Jeszcze ten Lajkonik pierdolony beż emocji tutaj...
-
-
Pogon Szczecin 2 - 1 Cracovia, sobota 25 października 2025, 17:30
Ankieta: Który piłkarz Cracovii wyróżniał się w tym meczu?
Ankieta jest publiczna. Każdy może zobaczyć głosujących.
0 głosów
1 głosów
0 głosów
4 głosów
0 głosów
1 głosów
0 głosów
0 głosów
0 głosów
1 głosów
0 głosów
0 głosów
0 głosów
0 głosów
0 głosów
0 głosów
Garbata dola. Ich trzeba wypierdolic wszystkivh do psychologa. Niemożliwe to jest ze zawsze dostajemy w dupe ważne kibicowsko mecze
Jak najszybciej zapomnieć. Tyle.
Jprd!!!
Szczecin dla nas zaczarowany tak samo jak Gdynia... niestety. 🤡
Będzie treneiro znowu przepraszał?
A ch.j mi z tego.
Pierwsza polowa dla nas, w druguej daliśmy paprykarzom grać . Bramka na 2 : 1 kolosalny fuks . Ogolnie mecz na remis , przegrany pechowo .
Coż, trzeba to odrobic z Lubinem .
Ja ten mecz już kiedyś widziałem.
Czarna sobota
Frajerska porażka rezerw
I nieszczęśliwa porażka w Szczecinie
:(
W tym klubie nie ma charakteru jak pierwsza druzyna , tak druga tak wszystkie grupy młodzieżowe. Tego nie kupisz to musisz mieć!!!¡
Jak się ma taką skuteczność...
A zmiennicy zapierniczyli po całości. U nich byli wartością dodaną, u nas na poziomie tyylko Al Amari. Hasić się po prostu ośmieszał podwórkowymi, bezproduktywnymi kiwkami, Aleksić... szkoda gadać.
Tamci mają nowinkę taktyczną, widzę to po raz drugi: przy kornerze 3 zawodnicy nie zainteresowani piłką spychają obrońców w stronę bramki, czyszcząc wolne pole na 6-8 metrze.
Rezerwowi nic nie wnieśli dzisiaj. Niestety w drugiej połowie nie było kim grać. Jedni zmęczeni, drudzy na świeżości, ale ze złymi wyborami. Do tego trochę pecha i jest efekt.
Aleksic to kryminał
Kolejny to Praszelik
Potrzeba w zimie bramkarza ,skrzydłowego i napastnika
Nie wylewać frustracji na Elsnerze - grał zespół rozegrał dobry mecz, dominował, przegrał trochę przez brak szczęścia trochę przez utratę koncentracji taki jest sport.
Nie wiem z czego wynikała ta chaotyczna końcówka…
Remisowaliśmy 1-1 a goniliśmy na chaos jakbyśmy przegrywali 2-1
Zwłaszcza u Hasica wybijała się niedokładność…
Brakło lodu na rozgrzane glowy…
Szkoda na prawdę 1 punkt minimum po takim meczu to obowiązek
Dlaczego jakiś Lajkonik się tu wychyla z moim typem na ten mecz? Ja w jego typerze udziału nie biorę i nie życzę sobie żeby mnie wymieniał w swoich sztucznie inteligentnych postach!
Cioty
Przejebac po najlepszym meczu w sezonie, nie do wiary kurwa. Hasic powinien wyłapać lepca na otrzeźwienie, bo zaczyna gwiazdorzyć.
Nie mam pretensji do zawodników, zagrali z sercem i ambicją . Trudno, to jest sport .
A mecz pokazal, jak dużo pracy przed trenerem i zawodnikami .
[quote]#post1697747 Pierwsza polowa dla nas, w druguej daliśmy paprykarzom grać . Bramka na 2 : 1 kolosalny fuks . Ogolnie mecz na remis , przegrany pechowo .
Coż, trzeba to odrobic z Lubinem .[/quote]
Jak odrobić, wygrać za 6 punktów?
Punkty poszły się jebać.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)