Możecie polecić jakieś miejsce w Krakowie, gdzie ojciec z synem mogliby obejrzec ten mecz? Chce gdzies wybrać się z moim 12 latkiem. W domu w tym czasie młodsza córka urządza imprezę dla koleżanek z przedszkola, więc nie będzie warunków do oglądania. Zależy mi na w miarę kulturalnej atmosferze no i żeby Mlody mógł bez obaw okazywać radość;)
-
-
Pogon Szczecin 2 - 1 Cracovia, sobota 25 października 2025, 17:30
Ankieta: Który piłkarz Cracovii wyróżniał się w tym meczu?
Ankieta jest publiczna. Każdy może zobaczyć głosujących.
0 głosów
1 głosów
0 głosów
4 głosów
0 głosów
1 głosów
0 głosów
0 głosów
0 głosów
1 głosów
0 głosów
0 głosów
0 głosów
0 głosów
0 głosów
0 głosów
Trener ma okazję pokazać swoje umiejętności taktyczne.
Mecz owszem trudny, ale ciśnienie po stronie szczecińskiej może paradoksalnie zagrać na naszą korzyść.
Mecz w Białymstoku też był do wygrania, tylko popełniono kardynalne błędy mając Jadźkę na widelcu.
Jeśli się nie podpalimy i będziemy konsekwentnie grać swoją dzidę - powinno być dobrze.
Martwi mnie tylko, że Pogoń gra na 4 obrońców.
- Edytowany
Przegrzebałem się przez 90minut, by odnaleźć nasze ostatnie zwycięstwo w Szczecinie i wychodzi na to, że już ponad 7,5 roku czekamy na przywiezienie stamtąd 3 punktów do Krakowa .
10 marca 2018 roku, wygrana 3:0 po golu m.in. Piątka, z Helikiem w składzie, a po przeciwnej stronie z Cornelem Rapą w barwach paprykarzy.
Szmat czasu, trzeba to w końcu przerwać i to kolejny argument za tym, by stanąć na rzęsach i zgarnąć pełną pulę w najbliższą sobotę.
[quote]#post1696957 Jakie 4:0?
Mnie trzepie na wspomnienie tego 5:2 z ostatniego meczu. Czas wyrównać rachunki.[/quote]
Chodzi mu pewnie o to z 31.10.1982r. Mnie też trzepie na tamto wspomnienie ;)
Po pierwsze - nie wolno lecieć samolotem ...
Panowie, potrzebna jest rozmowa motywacyjna z naszymi graczami. Mało jest chłopaków co wiedzą o co chodzi z tą konserwą. pogoń wyjdzie z piana na ustch i nogach, tam nawet właścicielowi odpierdala. Śmieszny klubik, który się do Nas napina jak ta psiarnia, a my do nich jeździmy jak na zwykły ligowy mecz. Mamy wyjść jak na wojnę z tymi…
Dobrze by ktoś o tym powiedział też trenerowi Luce. Musi byc charakter i plan ABC.
Konserwa wiadomo,klubik mem,ale przez tego ich sprzedawcę dywanów i pseudo przyjaźń z psiarnia dla mnie ten mecz urósł do rangi najważniejszego w rundzie .
W ostatnich latach wyjątkowo nam nie leżą mecze z paprykarzami... w ostatnich 5 meczach straciliśmy z nimi aż 17 goli 😑. Czas najwyższy odwrócić to na naszą korzyść i z 3 pkt. wrócić do Krakowa.
Ale dla nas to jest zwykły mecz ligowy. Pojechać, ogolić, wrócić z punktami. Po co ich nobilitować?
Obok CWKS, paprykarze to następny klub który wywołuje tak negatywne emocje. Wystarczy gładkie 0:2 albo 2:3 jak typowałem. Każda inna nasza wygrana też mile widziana!!!
[quote]#post1697088 Trener ma okazję pokazać swoje umiejętności taktyczne.
Mecz owszem trudny, ale ciśnienie po stronie szczecińskiej może paradoksalnie zagrać na naszą korzyść.
Mecz w Białymstoku też był do wygrania, tylko popełniono kardynalne błędy mając Jadźkę na widelcu.
Jeśli się nie podpalimy i będziemy konsekwentnie grać swoją dzidę - powinno być dobrze.
Martwi mnie tylko, że Pogoń gra na 4 obrońców.[/quote]
A jak przegra tzn. że takich umiejętności nie ma? Mocną kadrę i dobrego trenera ma pogon, my tak samo, różnie może być.
Dajmy LE przepracować chociaż rundę i będziemy się bawić w takie oceny.
Wg mnie rokuje dużo lepiej niż Kroczek, skład też ma bardziej jakościowy. Jest więcej piłki w piłce niż rok temu i na tym swoje przewidywania opieram. Nie oczekuję że wygra każdy mecz, takie jak w Gdyni będą się trafiać.
I dlatego dobrze że się trafił akurat w Gdyni. W Szczecinie mają być 3 pkt.
Mecz rangi jak każdy inny. O 3 punkty. Poza tym, przeciwnik niczym się nie różni od Motoru, czy Jagielloni, poza tym, że się podniecają nami jakby byli chorzy na umyśle.
To skoro tak pragną zainteresowania, można im zaintonować to co zawsze słyszą w Poznaniu:
"paprykarze, xuj wam w twarze"
Najważniejszy w tym miesiącu jest PP
O starej wiślackiej też można było powiedzieć (byli tacy), ze mecz jak każdy inny i prawie zawsze wpierdol, płacili tylko 3 punkty za wygraną. Potem wstyd adekwatny. A ta wiślacka zawsze na pianie z Cracovią. Ile znaczy sama ambicja w sporcie, nie muszę przypominać - vide niedawny mecz w Gdyni.
Ale Pogoń to nie „stara wiślacka”. To pośledni, powojenny klub bez sukcesów na koncie, z jakimś cudakiem prezesem plującym się po mediach i własnej brodzie. Osobiście mam ich w dupie.
A odpowiednie nastawienie (na zwycięstwo) oczekiwałbym od naszych w każdym meczu.
Jakby się mnie ktoś pytał na temat tego zbliżającego się meczu to bym rzekł że będzie to spotkanie podobne do tego w Gdyni ,tylko znacznie bardziej trudne .
Na szczęście nikt się mnie nie pyta.
remis biorę w ciemno
Zaśpiewajmy paprykarzom "Cracovia to jest potęga i każdy o tym wie...'. To im wystarczy ! Na boisku strzelamy: Filip, Otar, Mati i jest wynik.
@Stary Kibic#2451 wolałbym bramki Martina, Dominika i Mikkela, ale jak wygramy po bramkach innych zawodników to nie będę narzekał
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)