cracovia[/b][/col-r]
[col-c]6 - 0[/col-c]
[col-l]Radomiak Radom[/col-l]
[/row]
[row]
[col-c]05.08.2023r.[/col-c]
[col-r]Radomiak Radom[/col-r]
[col-c]0 - 1[/col-c]
[col-l][b]Cracovia[/b][/col-l]
[/row]
[row]
[col-c]15.04.2023r.[/col-c]
[col-r][b]Cracovia[/b][/col-r]
[col-c]3 - 0[/col-c]
[col-l]Radomiak Radom[/col-l]
[/row]
[row]
[col-c]30.09.2022r.[/col-c]
[col-c]0 - 2[/col-c]
[/row]
[row]
[col-c]22.04.2022r.[/col-c]
[col-c]0 - 1[/col-c]
[/row][/table]
-
-
Radomiak Radom 3 - 0 Cracovia, piątek 7 listopada 2025, 18:00
Lajkonik przypiął temat globalnie.
48h przed meczem publikowana jest analiza techniczna drużyn.
[alert]Typer (punktacja):
⭐ 1X2 (kto wygra / remis) +1 punkt + rozpoczęcie/kontynuacja serii
⭐ wskazanie dokładnego wyniku +1 punkt + TOP Typer
⭐ wskazanie drużyny z większą liczbą goli +1 punkt
⭐ wskazanie drużyny wygranej bez straty gola +1 punkt
⭐ obie drużyny strzelą gola +1 punkt
Statystyki: [url=https://cracovia.krakow.pl/s/ranking-typera]🏅 Ranking Typera (kliknij tutaj)[/url][/alert]
Mała szansa na remis a co dopiero zwycięstwo
Trzy dni przerwy i kolejny mecz na trudnym terenie. Bo ten Radomiak jest nieobliczalny i do tego ma nowego furiata trenera. Milym zaskoczeniem będzie dla mnie remis lub nasza wygrana. Ale z taka gra jak dzisiaj nie mam powodów do optymizmu.
Nadzieja w tym, że Faja Fejo ich nastawi ofensywnie i będzie miejsce dla Stoijlkovica żeby się rozpędził.
Ale musimy zacznąć się RUSZAĆ bo od 2 połowy w Szczecinie cały zespół stoi. W sumie to już 2,5 meczu.
Usiądę przed TV w piątek, piąteczek, piątunio i albo będę miał zjechany długi weekend albo udany jego początek.
Od czasu jak zrobiliśmy im z doopy jesień średniowiecza w 83 urodziny mojej mamy to za każdym razem dostajemy od nich w pałę. Pora to zmienić.
Meczu nie będę mógł oglądać na żywo, więc liczę, że będzie mi się chciało obejrzeć powtórkę.
Jedziemy wygrać. Wygramy
Lekko nie będzie, ale trzeba wierzyć
Zapewne oddamy im piłkę i ...
Autobus na 25 metrze i wypierdalać piłkę to może kilka kontr uda się przeprowadzić.
Mecz tego typu, że żaden wynik nie będzie szokiem. Możemy wygrać 3:0 jak i przegrać 3:0...dlatego jestem ciekawy tego widowiska 😋
Dlaczego jako ostatni graliśmy 14 kolejkę i jako pierwsi gramy 15? Kogoś poj3balo już do reszty w tej ekstraklasie? Może niech jakaś cwelka albo rakow pierdziakow gra w piątek po meczu pucharowym. Ten chcem to się tylko do wywiadów po sukcesach nadaje.
Radomiak też grał wczoraj, trzeba było kiedyś zagrać w poniedziałek, oby ostatni raz w tym sezonie
- Edytowany
A nie ma przypadkiem ligi konferencji w czwartek?
Jak nasi mieliby mieć problem z graniem poniedziałek - piątek to niech pomyślą o zmianie zawodu
Biedny zawodowy piłkarz. Jak on wytrzyma takie obciążenie. Mam nadzieję, że po meczu z Lubinem nie wstają z łóżek.
Oni bez rozgrywania meczów wyglądają na zmęczonych , nie wiem czy oni chcą w ten sposób zasygnalizować zaległości finansowe czy o co chodzi?
Pewnie im się nie chce i specjalnie nie wygrywają 😂
Biorąc pod uwagę naszą zdolność do punktowania w ostatnich meczach trzeba chwytać się przesądów. Tak więc, w tym sezonie mecze w piątki mamy wszystkie wygrane, w tym upatruje nadzieji ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)