[quote]#post1698359 Praszelik-tragedia
Traore początek miał tak jak wygląda po joincie potem trochę lepiej
Rakoczy- do zmiany
Ravas jak zwykle przy 2 golu pusty przelot ( wyszedł za daleko pewnie nie widział piłki)
Janasika też bym zmienił
Sabotażem było wyjście z Praszelikiem…[/quote]
Janasik u nas nie gra.
Ravas przy bramkach bez szans.
Nie mamy środka pola.
Wujo - zamieszany w dwie bramki
Nie ma skrzydeł.
Hasic Klich i Michnev od razu. Nie ma na co czekać.
-
-
[PP] Raków Częstochowa 3 - 0 Cracovia, środa 29 października 2025, 20:30
Ostatni weekend w dupę oby środa taka sama nie była. Gumiory mogły chociaż jak my nie możemy( na razie)
5 zmian w przerwie to może jeszcze spróbujemy. Jak wyjdzie ta sama 11 to jasny sygnał że można się rozejść
Hasica nie chce widzieć po ostatnim meczu. Klich, Maigard Perkovic
[quote]#post1698369 5 zmian w przerwie to może jeszcze spróbujemy. Jak wyjdzie ta sama 11 to jasny sygnał że można się rozejść[/quote]
Przynajmniej 3 to mus
@kraker87#6578
Maigard w Krakowie haha
widzę pare niedociągnięć.
[quote]#post1698373 [quote]#post1698369 5 zmian w przerwie to może jeszcze spróbujemy. Jak wyjdzie ta sama 11 to jasny sygnał że można się rozejść[/quote]
Przynajmniej 3 to mus[/quote]
Mauro, Klich, Minchev i Hasic to minimum. Ja bym i tak Ravasa wywalił bo po prostu patrzeć na niego nie mogę-nie pomaga i nie daje pewności żadnej.
No i Puchar Polski z głowy niestety. A Raków wcale nie gra rewelacyjnie.
@kraker87#6578 Maigaard jest na ławie? Nie pokazano tego....
Nie chcesz Hasica? Czyli podoba Ci się Praszelik ;)
Skład eksperymentalny, co ma oznaczać? Odpuszczamy PP żeby skupić się na lidze, gdzie łatwiej załapać się na puchary europejskie. Czwarte miejsce na koniec sezonu to gwarantuje, choć wszyscy liczymy na więcej... Możemy jednak się przeliczyć...
0 zmian, jest fajnie po co zmieniać
No i bez zmian. Ja pierdolę…czyli zadowolony z ich gry czy ki chuj?
Nie zrobił zmian hahaha. Miałem iść w poniedziałek na mecz. Taki chuj. Nic się kurwa nie zmienia w tym klubie.
Ani jednej zmiany w przerwie? Elsner nawet nie udaje że mu zależy na tym meczu, pluje nam w twarz. Jebać ten mecz, w poniedziałek też znajdę coś lepszego do roboty, rzygać mi się chce.
Panowie jeszcze jedno my ten mecz odpuściliśmy i tyle. Jeśli mamy 6 zmian w porównaniu do meczu ważnego z Pogonią w lidze, czyli większość składu nie gra. No to ewidentnie jest to mecz, który nie jest dla nas ważny, bo wystawiamy rezerwowy skład. Co ciekawe Raków, który gra na 3 fronty, wychodzi normalnie...
Wchodzę na forum i się dowiaduje ze mecz komentuje Szpakowski a najgorszy na boisku Janasik
[quote]#post1698383 Ani jednej zmiany w przerwie? Elsner nawet nie udaje że mu zależy na tym meczu, pluje nam w twarz. Jebać ten mecz, w poniedziałek też znajdę coś lepszego do roboty, rzygać mi się chce.[/quote]
Chyba kazał im naprawić co z*ebali
Bosko gra trichę chujsko.
Szkoda tego strzału Rakoczego, niewiele zabrakło
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)